|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar videonun altindaki yorumlarda es@ rumuzlu arkadas dili firçalayarak kokudan tamamen kurtuldugunu yazmis.
Yorumlara baksin merak eden. Video baglantisi için tikla |
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
Ben o yorumu yapanlarin gün içinde minimal kokusu olanlar oldugunu düsünüyorum ben yillarca dil kökü firçaladim ama bir etkisini görmedim.
|
|
![]() |
|
Dunyadanbiri
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Dr filiz gokaslan nasil sonuç verdi acaba
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Dr filiz hanimla ilgili konu nedir acaba ? |
|
![]() |
|
cgdss
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ekim-2024 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Son durumunuz nedir acaba ben de bu durumdan müzdaribim ve ne yapacagimi veya hangi doktora gidecegimi bile bilmiyorum. Dahiliye'ye gittim fakat bagirsaktan kokunun gelmesinin olanaksiz oldugunu falan söyledi kan testi yaptirdim B12 asiri düsük ve D vitamini düsük çikti.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
D vitamini bütün ülkede düsük çikiyor çünkü yanlis bakiliyor. https://www.drmurataydin.com/d-vitamini.html |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |