Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: En sonunda oldu galiba Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Ethic1
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2022 Saat 21:21
Evet tospik o kadinin videosunu izlemistim. Önerdigi probiyotigin Türkiye’de satisi yok. Ben söyle yaptim. O probiyotigin içerdigi mikroorganizmalari tek tek çikardim. Videoda önerdigi probiyotigin içerigini Türkiyede 2 ayri probiyotik karsiliyor. Ikisini siparis ettim deniycem bakalim kisa süreli de geçici de olsa denemek istiyorum. Daha önce de kullanmistim ben probiyotik ama kullandiklarimin içerigi genelde bagirsak içindi. Simdi siparis ettigim agiz ve bogaz florasina uygun. Kullandiktan sonra Yazarim yine gruptan.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 393
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2022 Saat 21:28
Orjinalini yazan: Ethic1

Evet tospik o kadinin videosunu izlemistim. Önerdigi probiyotigin Türkiye’de satisi yok. Ben söyle yaptim. O probiyotigin içerdigi mikroorganizmalari tek tek çikardim. Videoda önerdigi probiyotigin içerigini Türkiyede 2 ayri probiyotik karsiliyor. Ikisini siparis ettim deniycem bakalim kisa süreli de geçici de olsa denemek istiyorum. Daha önce de kullanmistim ben probiyotik ama kullandiklarimin içerigi genelde bagirsak içindi. Simdi siparis ettigim agiz ve bogaz florasina uygun. Kullandiktan sonra Yazarim yine gruptan.

Benim bagirsaklarimda sorun var, 3 yildir sürekli sulu diskilama var, Sibo diye bir hastalik var sanirim ondan olmus olabilirim.

Ince bagirsaklardaki zararli bakteri üremesiymis, süt, peynir, karbonhidrat, ekmek, makarna falan hep yasak.

Teshisi de nefes testiyle oluyormus, ince bagirsaktaki bakteriler ürettikleri gazlar ile nefesten metan ve hidrojen mi ne salinimina sebep oluyormus. Ne hastaliklar var yav, benim soeunum bence bagirsaklarla ilgili.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2022 Saat 09:54
Orjinalini yazan: Tospik

Benim bagirsaklarimda sorun var, 3 yildir sürekli sulu diskilama var, Sibo diye bir hastalik var sanirim ondan olmus olabilirim.

Ince bagirsaklardaki zararli bakteri üremesiymis, süt, peynir, karbonhidrat, ekmek, makarna falan hep yasak.

Teshisi de nefes testiyle oluyormus, ince bagirsaktaki bakteriler ürettikleri gazlar ile nefesten metan ve hidrojen mi ne salinimina sebep oluyormus. Ne hastaliklar var yav, benim soeunum bence bagirsaklarla ilgili.

Arkadaslar, siskinlik, hazimsizlik ve agiz kokusu olanlar bu videoyu kesinlikle izleyin. Prebiyotik probiyotik kafaniza göre kullanmayin, galiba sorunumuzu buldum. (En azindan bir kismimiz için)

tikla
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2022 Saat 10:21

Arkadaslar, siskinlik, hazimsizlik ve agiz kokusu olanlar bu videoyu kesinlikle izleyin. Prebiyotik probiyotik kafaniza göre kullanmayin, galiba sorunumuzu buldum. (En azindan bir kismimiz için)

tikla

Hidrojen, metan ve hidrojen sülfür gazi nefesinizde varsa (belli oranin üstünde) geçmis olsun sibosunuz.

Hepsini izleminizi tavsiye ederim ama vaktim yok diyenlere özellikle 16:05 dakikadan itibaren 2-3 dakika izleyin bence.

tikla
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2022 Saat 12:21
Tospik video önerileri için tesekkürler. Bende yakin zamanda bu durumu arastirmaya baslamistim yalniz sibo konusunu bilmiyordum ben mide asidi azligini arastiriyordum ve aslinda hepsi birbiriyle baglantili imis zaten. Arastirmalarim sonucu mide asidini arttirmak için yemeklerle birlikte veya önce limon suyu veya sirke tüketmeye basladim. Bende siddetli agiz kurulugu vardi o biraz olsun hafifledi bu uygulamlardan sonra koku durumundada degisiklik oldu tabiki mesela daha uzun süreler idare edebiliyorum ve dil pasi fircalayinca hemen gidiyor. Yalniz foruma yazmak için biraz bekledim çünkü birçok sey deneyip birkaç gün olumlu etki edip basa dondugumu bildigim için bekledim. Bu arada yediklerini iyice çignemekte çok önemli. Çay kahve ve kafein içeren hiçbir gida olmayacak tabi. Çay içtim bu arada ona çok dikkat etmemistim ama iki gündür onuda biraktim. Benim kokuda baya azalma oldu daha uzun süreler idare edebiliyorum bu konunun daha da üstüne gidip sibo hastaligini arastoaua baslicam ayrica
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2022 Saat 13:51
Orjinalini yazan: Melina

Tospik video önerileri için tesekkürler. Bende yakin zamanda bu durumu arastirmaya baslamistim yalniz sibo konusunu bilmiyordum ben mide asidi azligini arastiriyordum ve aslinda hepsi birbiriyle baglantili imis zaten. Arastirmalarim sonucu mide asidini arttirmak için yemeklerle birlikte veya önce limon suyu veya sirke tüketmeye basladim. Bende siddetli agiz kurulugu vardi o biraz olsun hafifledi bu uygulamlardan sonra koku durumundada degisiklik oldu tabiki mesela daha uzun süreler idare edebiliyorum ve dil pasi fircalayinca hemen gidiyor. Yalniz foruma yazmak için biraz bekledim çünkü birçok sey deneyip birkaç gün olumlu etki edip basa dondugumu bildigim için bekledim. Bu arada yediklerini iyice çignemekte çok önemli. Çay kahve ve kafein içeren hiçbir gida olmayacak tabi. Çay içtim bu arada ona çok dikkat etmemistim ama iki gündür onuda biraktim. Benim kokuda baya azalma oldu daha uzun süreler idare edebiliyorum bu konunun daha da üstüne gidip sibo hastaligini arastoaua baslicam ayrica

Melina senin adina çok sevindim, son yolladigim videodaki soru soran doktor "gelen bazi hastalarin Agzi kokuyor, dilleri pasli pasli, küflüymüs gibi kokuyor" dedi. Adam resmen bizleri tarif etti.

Sabah aç karnina bir çay bardagi suya yarim çay kasigi karbonat atip içince eger gegirmexsen mide asidin azmis, brn yaptim gegirmedim, asit azligi var. Ayrica bir diger yöntem de kirmizi pancar. Taze kirmizi pancar mevsiminde alip bir kayisi kadar ye, idrarin kipkirmizi, pembe çikarsa yine mide asidin az demek. Ben bu yöntemi bilmeden 2 yil önce hayatimda ilk defa pancar yemistim idrarim kirmizi pembe çikmisti korkmustum. Asit azsa o kirmizi maddeyi sindiremeden atiyormussun böbrekten.

Lütfen yukaridaki videolari sikilmadan izle, burdakilerin eminim en az %20-30 unda sibo var
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2022 Saat 10:28
Tospik videonun ilk videoyu tamamen izledim ikinci videonun bir kismini izleyebildim bugün devam edicem. Yalniz ilk videoda su dikkatimi çekti orda anlatan doktor hanim ilk defa agiz kokusunu bir hastalik sonucu olarak ilk madde olarak söyledi. Normalde denir ya hani iste su su hastaliklar kokuya sebep olabilir diye kadin direk hastaligin yol açtigi sey olarak agiz kokusunu söyledi. Bu sibo ismi verilen hastalik sonucu olusan sikayetler çogumuz da var foruma yazilanlara bakilirsa detayli arastirma gerekiyor umarim tedavisi zor degildir
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2022 Saat 13:05
Bana yukarida yaptiklarim çok iyi gelmisti ama fakirin yüzü güler mi hesabi koku siddetli yine geldi iki gündür. Cuma günü 2 tane 20 lik disimi cektirmistim ondan sonra doktor antibiyotik filan da vermedi hiç ilaç filan kullanmadim yara yerlerde de enfeksiyon kapma filan yok ama agzima hala bike kan tadi geliyor. Kokunun artmasi bu kan kuruldugundan olabilirmi bilmiyorum. Yoksa gerçekten çok iyiydim birden koku siddetlendi sebebi ne olabilir sizce?
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2022 Saat 15:13

Bana yukarida yaptiklarim çok iyi gelmisti ama fakirin yüzü güler mi hesabi koku siddetli yine geldi iki gündür. Cuma günü 2 tane 20 lik disimi cektirmistim ondan sonra doktor antibiyotik filan da vermedi hiç ilaç filan kullanmadim yara yerlerde de enfeksiyon kapma filan yok ama agzima hala bike kan tadi geliyor. Kokunun artmasi bu kan kuruldugundan olabilirmi bilmiyorum. Yoksa gerçekten çok iyiydim birden koku siddetlendi sebebi ne olabilir sizce?

Murat hocamin yaninda elbette bizlere söz düsmez ama mantiken düsününce eger agzina kan tadi geliyorsa sen fark etmesen de az da olsa kanama vardir muhtemelen ve kokuyu o yapiyordur. Belki de kanin içindeki gazlarin kokusunu aliyorsundur hemen ümitsizlige düsme hele bi 7-8 gün geçsin iyice iyilessin yaralarin sonra degerlendirirsin. Bol su içmeyi unutma
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2022 Saat 16:04
Tesekkür ederim desteginiz için umarim öyledir çok umutlanmistim bu sefer. Tamamamen geçmemisti tabi ama hem tükürük seviyesi hem koku seviyesi çok fazla rahatsiz etmeyecek duruma gelmisti.Umarim geçer bu agir hali.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2022 Saat 16:39
Tospik attigim videolari tamamen izledim gerçekten çok faydali bilgiler var. Sibo hastaligini nasil bu kadar geç ögrenebildim o kadar arastirmama ragmen anlamadim ama anlamadigim bir sürü soruya yanit sanki. Yinede teshis olmadan erkek davranmamak gerekiyor. Videodaki hekim özgür bey klinigi Istanbul Sisli'de sanirim gidip test yaptirip gorusucem büyük ihtimal ama uzun bir süreç olacagi için maddi kosullar da önemli olacak. Umarim astronomik rakamlar degildir muayene ücretleri henüz gorusemedim
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2022 Saat 18:18

Tospik attigim videolari tamamen izledim gerçekten çok faydali bilgiler var. Sibo hastaligini nasil bu kadar geç ögrenebildim o kadar arastirmama ragmen anlamadim ama anlamadigim bir sürü soruya yanit sanki. Yinede teshis olmadan erkek davranmamak gerekiyor. Videodaki hekim özgür bey klinigi Istanbul Sisli'de sanirim gidip test yaptirip gorusucem büyük ihtimal ama uzun bir süreç olacagi için maddi kosullar da önemli olacak. Umarim astronomik rakamlar degildir muayene ücretleri henüz gorusemedim

Ben sibo ile ilgili baska bir doktorun videosunu izlerken altraki yorumlara baktim. Bir kullanici bu doktoru siboda tek geçerim yazmis öyle arastirmaya basladim. Reklam da olabilir bilemem.

Bi telefon numarasi veriyor video açiklamalarinda, ona whatsaptan yazoyorsun ya da tel açiyorsun kit gönderiyorlarmis. Kite nefessni gfleyip geri yolliyorsun sanirim ona göre hangi hastaligin var anlasiliyormus.

Dedigim gibi muhtemelen pahali bi doktordur. Tanimam etmem. Yalniz siboda karin yarim hamile seklinde sisermis. Eger karnin kilon az, zayif bile olsan yarim hamile seklinde çikiksa muhtemelen sibosun. Sibo göbegi denen bi.sey var çünkü burda sisen kalin nagirsagin degil snce bagirsagin. Kalin bagirsak olsa gaz yaparsin geçer ama ince bagirsakta isler o kadar kolay olmuyormus.
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2022 Saat 22:32
Evet arastiriyorum bende sizden duydugumdan beri malesef sebebini anlayamadigim birçok probleme cevap oluyor. Mecbur gidicem sanirim bu doktora en azindan bir teshis alayim.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2022 Saat 16:10

Evet arastiriyorum bende sizden duydugumdan beri malesef sebebini anlayamadigim birçok probleme cevap oluyor. Mecbur gidicem sanirim bu doktora en azindan bir teshis alayim.

Melina size agiz kokusu teshisi konulmus muydu?
IP
Melina
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2022 Saat 17:17
Ben doktora gidipte herhangi bir ölçüm yaptirmadim. Ama bu hastaligi yasiyorum zaten tepkide aldim. Kendim de zaten tepki almadan biliyordum bu durumu hala dev ediyor
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2022 Saat 18:41
Arkadaslar, daha önce de yazmistim aklinizda bulunsun. Bademcik, agizda aft çikmasi vs gibi nedenlerle aile hekiminiz farhex, klorhex gibi antiseptik agiz gargarasi verirse ve dil sirtindan, agiz içi kaynakli Tip1 kokuya sahipseniz bunu kullaninca kokuyu tamamen gideriyor bir kaç saatligine. Reçetesiz de satiliyor bu tür gargaralar.

Ancak dili uyusturuyor bir süre. Yani aklinizda bulunsun çok çok acil olarak ve de mecburen biriyle dip dibe konusmak zorunda kalirsaniz bunlardan kullanabilirsiniz. Ancak unutmayin ve de suyunu çikartmayin, sürekli kullanmak kesinlikle zararlidir.
IP
Ethic1
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2022 Saat 16:30
Kurtuldum 1903 durumunu günceller misin koku ne alemde??
IP
Brt16
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 11
Alıntı Brt16 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Mart-2023 Saat 20:22
Nasil bir diyete basladiniz?
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu