|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Eva
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2012 Saat 15:54 |
merhaba.. DENTATAÅ?EHİR Ağız ve DiÅŸ SaÄŸlığı PolikliniÄŸi kurucusuyum..15 yıldır AtaÅŸehir deyiz.. e7alışan diÅŸ hirimlekimezi sitenizde duyurmayı istiyoruz.. fcye kaydı ie7in nasıl bir uygulama sf6z konusu.. bilgilendirirseniz sevinirim.. iyi e7alışmalar..
|
|
![]() |
|
Jenny
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar. Ben sitenin amacını tam orlaak anlayamadım. Hayata gee7miş fikir projeleri yayınlamak mı yoksa yeni fikir ve projeleri olan insanların sesini duyurmak mı ?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Haklisiniz belki çok önceden tanismak gerekirdi.
Bu forumun amaci: ================ Agiz kokusu sikayeti olan bireylerin kendi aralarinda haberlesmelerini temin etmektir. Bu siteyi ben kurdum. Ben kimim: http://aydinmur.com Agiz kokusundan utanabildikleri için insanlarin fantom kimlikle katilmalarini sagladim. Böylece rahat konusmak mümkün oluyor |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |