|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
CİHANGİR
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: Bugün Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 01:03 |
5 yıldır muzdarip olduğum hatalı ağız kokusu algimdan kurtuldum fazla uzatmadan hikayemi anlatmak istiyorum bende bu forumdaki herkes yaşadığı sıkıntıları yaşadım o konulara hiç girmicem arkadaşlar ben eminim ki bu forumdaki kişilerin %90 inin sürekli olarak devam eden ağız kokusu problemi yok zaten bı agizin sürekli kokmadi mümkün değil bende bu forumdaki kişiler gibi yillaraca yok koku mideden geliyor yok burundan geliyor yok bağırsaktan geliyor diye diye iyice psikojimi mahvettim siz bunu yapmayın .bundan 2 yıl önce Dr murat Aydın hocamıza halitosil muayenesi için gittim bu algidan kurtulmamda büyük bı emeği var öncelikle ona teşekkürlerimi sunuyorum nasıl iyileştiği ne gelirsek ben ara sıra günün herhangi bir saatinde koku alıyordum ve ben yıllarca ağzımın sürekli koktuğunu düşündün megersen benim sorunum ağız kuruluğu ve ağzımın sürekli koktuğu algimmis benim ne zaman agizim kuruşa ağzım kokmay abasliyo ee buda çok normal tabi günlük olarata dilimi temizleye ve dişlerimi fircalamaya özen gosteriyorum bunları ogrenincede otomatik olarak algım değişti tabiki benim hikayem bu şekilde eminim bir çoğunuzun sorunu da benim ki gibi olabilir geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |