|
|
![]() |
| Ben iyilestim | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
gökhan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() Konu: 30 yıldan sonraGönderim Zamanı: Dün Saat 12:19 |
|
Arkadaşlar mrb ben bu hastalığın mide bağırsak yada kbb kaynaklı olduğuna inanmıyorum artık yaklaşık 1 haftadır koku yok denecek kadar azaldı çok şükür, kullanmanız var mı bilmiyorum, ben Oxyfresh dismacununu ve ağız bakımjelini kullanmaya başladım çok şükür iyiyim. Şiddetle denemenizi tavsiye ediyorum
|
|
|
|
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 19:53 |
|
dil temizliği vs yapıyor musun aldığın ürün ile
|
|
|
|
|
gökhan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03-Aralik-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 21:00 |
|
Tabiki dilimide dil temizleyicisiyle temizliyorum,bunun birde gargarası var onunda Alacam biraz pahalı bir ürün ancak süper birşey. Umarım bu şekilde devam eder.once dişimi ve dilimi fiecaliyorum akabinde ağı bakım jelini dilime ve damagima sürüyorum 5 dakika sonra tükürüyorum. Sonuç mükemmel
|
|
|
|
|
Tospik
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 13:13 |
|
Üzgünüm ama antibiyotik içince kokunun gitmesi ama ilacı bırakınca geri gelmesi gibi geçici bir çözüm bu. Ağız bakım jelinde muhtemelen yoğun mikrop öldürücü ve çinko var, bu da kokuyu baskılıyor. 2 gün eski macunla fırçala ve jeli kullanma o zaman bak bakalım koku geri geliyor mu?
Diş tedavilerim devam ediyor, hiçbir ağrı sızı yapmamasına rağmen 4 dişim daha çürük, röntgende çıktı, şimdi onlar tedavi edilip kaplama yapılacak. Her çürük tedavisinde koku ve ağızdaki acı tad daha da azaldı. Demek ki Tip1 koku olanların tamamına yakınında kendilerinin farkında olmadıkları diş çürüğü ya da diş eti iltihabı var. |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |