|
|
![]() |
| Bunlari biliyor muydunuz? | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
aydinmur
Yönetici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2438 |
![]() Konu: Tip 2 hava yolu kokuları Tonsil ve burun kokularıGönderim Zamanı: 17-Ocak-2026 Saat 15:37 |
|
Kulak Burun Boğaz hekimi meslektaşlar ile sohbet videosu
Rinocamp 2024 konferans https://youtu.be/bwwpM5o50wI |
|
|
|
|
aydinmur
Yönetici
Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2438 |
![]() Gönderim Zamanı: 17-Ocak-2026 Saat 15:38 |
|
|
|
tubaa1
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 27-Haziran-2026 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2026 Saat 09:15 |
|
Delirmek üzereyim , sinirden sürekli ağlıyorum. BT sonucumda doktor anomali durumu fark ediyor, ai robotlarına BT sonuçlarımı gösteriyorum. Hava pasajında anomali olduğunu ve bunun kuruluk , kabuklanma yapacağını belirtiyor. Sürekli geniz akıntısı yaşıyorum. Burunda tek taraflı kanlı kabuklanma yaşıyorum. Bunları doktora söylüyorum. Bana bir burun spreyi yazıp gönderiyor. Hangi doktora gideceğimi şaşırmış durumdayım gerçekten çok kötü durumdayım. Psikolojim alt üst olmuş durumda.
|
|
|
|
|
effect
Kidemli Üye
Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 310 |
![]() Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2026 Saat 20:21 |
|
Burun mukoza problemlerinde Demir eksikliğinin önemli bir rolü olduğunu okudum. Sebebi, demir eksikliği olan kişilerde mukozanın onarılamamasıymış. Maalesef her şey birbirine bağlı.
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |