|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16-Mart-2024 Saat 11:39 |
Ben tip5 tedavisi olmadim ama bir psikiyatriste giderek durumunuzu anlatin, elinizdeki teshisi gösterin. Psikiyatrist gerekli tedaviyi yapacaktir.
|
|
![]() |
|
Hhhhdjdjd
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Nisan-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar agiz kokusu konustugumuz kisinin burnunu çekmesine veya burnunun akmasina neden olur mu
|
|
![]() |
|
mehmet27
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16-Mart-2015 Konum: Gaziantep Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 81 |
![]() ![]() ![]() |
Burnunu çeker kokuyu net almak için benim çevremdekiler çok sik çekiyor burnunu
|
|
![]() |
|
Karayel12
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Mayis-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle herkese meraba formu yaklasik 4 5 aydir takip ediyorum özellikle basta sevgili murat hocam olmak üzere herkese bir soru sormak istyorum
Kendimde koku hissediyorum ama bu koku çok berbat bir koku degil yani tabiriyse diski gibi yumarta gibi küf gibi falan bi koku degil avcuma üfledigimde hissediyorum bu koku normal insanlarda da olan bir kokumu yani kokuyu ben mi çok büyütüyorum anlayamadim çevremde normal mesafeden konustugum hiç kimse rahatsi olmuyor ama sanki yakinlarina girip konusursam o hissettigim kokuyu hissedecekler gibi hissediyorum sevgili murat hocam yorumunuzu bekliyorum allah herkese dertlerinin devasini versin insallah 🙏🙏 |
|
![]() |
|
xauke7
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
dilinin arka tarafina isaret parmaginla sürüp yada bilegini yalayarak bakabilirsin eger koku agirsa farkedersin yoksa zaten psikolojiktir oda tip 5 oluyor varsa çevrende yakin oldugun biri onlarada sor çekinme onaylamis olursun
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |