Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Köprü Protezi Sonrasi Agiz Kokusu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 400
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2024 Saat 21:49

Orjinalini yazan: Ggggg

Bugün gittim ancak kaplamayi çikartirsak diste onunla beraber çikar ve oraya implant yapilmasi gerekir dedi.

Haydaaa, benim de bi tane kaplama var ve yapistirmisti. Sökmek zorunda kalsak benim disim de mi yerinden çikacak? Bunu yaparken bana böyle bir sey denmedi.

Orjinalini yazan: Kelime

Kaplama konusunda önümdeki en somut örnek annem. Dislerini kaplama yaptirdiktan sonra konustu mu odayi dolduran cinsten çok agir bir koku vardi. Sonra ne yaptirdi bilmiyorum koku gitti. Üstelik neredeyse hiç dis firçalamiyor. Insallah, çok umudum olmasa da bende de ise yarar.

Abicim sorsana annene ne yaptirdin diye?
IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 18
Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2024 Saat 16:00
Evet bana öyle dedi doktor. Bende bir sey yaptirmadan çiktim. Bunun için baska nasil bir yol izlenir bilmiyorum. Açikçasi doktorda pek yardimci olmadi.Kaplama koku yapmaz.Sökersek implant yaptirmaniz gerekir dedi. O kadar hiç ilgilenmedi. Evet annenizin koku nasil geçti acaba. Sorabilirseniz ne yaptirdigina dair çok iyi olur. Sizinde kaplamaya dokundugunuz zaman ve temizlemeye çalistiginizda kan geliyor mu? Ve ben dokundugum zaman ordan koku geliyor.
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 400
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2024 Saat 17:55

Evet bana öyle dedi doktor. Bende bir sey yaptirmadan çiktim. Bunun için baska nasil bir yol izlenir bilmiyorum. Açikçasi doktorda pek yardimci olmadi.Kaplama koku yapmaz.Sökersek implant yaptirmaniz gerekir dedi. O kadar hiç ilgilenmedi. Evet annenizin koku nasil geçti acaba. Sorabilirseniz ne yaptirdigina dair çok iyi olur. Sizinde kaplamaya dokundugunuz zaman ve temizlemeye çalistiginizda kan geliyor mu? Ve ben dokundugum zaman ordan koku geliyor.

Ben dis ipi kullandigim her vakit kaplamali dis kaniyor, istisnasiz. Diger dislerimin arasindaki yiyecek kalintilarini iple çikarinca pek koku olmazken kaplamali disin arasinda/altinda kalanlar çok pis kokuyor.

Yalniz kaplama yaptirali 3 yil oldu, agiz koöusu ise yillardir var
IP
Ggggg
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 18
Alıntı Ggggg Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2024 Saat 20:54
Bende kaplama yaptirmadan önce hiç böyle bir sorun yoktu. Kaplama yaptirdim 5-6 ay sonra koku basladi.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2024 Saat 19:43
Orjinalini yazan: Tospik

Bugün gittim ancak kaplamayi çikartirsak diste onunla beraber çikar ve oraya implant yapilmasi gerekir dedi.

Haydaaa, benim de bi tane kaplama var ve yapistirmisti. Sökmek zorunda kalsak benim disim de mi yerinden çikacak? Bunu yaparken bana böyle bir sey denmedi.

Orjinalini yazan: Kelime

Kaplama konusunda önümdeki en somut örnek annem. Dislerini kaplama yaptirdiktan sonra konustu mu odayi dolduran cinsten çok agir bir koku vardi. Sonra ne yaptirdi bilmiyorum koku gitti. Üstelik neredeyse hiç dis firçalamiyor. Insallah, çok umudum olmasa da bende de ise yarar.

Abicim sorsana annene ne yaptirdin diye?

Ben baska ilde çalisirken annem dislerini tekrar yaptirdi. Agiz kokusunu söylemedigim için nasil geçtigini de soramadim. Ama kokunun baslamasi ve iyilesme arasindaki tek olay dis yaptirma. Bir de ben o zamanlar vücut ve ayak kokusuna yönelmistim. Çünkü hiç konusmadan da çok agir bir koku var ve forumlarda bu soruna sahip birçok insan gördüm.

Tip1 teshisi devam ettigi için simdilik diger kokulara kafayi takmamaya çalisiyorum.
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu