|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2012 Saat 10:40 |
Çesitli hastaliklar agiz kokusuna sebep oluyor bunu hepimiz biliyoruz.
Agiz kokusunun önemli bir yüzdesi H2S gazidir. Bu gaz zehirlidir. Kalp, beyin, akciger, karaciger, böbrek ve dalak üzerine olumsuz etkileri vardir. H2S gazini uzun süre koklayan deney hayvanlarinda beyin ve damar hasari görülmüstür, hayvanin ögrenmesi gecikmeye baslar. Uzun süre düsük konsantrasyonda H2S koklayan insanlarda koordinasyon bozuklugu, hafiza zayiflamasi, halüsinasyonlar (hayal görme), kisilik degisiklikleri, koku duyusunda kayip, göz ve bogaz yanmasi, öksürük, dispne (solunum zorlugu), keratokonjuktivit, korneal erozyon, lakrimasyon (göz yasarmasi) ve fotofobi (isiktan rahatsiz olma) görülmüstür. Agiz kokusunun ana bileseni H2S olduguna göre peki agiz kokusu vücutta baska hastaliklara sebep olur mu? Bunun cevabi henüz bilinmiyor. |
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
Vücut bilinmez ama ruhta asiri derecede hastalik yaptigi kesin. Yemek yedim sadece 2 dk oldu ve buram buram igrenç bir koku.Ben artik umudumu kaybettim. Bir isim güzel bir hayatim olmasi imkansiz
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |