|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Sebeps
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
Halitosil gargara neden yok
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Ben yillar önce bi eczaneye gidip sormustum, kaç tane istiyosun demisti, 2 tane demistim, ertesi gün gel al demisti. Depoya siparis ediyorlar ecza deposundan geliyor. Eczaneye sorsaniz getirirler, üreten firmanin adini falan da ögrenip öyle gidin eczaneye, gerçi onlar bulur internetten. |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Trendyol'da var. Oradan da siparis verebilirsiniz. Denthor diye bir ürün de var, Halitosil'e çok benziyor ek olarak zeolit kullanilmis. Üretici firma da ayni.
Eve gelmesine çekiniyorsaniz hepsiburada'da teslimat noktalari var, trendyol'da böyle bir uygulama varsa ürünün oralara teslim edilmesini isteyebilirsiniz. Siz gidip alirsiniz. |
|
![]() |
|
Sebeps
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim hepinize
|
|
![]() |
|
Halitosil
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Agustos-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar
Halitosil ürünlerimizi isterseniz bizdende temin edebilirsiniz WhatsApp hattimizdan siparis ve bilgi alabilirsiniz. 0530 5103342 www.halitosil.com Selam ve sevgiler Ilhami Kotan (Halitosil üretim ve proje birimi) |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba Ilhami Bey,izninizle birkaç sorum olacak.
1) Halitosil'in güncel olarak hangi sehirde hangi eczanede bulundugunu gösteren bir sayfa veya uygulama var mi? 2) Bu gargara dilde pas varken de tip-1 kokuyu giderir mi? 3) Denthor sizin firmaniza mi ait? Satisi var mi? |
|
![]() |
|
Halitosil
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Agustos-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Halitosil için belirli bir eczane listemiz yok ancak iskooo bursaeczakopp ve güneyeczakoop mevcut bunun disinda eczaciniza "Farmazon'da mevcut oldugunu söylerseniz kendisi Farmazon'dan temin eder, ayrica bizdende temin edebilirsiniz. Binlerce hastamiz bizden koli bazinda temin ediyor güvenle. Denthor üretimi bize ait ancak farkli bir ürün zeolit ve içerisinde kekik yagi mevcut. Selam ve sevgiler |
|
![]() |
|
Halitosil
![]() ![]() ![]() |
Dilde pas varken de tip1 kokuyu gidermeye yardimcidir.
|
|
![]() |
|
Kelime
![]() ![]() ![]() |
Cevaplariniz için tesekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Nurunuru
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Aralik-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Aga simdi bemnde o sorunlar var bana ulas pls
|
|
![]() |
|
Kelime
![]() ![]() ![]() |
Bana mi diyorsunuz? Direkt mesaj atabilirsiniz veya buradan da konusabiliriz.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |