|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ormes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Subat-2013 Saat 09:02 |
Merhabalar çoğumuz aynı sıkıntıyı çekiyoruz sizlere KBB bölümüne gittiğimdeki tahliller hakkında bilgi vermek istiyorum.KBB ye gittiğimde doktora açık açık söyledim benden sinüzit kontrolü için röntgen ve boğaz kültürü istedi bugün götürdüğümde sapasağlamsın bir sıkıntı yok dedi ve KBB bölümüyle sanırım işim bitti.
Resimler ![]() ![]() Fakat teşhisi koyduk gibi kokum dilimden kaynaklanıyor, şöyle söyleyeyim karnım tokken yemek yedikten sonra dişlerimi ve dilimi iyi bir şekilde fırçaladıktan sonra koku yok fakat yarım saat sonra ağzıma birşey atayim dediğimde her ne atarsam koku tekrar başlıyor dilimi fırçalıyorum tekrar eski haline geliyor bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.. |
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
bende geniz akintisi var sinus scanlarinda koyulasma var sinus arkalarinda dislerimi yikayip tuzlu su ile gargara yapip burnumdan derin tuzlu cekip teizleyince koku gidior ama on dakikaya geri geliyor :(((
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
hani insan ozgur yaratilmisti ??
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Nerede yazıyor bu? |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar, benimki de kesinlikle kbb sorunu.
Sinuzit cıkmamıstı. Ama doktorum beni hastalık hastası görmesi nedeniyle tahlillerin (paranazal) üstünde durmamıstı. Şimdi bir farklı bir doktordan yeniden tahliller isteyeceğim. Ama ağiz kokusuna çok vurgu yapmayacağım. Sadece rahatsız ettiğini söyleyeceğim. Çünkü dikkate almıyorlar öteki türlü. KBB de yapılan tahlillerin adlarını biri bana sayabilir mi? Kültürler, tomografiler vs. hiçbirini atlamadan hepsini kontrol ettirmek istiyorum. Hacettepeye gitmeyi düşünüyorum. Yada medicana. |
|
![]() |
|
xdemirleydi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Temmuz-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
faranjitte bagli kokuda oluyor ada çayi cok büyük bir antibakteriyel gargara hazirlayin bununla kesinlikle 2 günde bir 500 ml sasal hazirlayin ve gargara yapin bogaz kizarikliklari ve mikrop birikmesini engelliyo cok faydali
|
|
![]() |
|
Isimsizdunya
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
![]() ![]() ![]() |
Dostlar çok ilginç bir sey kesfettim az rahatsizlandim ve doktor antibiyotik verdi antibiyotigi kullanali 2 gün olduktan sonra agiz kokum azalmaya basladi evet biliyorum bakteriler öldügü ya da ureyemedigi için ama akinti orda duruyordu 3. Gün sonunda balgami atmaya basladim yillardir atamadigim balgami atiyordum çok ilginç nasil olabilir balgam kokmuyordu bogazda dursa bile agiz kokusu yoktu bu aslinda bircok akintili olan insanin neden agiz kokusu olmadigini açiklar nitelikte orada bir seyler var ve o balgami tutuyor ve o tutan kokunun asil sebebi balgam atamama sebebi koku yapan sey hersey oradaki bakterilerde gizli, denize girip iylesemeyen bizler ya da deviasyon ameliyatlari ile iylesemeyen bizler yanlis yere odaklaniyoruz ya da hersey bende farkli o mukusu bogazdan cozememe sebebim gözümün önünde
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de antibiyotik kullandim ama bende hiç kokuya etki etmedi ve balgami hiç atamiyorum.
Ama arkadaslar, aylardir sevgilimle beraberim her gün hatta 24/7 beraberiz. Ne Sevgilim, ne de arkadasim koku yok diyor. Ama bilegimi yalayinca koku var bu agiz kokusunun göstergesi diyor dis doktoru. Bilegin kokuyorsa agiz kokusu vardir diyor ama sevgilim simdiye kadar bir kez bile almadim keske alsam da nasil bir koku duydugunu ben de anlasam diyor. Ne yapicami sasirdim |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
E sende koku yok o zaman. Bilegini yalayinca ama az ama çok herkeste koku olurmus, bu ise yillarini vermis Murat hoca diyor bunu. Denemesi bedava, madem sevgilinin agzi kokmuyor, o kendi bilegini yalasin ve onun bilegini sen kokla, onun da koktugunu göreceksin. Seninki muhtemelen psikolojik |
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Bence de senin durumun psikolojik benim yegenim 2 yasinda çocugun nefesi mis gibi ama bazen elime salyasi akiyor ve onunki bile kokuyor alakasi yok bence agiz kokusuyla için rahat olsun yasamana bak
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim hepinize yorumlariniz için umarim iyilesmisimdir umarim hepimiz iyilesiriz
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |