|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Lavi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2022 Konum: Hatay Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2022 Saat 00:15 |
Arkadaslar probiyotik kullanip iylesenler vardi ne durumdalar birde suan kullanan varmi birkaç sorum olucakti düzenli probiyotik kullaniminin bir zarari varmidir acaba gerçekten ihtiyacimiz oldugunu bilmeden kullanmak düzenli isleyisi de bozabilirmi son sorumda geçici bir çözümüdür örnegin 3 ay kullanip biraksak basa sararmiyiz yoksa vucutta bir bozukluk varsa düzene girerde kalici bir çözüm olurmu simdiden tesekkürler
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 393 |
![]() ![]() ![]() |
Kafana göre kullanmamani öneririm. Bazi bagirsak rahatsizliklarinda faydadan çok zarar veriyormus, zararli mikroorganizmalari da costuruyormus bagirsaktaki. Bu durumda kisir döngüye giriyoruz. Burda bi arkadas yazmisti probiotik, prebiyotik alinca agiz kokusu iyice artmisti. Herkese göre degil yani o. Ben kefir içtim bi süre hiç de faydasini görmedim. Ev yapimi lahana tursusu da dogal bsr probiyorikmis ama ondan da fayda görmedim tam tersine tursu yiyince bagirsaklarim iyice bozuluyor. |
|
![]() |
|
Lufi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2023 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar. Agiz içi florasini düzenlemek için prebiyotik kullaniyorum. Kokuda azalma var. Murat hocama sormak istiyorum. Bu prebiyotik (adini söylememde sakincasi yoktur sanirim bactoblis)sürekli kullanirsam zarari olur mu? Bir de bunu kullanirken dilimi fircalamali miyim? Fircalalarsam yararli bakterilerin yerlesmesini engellerim diye endiselendim.
|
|
Zaman herseyin ilaci
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2400 |
![]() ![]() ![]() |
Pro(e)biyotikler kullanildigi günler boyunca bazi bakterileri sindirim kanali içerisine yerlesmeye dogru zorlar. Ilaci terk ettiginizden saatler (günler) sonra bütün bakteriler eski oranlarina hizla geri döner. Ömür boyu kullanilmasinda mahzur yok ama faydali degildir.
Ister firçalayin ister firçalamayin agzinin içerisine hangi bakterilerin yerlesecegine etki edemezsiniz. Dilinizi firçalayarak Sadece sayisal olarak bir süre bakterilerin azalmasini saglarsiniz. Faydalidir. Ömür boyu uygulanmalidir Zararli veya faydali bakteri yoktur. Bütün bakteriler zararlidir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |