Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyilestim
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Ben iyilestim
Mesaj icon Konu: 20 yılın sonunda çözüme ulasmak Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Nazario
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 6
Alıntı Nazario Cevaplabullet Konu: 20 yılın sonunda çözüme ulasmak
    Gönderim Zamanı: 01-Kasim-2025 Saat 10:44
Değerli arkadaşlar aslında epey uzun yazmak isterdim ama özetlemeye çalışayım..20 yıldır agiz bakımına dikkat ettiğim halde yine kurtulamayan arkadaşlara seslenmek istiyorum.. yıllar evvel murat hocam bana ince bagirsak kaynakli kokum olduğunu söylemişti..ancak bu işi çok ciddiye alıp tedavi yapabilecek dr. Sayısı maalesef az..kokunun sahibi onlar olmadığı icin pek de onemsemiyorlar..İstanbul'daki aytuğ Hocama ilk nisan ayında gitmiştim..3 hafta boyunca salata yedim, çok zor zamanlardı, o 3 hafta içinde zararli ve koku yapan bakterileri antibiyotiklerle sınır dışı etti.. probiyotiklerle yeni bir bina inşa edildi.. koku yuzde 90 gitti,bugün 3. Kontrole gittim yine koku yok.. özeti i soyleyim: antibiyotik +probiyotik + diyet üçlüsünü ayni anda yapmalısınız..
IP
Guest
Üye
Üye

Gönderilenler: 43
Alıntı Guest Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Kasim-2025 Saat 18:23
Kusura bakma da hiç inanmadım.
IP
antihero
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Alıntı antihero Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Kasim-2025 Saat 22:42
bu doktorla alakalı konularda neden bir güvensizlik oluyor? elinizde bir sebep mi var yaşanmış bir şey vs yoksa sadece düşünceniz mi öyle yani merak ettim tedavi arayan biri olarak
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 402
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 15:43
Orjinalini yazan: antihero

bu doktorla alakalı konularda neden bir güvensizlik oluyor? elinizde bir sebep mi var yaşanmış bir şey vs yoksa sadece düşünceniz mi öyle yani merak ettim tedavi arayan biri olarak

Aytuğ hocayla ilgili ona giden ve dilini temizleyip, antibiyotik verip, eşek yüküyle de para alan ve en ufak iyileşme belirtisi göstermeyen kaç kişi yazdı buraya.

Her 3-4 ayda bir yeni.üye birisi buraya gelir, ilk gönderisinde Aytuğ hocanın reklamını yapar. Yemiyoruz artık bu numaraları.

İnatçı ağız kokusunun tedavisini cidden bulsa şimdiye dolar milyarderi olmuştu hoca.
IP
Nazario
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Nazario Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 19:47
Arkadaşlar bakın size kimsenin reklamını yapmıyorum..buraya destan yazmak istemiyorum.. gidip de şifa bulamayanlar hocanın dediklerini yapmayanlardir..ilk 3 hafta verilen diyetten dolayı 11 kilo vermiştim.. diyette neredeyse sadece salata ve organik et vardi..elma bile yasaktı içinde seker olduğu için.. 20 yıl boyunca bagirsaklara koloni kurmuş zararli bakterileri ortadan kaldırmak her yiğidin de harcı değildir.. Tedaviyi görüp kurtulanlar buraya gelip yazi yazmıyor bile..dedim ki ic8mden birinin sevabını alırım, belki birine sebep olurum ... hasta olanlar bilirler ki insan içine çıkmakta zorlanıyorum, ben şükürler olsun kurtuldum..Haa bu arada doktor beyin hakkını vermek lazım.. adam süreci iyi yönetiyor.. diyor ki dediklerimi eksiksiz yap..diyet yapmayim, antibiyotigi içeyim kurtulayım.. yok işte öyle olmuyor..diyet yaparken zararli bakterileri aç birakacaksiniz..antibiyotikle kokunu kurutacaksiniz..probiyotikle de yenisini ekleyeceksiniz..
IP
Nazario
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Nazario Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 19:52
Ha bu arada tedavi, kontrol ,probiyotikler, git gel yol masrafı derken 50 bin harcadım..parayı sokaktan toplanıyoruz bizde.. normal sartlar altında isyan edip hocaya saydirmam gerekiyor..Ben şifa buldum arkadaşlar.. Bir kişi daha bulsun diye yazdım.. hocaya gidip şifa bulamayanlara söylüyorum: elma yemenin bile yasak olduğu bir diyet var, çok hassas bir diyet..cok zorlu bir diyet..aylar sonra ilk defa yogurt yerken Allaha kac kere şükrettim .. hem diyete uymayim, hem şifa bulayım derseniz basarili olamazsiniz
IP
Nazario
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Nazario Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 20:34
Bir de ben 2018 den beri üyeyim.. ümidimi kaybedince 2025 yılına kadar foruma girmedim..eski nickim gofrettin gibi biseydi..şifremi unuttuğum için yeni üye oldum..
Yazılan çizilen herseyi bilerek oraya gittim..kimya öğretmeni olarak sessizce hocamı dinledim.. hangi bileşikleri hamgi gazları açığa çıkardığını anlatinca ,metilmerkaptan gazinin+ di metil sülfür gazinin lağım gibi koktuğunu bildiğim için tamam dedim aradığım adam bu... asıl meselenin bagirsakta olmaması gereken bakterilerin oraya koloni kurmuş olmasını anladim..büyük kan dolaşımı ile bu gazlar kan ile akcigere geliyor..nefes yoluyla da dışarı atılırken dil kökünde birikim yapıyor.. sarı pasi olma sebebi de bu işte..
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2418
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Bugün Saat 07:52
Orjinalini yazan: Nazario

yıllar evvel murat hocam bana ince bagirsak kaynakli kokum olduğunu söylemişti..ancak bu işi çok ciddiye alıp ..makas..

Nazario kardeşim:
Ben kimseye ince bağırsağından koku geliyor dediğimi hatırlamıyorum. İnsanlar duymak istedikleri şeyi algılıyor olabilirler. olmasını istediğiniz şekilde algılamış olmalısınız. Kızmıyorum, sitem de etmiyorum. Sorun yok.
İsminizi verirseniz muayene kartınızı açar raporunuzu bulup gösteririm
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2418
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Bugün Saat 07:59

Sevgili dostlarım arkadaşlarım kardeşlerim:
Mümkünse ilaç ve insan ismi vermeyiniz.

Bir mikrobiyolog olarak Genel bir bilgilendirme yapayım:
Antibiyotiklerin bağırsak florası üzerine etkisi en çok 3-5 gün sonra ortadan kaybolur. (enterohepatik siklusa giren veya depolanabilen) Bazı özel antibiyotikler ~3 hafta etkin kalabilir. Bir antibiyotik etkisi altına alabildiği bakterileri çeşitlilik ve sayıca baskı altına alır.

Örneğin bir kişinin bağırsağında
A bakterisi %25,
B bakterisi %34,
C bakterisi %1.2
D bakterisi %3 vesaire şeklinde bulunuyor olsun

Antibiyotik verdiğinizde durum şöyle olur:
A bakterisi %5,
B bakterisi %500,
C bakterisi %0
D bakterisi %27
E Bakterisi (yeni geldi) %28
Mantar (yeni geldi) %4 vesaire şekline dönüşür.

Antibiyotik 2 türlü etki gösterdi birincisi: floranın paterni değişti yani liste değişti. E bakterisi geldi C bakterisi gitti. İkinci etki: bakteri ailelerinin sayısı /oranı değişti.

Sağlıklı bir bağırsakta 240-300 bakteri ailesi yaşar. Bu ailelerin alt gruplarını da dahil edince birkaç bin taksonomik kola ayrılır. Reçete yazarken bir antibiyotiğin genellikle etkilediği bakteri ailelerini önceden biliriz. Fakat özgün olarak hangi bakteri cinslerini öldürdüğümüzü hangilerinin sayısını artırdığımızı bil(e)meyiz. Sistem kaotiktir ve hangi bakterinin öleceği veya floraya davet edileceği önceden kestirilemez.

Probiyotikelrde durum benzer şekildedir. Dışardan ellerimizle nokta atışlı olarak bifidobakteri veya lactobasil inoküle edince o misafir bakterileri orada ömür boyu tutamazsınız. Saatler (veya günler) sonra kaybolur. Antibiyotik veya probiyotik kesildikten kısa bir süre sonra HERŞEY eski haline geri döner. Her bakteri birinci durumdaki oranlarına geri döner.

Şunu 2 kere okuyunuz:
======================
Hiç bir antibiyotik hiç bir florayı kalıcı etkilemez, ve hiç bir probiyotik hiç bir hastalığı kalıcı olarak tedavi etmez.!

Probiyotiği çözüm zanneden kardeşlerim: Şimdi şu videoyu birlikte izleyelim:
https://youtu.be/dwToCZisZF0

IP
Nazario
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Nazario Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Bugün Saat 08:28
Merhaba..hocam 2018 yılında size geldiğimde ölçümler yaptınız, agiz kaynakli olmayan nefes kokunuz var dediniz..mide- ince bagirsak kaynakli ciddi bir sorununuz var dediniz..iyi bir gastroenteroloji uzmanına size verdiğim kağıtla gidip muayene olun dediniz..2018 haziran ayı..farklı illerde tip fakültelerine gidip çare aramaya başladım..hepsi antibiyotik verdi 1 hafta koku gitti sonra geri geldi.. ümidimi yitirmistim yani.. bundan 8 ay önce gitmiş olduğum dr. İse sizin söylediklerinizi aynen tekrar etti ve diyet + antibiyotik + probiyotik üçlüsüyle sorunu çözdük
IP
Nazario
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Nazario Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Bugün Saat 08:39
En son temmuz -ağustos ayında antibiyotik kullanmıştım..sonraki iki ay asla birsey kullanmadım (hiçbir sey) koku ortadan kalkmisti..
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu