Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: 10 yillik tecrübelerimle bu belayi defedecegiz! Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
kokuylasavasan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 15
Alıntı kokuylasavasan Cevaplabullet Konu: 10 yillik tecrübelerimle bu belayi defedecegiz!
    Gönderim Zamanı: 05-Mart-2012 Saat 00:10
Degerli arkadaslarim,
Nasrettin Hoca; "bana esekten düsen birini bulun," demistir. Iste o "esekten düsen biri" benim.
Bu ve bunun gibi birçok platformda binlerce arkadasimiz agiz kokusu belasindan sikinti yasadigini dile getirmekte, çözüm aramakta! Bende bu düsman yüzünden çok çile çektim. Uzun yillar boyunca bu konuyu çok detayli ele aldim; ince eleyip sik dokuyarak bu hastalikla ilgili çok önemli bilgilere ve tedavi yöntemlerine ulastim. Bu hastalik beni asosyallestirdi ama yildiramadi! Arastirmaya sevk etti, ruhsal olarak yikim yasatsa da zihinsel olarak gelsimime yardim etti.
Sizlere hayat hikayemi anlatip, çektiklerimi paylasacagim. Kesinlikle kendi reklamini yapan biri degilim, birazdan anlatacaklarim benim mücadelemi anlatiyor. Bu sayede kazandiklarim; yillarin, yöntemlerin ve hastalarin çok özenli bir sentezidir. Hiçbir tecrübem yüzeysel degil oldukça derindir. Bundan sonra bu beladan gerçekten kurtulmak tüm arkadaslara tecrübelerimi aktaracagim. Korkmayan, yilmayan, azmi yüksek olan herkesin bu beladan kurtulmasina yardim edecegim. Inanin imkansiz degil!
Hayatim 17 ila 22 yas araliginda alkol ve kadin düskünlügü yüzünden verimsiz geçti. Sigara kullanirdim ve sagligimi umursamazdim. 22 yasimda bir iliski esnasinda tükrügümün koktugunu farkettim. Olayin üzerinde gidince agzimin kokmaya basladini anladim. Sakizlar, agiz hijyeni için çabalar vs. derken kendimi bir bataklikta buldum. Kurtulmak için çareler aramaya basladim. 22 yasimdayken yurtdisindan ilaçlar ithal ettim. Gargaralar, sprayler derken durum iyice kötülesti. Arkadaslarimdan, çevremden uzaklasmaya basladim. Asosyallestikçe zihinsel gelisim açisindan evrim geçirmeye basladim. Öncelikle korkunç bir arastirma aliskanligi, okuma, ögrenme derken bitmez dedigim üniversiteyi bir çirpida bitirdim. Elimi attigim her iste basari göstermeye basladim. Bilgisayar, yabanci dil, internet, is-güç hiç ummadigim bir yerde buldum kendimi...
Bu hikayeyi aslinda en kötü hadiselerin bile yazgida kisi bir hayra vesile olabilecegini göstermeye ve size moral vermek için anlattim. Lütfen baska yere çekmeyin.
Arkadaslar msn adresim: [email protected] buradan elimden geldigince size yardimci olamaya çalisacagim. Size onlarca soru yöneltecek ve cevaplara göre yapmaniz gerekenler hakkinda fikir verecegim. Sorularima yürekli cevap veren, bu beladan kurtulmakta gerçekten azimli olan herkesi kurtacagim. Yeter ki bunu gerçekten isteyin. 10 yillik çalismalarin hepsini sizinle paylasacagim! Lütfen diger platformlardaki arkadaslarin da bana ulasmasini saglayin. Birlikte daha güçlüyüz!
IP
quiet
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı quiet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mart-2012 Saat 14:37
tecrübelerini msn den degil de daha çok kisiye ulasabilecegin bu platformdan paylassan olmaz mi bu arada sen su anda kurtuldun mu bu hastaliktan yoksa hala savasiyor musun 
IP
qwerty
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı qwerty Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mart-2012 Saat 21:29
soru1: iyilesebildiniz mi?
soru2: neden herkesle tek tek mail yolu ile iletisim kurmayi tercih ediyorsunuz, burada herkesin faydalanabilecegi bu açik forumu kullanma seçeneginiz varken ?
IP
kokuylasavasan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 15
Alıntı kokuylasavasan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2012 Saat 11:22
selam arkadaslar,
öyle önyargilisiniz ki, inanin insanin yardim etme azmini yerlebir ediyorsunuz. ne bekliyorsunuz anlamadim?
"nane çigneyin geçer" desem mutlu mu olacaksiniz ? her insanin ayri sikintilardan basina gelen bir durum bu. siz benden genelleme yapmami istiyorsunuz.
degerli murat hocam dün yolladigim e-posta "hakkinizda olumlu seyler düsünmüyorum" seklinde bir cevabi uygun görmüs. her platforma ayni mesaji yaziyormusum. halbuki burada muzdarip kisilerle iletisime geçme çabam oldugu çok açik! kaldi ki sizlerin ortak platformda genelleme yaparak kurtardiginiz hasta sayisi kaç ? hangi platformda gözlerdeki sinirlere tutunmus bakterilerden söz ediyorsunuz ? veya ben simdi burada çikip "hepiniz göz hastasisiniz," desem, böyle bir genelleme yapsam, hem umut tacirligi yapmis ayni zaman da bir nevi cinayet islemis sayilmaz miyim ?
böyle büyük önyargilari olan, kapali ve çekimser insanlara yardim etmek zaten imkansiz! sizin için dua etmekten baska birsey yapamam.
ayrica sorunuza cevap olarak evet, ben kurtuldum... darisi basiniza. geçmis olsun.
IP
groundpetite
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı groundpetite Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mart-2012 Saat 05:44
Bu durumun hastalari edilgen ve manipulasyona açik hale getirdigiden daha önce de bahsetmistim.Ben bu noktada diger kullanicilara internetin,özel bilgilerinizi dikkatsizce paylastiginiz durumlarda ne kadar tehlikeli olabilecegini animsatmak istiyorum.Sadece bir hatirlatma.
IP
compor
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 44
Alıntı compor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mart-2012 Saat 19:37
Amway reklamina benzer bir giris yapmissiniz. Hiçbirsey söylemeden herseyi vaadeden insanlardan birsey beklememeyi çoktan ögrendik biz.

Makul mantikli öneriler yapmadiginiz müddetçe bu forumda kimsenin sizi umursamasini beklemeyin.

Dua da istemeyiz, sagolun kalsin.
IP
hakan
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı hakan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2012 Saat 13:33
arkadaslar dil üzerindeki pas için(hidrojen sülfüt Çürük yumurta kokusu ,Metil Merkaptan     Diski kokusu
Skatole     Diski kokusu) vs. için ceviz yapragi alip bir-iki tutam tencereye atin kaynatin kisik ateste 5-10 dk daha sonra üzerine zeytinyagi ilave edin özellikle sabah ve aksam gargara yapin + mideden koku geldigini düsünüyorsaniz 50 gr hindistan cevizi ve 500 gr bal karistirip günde 3 veya daha fazla 1 tatli kasigi yutun bu bilgiler ibni sina kitabindan,yardimci olabilirim diye yazdim
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu