Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bunlari biliyor muydunuz?
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bunlari biliyor muydunuz?
Mesaj icon Konu: Koklayarak muayene Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Konu: Koklayarak muayene
    Gönderim Zamanı: 01-Subat-2023 Saat 15:55
"Hastayi koklayarak yapilan (organoleptik) muayene neden yanlistir" konusunu masaya yatirmistim.

Yurt disindakilere anlatiyorum, faydalaniyorlar ama kendi ülkemizdekilerin haberi olmuyor. Bunun engellemek için uluslarasi yayinlarimin bir Türkçe koyasini internete koyuyorum.

Sonuncu makalemi de bu gün Türkçeye çevirmeye firsat buldum. Ilgilenen olabilir.:

https://www.agizkokusumerkezi.com/organoleptik-muayene/
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Subat-2023 Saat 15:57
Muayene sirasinda sizleri koklayan doktor oldu mu?
Anlatmak isteyebilirsiniz
IP
subib
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 25
Alıntı subib Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Subat-2023 Saat 02:10
hocam koklayan dr degil de konyanin en iyi ozel hastanesine kbb ye gitmistim kadin dr dislerini fircala yuruyus yap koku en cok sabah saatlerinde olur deyip dalga gecmisti daha once disciye gittigimi alerjik rinit tanisinin konuldugunu soyledigim halde sinirden kafam tir tir titremisti onunde
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Subat-2023 Saat 12:06
Üniversite revirinde bir kbbci hanimefendi doktor vardi.Ilk gittigimde uzun süre muayene etti.Çesitli testler yaptirdi.Epey de ilgilenmisti benimle(yigidi öldür hakkini yeme..).Dedi ki bak yarim saattir agzin açik muayene ediyorum ve hiç koku almadim.Hocam dislerimi firçalayarak geldigim içindir deyince yarin o zaman sabahtan aç karnina gel öyle bakalim dedi.Sabah aç karnina ama yine dislerimi firçalayarak gittim.Bi baktim bi tane daha doktor arkadasini getirmis.Snra ikisi sirayla koklayarak muayene yaptilar.Utançdan ölmüstüm ve de korkmustum okulda adim çikacak diye...
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 400
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Subat-2023 Saat 19:34
Orjinalini yazan: ismimnefarkeder

Üniversite revirinde bir kbbci hanimefendi doktor vardi.Ilk gittigimde uzun süre muayene etti.Çesitli testler yaptirdi.Epey de ilgilenmisti benimle(yigidi öldür hakkini yeme..).Dedi ki bak yarim saattir agzin açik muayene ediyorum ve hiç koku almadim.Hocam dislerimi firçalayarak geldigim içindir deyince yarin o zaman sabahtan aç karnina gel öyle bakalim dedi.Sabah aç karnina ama yine dislerimi firçalayarak gittim.Bi baktim bi tane daha doktor arkadasini getirmis.Snra ikisi sirayla koklayarak muayene yaptilar.Utançdan ölmüstüm ve de korkmustum okulda adim çikacak diye...

Eee ikincide ne oldu onu da yazmamissin?

Ben de erkek kbb ciye gitmistim. Öyle höt diye direkt söyledim agzim kokuyor bademciklerimi al diye. Muayene etti, senin bademciklerin alinamayacak kadar küçük bi kere dedi.

Üstelik de bak kaç dakikadir agzinin içine baktim, muayene ettim, koku falan almadim, sende koku yok dedi.

Ordan çikinca kizmistim içimden adama bi halttan anlamiyor diye.
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Subat-2023 Saat 21:52
Hesap soruyomus gibi olmus sanki...

Iki doktorlu muayene sonunda da agiz kokum olmadigina hükmedildi. Hikayenin ironik tarafi doktor hanimefendinin agzi kokuyordu. Bunu ona söylemedim elbette fakat odasindan kafam bi hayli karisik çiktigimi hatirliyorum..
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu