Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: Oral Smart chroma ölçüm ve nasil IYIYLESTIMMMMMM Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3
Yazar Mesaj
Derbederrrrrr
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
Alıntı Derbederrrrrr Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mart-2025 Saat 21:57
Bende aytug altundaga gittim mart 2024 de 8000 olcum parasi carti curtu ile 12000 sadece ilk gunden verdim banada ayni ilaclari ayni tedaviyi verdi 2. Randevuya da gittim her gittigimde para koparmaya calistiklarini ayikinca tedaviyi birakmak zorunda kaldim her nefes olcumunde 8000 para istiyordu tedaviyi yarida biraktim kendi basima birseyler yapmaya calistim biraz daha iyiyim ama kesin birsey olmadi gitmedigim doktor yaptirmadigim test kalmadi bagisiklik vb. Hersey normal cikiyor dilimden ornek bile aldirdim ama yine bir sonuç çıkmadı uzun lafin kisasi aytuğ'a gitmeyin...
IP
anonim93
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 25
Alıntı anonim93 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2025 Saat 19:55
Bromelain takviye kullanmayı dener misiniz eğer koku geçerse sindirimle alakalı çoğu kişinin sorununun bu olduğunu düşünüyorum
IP
kurtuldu
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı kurtuldu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Mart-2025 Saat 19:59

Öncelikle dilinde pas veya şeffaf bir tabaka olan herkesin sorununun kaynağı aynı diye düşünüyorum. Forumda herkes bir şey söylediği için çözümden uzaklaşılıyor sanki.

Yıllardır bu sorunla uğraşıyorum ve sorunun bakteri kaynaklı olduğuna neredeyse eminim.

Sormak istediğim bir şey var Burda bromelainin işe yaradığını söyleyen bir arkadaş vardı belki son durumunu yazabilir. Çünkü internette bromelanin ağız kokusu ve ağız kokusuyla ilişkili organizmalar üzerinde klorheksidinle ( bir çeşit dezenfektan ) eşit derecede etkili olduğu görülmüştür. gibi bir açıklama var.
IP
<< Önceki Sayfa   3
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu