Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: sinus wars Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
gizemmmm
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 52
Alıntı gizemmmm Cevaplabullet Konu: sinus wars
    Gönderim Zamanı: 13-Mayis-2014 Saat 11:22
hocam bu ilac hakkinda ne dusunuyorsunuz ise yarar mi;?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2014 Saat 07:26
ne ilaci ?
IP
gizemmmm
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 52
Alıntı gizemmmm Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mayis-2014 Saat 21:58
sinus wars http://www.sinuswars.com/remedies/OriHaliGone.asp
IP
I feel it comin
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı I feel it comin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2022 Saat 21:38
Arkadaslar merhaba nasil gidiyor yeni bir seyler deniyor musunuz kokuda azalma yada artmalari sezebiliyor musunuz deneyimlediginiz yeni birsey var mi?
Ben birkaç sey yazmak isterim yakin zamanda kokuya dair gözlemlerimi anlatan;
Geçirdigim son bir hafta içinde dün bilhassa bu kadar kötü bir koku olustugunu agzimda hissettim belki de çok uzun zamandir kokuyu böyle net almamistim. Açikçasi karsimda benle muhattap olan insanlarin yerine koyunca kendimi uzaklasmalarina hak vermemek mümkün degil :) Gelelim sebebine ya da benim sahsi deneyimlerim sonucunda ulastigim olasi kokuyu bu kadar arttiran nedenlere.
Ilki hiç istisnasiz havalarin tekrar sogumasina ragmen kombiyi açmamam diye düsünüyorum çünkü geceleri defalarca uyanmama dahi sebep oldu ve sabahlari çok kötü bir bogaz agrisi ile uyaniyordum uykusuzlukta oluyprdu tabi. Bir digeri ise dün baya kebapli, tatlili bir ögün yedim aslinda uzun bir süredir (2 ay) kadar tatli hiç yemiyor kebap gibi izgara çesitlerini de tüketmiyordum ve evet böyle bir beslenmenin bende kokuyu çok asiri arttirdigini uzun süredir biliyorum. Bu yüzden daha çok baklagil agirlikli besleniyorum. Yani sonuç bogazimi kötü yapan ne varsa yüksek sesle konusmak, çok soguk, çok sicak yemek, soguk hava solumak vb. bogazimi agritacak seyler kötü bir beslenme ile birlesince inanilmaz bir kokuda artis oldu. Ben bogazimi iyi tutmaliyim bunu biliyorum. Yasadiklarim bunlardi. Hosçakalin
Bogazi iyi tutan önerileriniz varsa dinlemek isterim tesekkürler.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu