|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
EsfaCan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2012 Saat 16:00 |
Merhaba hocam, internette Dr. Shiiffa carnat adli bir ilaç gordum. Açiklamalari iyi gözüküyor ama ne kadar güvenli acaba.? Yoksa hiçbir yarari olmayan para tuzagi mi acaba? Bilginiz var mi? (Herseyi denemek istiyoruz bu illetten kurtulmak için...) tesekkürler...
|
|
![]() |
|
hakan44
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
kardeş ben kullanyorum carnat kapsül ve ekstrat ikisinide aldım 3 ay kullanılması gerektiği yazıyordu ben 3.setteyim tedavi sürecinde ağız kokusunu gerçekten iyi ettiği zaman da oldu gene kötü olduğu zamanda ancak 3.aya girdiğimde tedavi bitmesine yaklaşık 20 gün falan var iyi hissediyorum dr shiffa sitesinde 3 ay bitince tamamiyle geçeceği yazıyodu bakıcam şimdi,gerçekten tamamiyle geçecekmi
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Bu soru üzerine kayıt olmanız çok güzel :) 20 gün sonra görüşürüz.
|
|
![]() |
|
hakan44
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
carnat bitti seti 3 ay kullandım iyi bir yöntem değil tedavi için kullanmayın murat hocanın tip 1 için gargara, dil fırçalama karbonatlı sakız çiğniyorum valla daha iyi en azından yararlı olduğunu görüyosun.Bu arada Murat hocaya selam:)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |