Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: geniz akintisi sinüzit için öneri Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Konu: geniz akintisi sinüzit için öneri
    Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2021 Saat 00:18
arkadaslar sinüzit ve sinüslerde birikip bir türlü akmayan akintilar icin bi ürün veriyim bu gercekten ise yariyor bunun benzerini yurt disi forumlarinda okumustum agiz kokusu icin degilde sinuzit i olanlar bu formule benzer bi spreyi kullaniyorlardi turkiyedede varmis

https://www.trendyol.com/zade-vital/nigefix-nazal-sprey-15-ml-p-6476469

linki bu zadevital burun spreyi sabah yarim su bardagi kaynar suya 1 cay kasigi iyotsuz tuzu atin eritin usstune ilik su koyup sinus rinse ile cekin temizledikten sonra oturun parmak uclarinizla denge saglarken kafanizi one egin ayakkabi baglamak icin egilmek gibi sinuslere basinc uygulanicak sinus rinse ile kalan suda bosalsin sinuslerden bunu 30 dk ara ara yapin sonra bu spreyi kullanin her burna 2 3 kere gunde sabah ogle aksam veya gunde 4 5 ogun yapin bunu her burun deligine 2 3 kez olucak sekilde duzenli kullanin 1 aya ins en kötu sinuzitiniz ve burnunuz acilmis olucak paraniz varsa

https://ozaromatherapy.com/kekik-yagi

bu kekik yagini alin bu origanum vulgare turu bi kekik sinuzit icin can ciftci diye bi doktor onermisti kaynar suya 1 kac damla atip havluyla burnunuza cekin bunu 1 ay yapin her gun bunlari devam li yaparsaniz yediklerinize dikkat ederseniz hayvansal uruneri sekeri hamuru keserseniz ins iyilesiceksiniz
IP
Ethic1
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2021 Saat 11:31
Bunlarin uzun süre kullanimi tam tersi etki yapiyor bilginiz olsun.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2021 Saat 12:28
Hangileri ethic. Rinse kit ters etki yapar mi mesela. Veya ne gibi etkiler yapiyorlar
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2021 Saat 13:19
Bunlar uzun süre kullanimi zararli olsaydi günde 4 5 kez kullanin demezlerdi Ethic ilk zamanlar böyle kullanin sonra isterseniz 2 günde 1 uygularsiniz ayni sey bitkisel beslenin son ögünü yatmadan olani hafif yiyin
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2021 Saat 13:20
Burun tikanikliginiz varsa beslenmeyede dikkat ederseniz bu süreçte en az. 2 litre su içerseniz atlatirsiniz kazasiz belasiz
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2021 Saat 10:25
ARKADASLAR RINSE KIT. ALIN KULLANIN LÜTFEN. HER GÜN CANIMA TAK EDEN IGRENÇ BIR KOKUM VARDI. 1 HAFTADIR SABAH UYANINCA VE GECE YATMADAN RINSE KIT KULLANIYORUM KOKU XIDDI ORANDA AZALDI. YANI INSANLARA YAKLASABILIYORUM. IKI KEZ PIKNIGE GITTIM MESELA NORMALDE EVDEN ÇIKAMAZDIM. ÖZELLIKLE BISEY YERKEN KOKU HIÇ OLMUYOR. SABAH UYANINCA KOKU YOGUN OLUYOR AMA RINS KIT KULLANIP DIS FIRÇALAYINCA GEÇIYOR. ECZANEDEN 29 TLYE ALDIM
IP
Sifa ariyorum
Üye
Üye

Gönderilenler: 45
Alıntı Sifa ariyorum Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2021 Saat 18:43
Içindeki saseyi kullandiniz mi.. Gerçekten tek sorun geniz akintisi miydi sizin yoksa midede de sorun var miydi
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2021 Saat 22:32
Midede helicobakteri vardi tedavi gördüm bakteri gitti koku gitmedi. Sebep mide degil yani. Hemde bi yazi okudum, reflü gastrit vs 24 saat kesintisiz koku yapmaz sadece yemek yedikten sonra koku olur diyordu. Hem de reflü gastrit her insanda var siddetli agiz kokusu sebebi oldugunu düsünmüyorum. Rinse kit in içindeki hazir tuzlari kullandim her kullanisimda bir paket tuz kullandim sabah aksam. Hala da devam ediyorum. Hohladigimda igrenç bir koku oluyordu bikaç gündür hissetmiyorum. Bilegimi yalayinca olusan o keskin eksi kokunun da siddeti azaldi. Bana özelden de mesaj atabilirsiniz istediginiz zaman
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2021 Saat 07:31
KOKU GERI GELDI.. NEDEN BILMIYORUM.. SEBEBINI ANLAMIYORUM
IP
elbetbirgün
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı elbetbirgün Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2021 Saat 16:08
merhaba, sinüs kit kullanmayi biraktiktan sonra mi koku geri geldi yoksa hala kullanmaya devam ederken mi? Bir de dilinde grimsi-sarimsi pas var miydi kullandigin bu süreçte bu grimsi-sarimsi pasin yok olmus muydu?
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 110
Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mayis-2021 Saat 10:01
Allerji kaynakli geniz akintisiyla ugrasan varmi arkadaslar. Histamin artisi özellikle geniz akintisini artiyor bunu biliyoruz artik.Bununla ilgili doktora görünenen varmi veya ilaç kullanan. Benim küçük yaslardan beri var geniz akintisi var. Ayrica histamin harici geniz akintisini artiran bi sorun varmi bilgilendirse sevinirim. Sinus rinse kit kullaniyorum ancak geniz akintisi bitmiyor sürekli devam ediyor.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mayis-2021 Saat 19:29
Ben geniz akintimi hissetmiyorum ama sirkeli bir balgam hissi oluyor. Rinse kit kokuyu 3 günlügüne azaltti nasil azaltti bilmiyorum sonra geri geldi. Antihstaminik kullaniyorum suan doktorum yazdi ama kokuyu geçirmedi tabiki
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mayis-2021 Saat 21:37
Hangisini yazdi ilacin ismi nedir kullanali ne kadar oldu bende yogun sekilde geniz akintisi var sinus rinse bile çikaramiyor.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2021 Saat 07:31
Aircomb 5/10 yazdi 4 gündür kullaniyorum. Burda murat diye bir arkadas antihstaminik kullan diyordu doktorum da yazdi bakalim bitene kadar fayda edicek mi suan faydasi cok yok
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2021 Saat 08:52
Ilacin içerigine baktim simdi. Antihistaminik oldugu yazmiyor ve dozaji düsük 5/10 mg belkide etkisi bu yüzden zayiftir.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2021 Saat 11:32
Yanlis yazmisim airpass 5/10. Prospektüsünde antihstaminik yaziyor
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2021 Saat 16:56
Evet yaziyor dogrudur. Antihistaminik ilaçlari reçetesiz alabiliyormuyuz
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2021 Saat 22:10
her intihistaminik ise yaramaz bi ara xyzal diye bi tane vardi forumda kullanan vardi ve ise yaramisti mesela allegra var 180 mg 14 gun kullanimdan sonra geniz akintisini kesmisti forumda 2 kisinin deneyin sorun ayni seye geliyor histamin histamin demek geniz akintisi demek histamin inteloransi yapan yiyecekleri arastirin
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2021 Saat 22:11
arifoglu veya soguk sikim olan aktardan almayin ama internetten corek otu yagi alin mutlaka soguk sikim olmali arifoglu zadevital alabilirsininz gunluk 1 cay kasigi veya 2 cay kasigi kullanin buda histamini dusuruyor
IP
Murat880
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2021 Saat 22:13
burnunuzu devamli nemlendirin eskiden fark etmezdim simdi fark ediyorum geniz akintisi azalinca benim burnum cok kuruymus kuru burun bakteri sayisini arttiriyor burunda kokuyuda arttiyior
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Mayis-2021 Saat 23:03
Tekrardan kbb doktoruna gidicem bakalil bu sefer ne diyecek hangi ilaci önericek tavsiyen içinde çok sagol.
Pandemi biraz rahatlasin ilk firsatta da murat hocamin yanina muayene olmaya gidecegim insallah.
IP
Ethic1
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 169
Alıntı Ethic1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2021 Saat 13:24
Su spreylerden bahsediyorum uzun süre kullanimi uygun degil bunu hekimler anlatiyor zaten. Sinüs rinse KIT bir iki gün ilk kez kullananlarda iyi geliyor ancak flora bozuk istedigin kadar yika etki etmez, tipki disini firçaladiginda agzinin kokmasi gibi. Arkadaslar bunun tedavisi yok maalesef (kronik devam edenlerin özellikle tip 2 lerin) belki azaltabilirsiniz bir saglik çalisani olarak 15 yildir ugrasiyorum, bununla yasamaya ögrenmek zorundayiz.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2021 Saat 19:23
Lütfen böyle söyleyip umutsuzluga kapilmamiza izin vermeyin. Insani yasama tutan umuttur. Hele ki böyle bi hastalikta. Her sabah belki bugün kokmaz diye uyaniyorum, bazi günler azaliyor gerçekten. Azalmasi için herhangi birsey uygulamiyorum. 1 aydir saldim yani. Kendi kendine azaliyor artiyor. Baska bir sayfada 10larca kisinin bademcik ameliyati ile kurtuldugunu okudum. Onlarca insan, az degil. Benim de umudum bu. Dua edin. Hepimize dua ediyorum.
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2021 Saat 00:46
Hiçbir hastalik yok ki çaresi olmasin.Dünya da ki tüm hastaliklarin çaresi var arayip bulmak lazim. Ben bi kaç gündür kloroben isimli gargarayi kullaniyorum geniz akintimi ve agiz kokumu büyük oranda azaltti ancak gargrayi 1 haftadan uzun kullanilmasi zararli.Sinüs rinse kit kullaniyorum geniz akintimi azaltmadi ancak bu gargara ilginç bi sekilde büyük oranda azaltti.
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2021 Saat 00:49
Kloroben i 1 haftadan uzun kullanmayin.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2021 Saat 09:26
Benim agiz kokuma kloroben hiçbir etki yapmamisti. Koku sebeplerimiz farkli sanirim. Hiçbir gargara etki etmiyor. Bir de size bir sey danisacagim bu yeni basladi 2 gündür. Sol alttaki sondan 3üncü azi disimin, Dis etiyle birlestigi kisima dokununca ve firçalarken firça degince acayip sizliyor. Ama çürük yok suan. Yani vardi ama derin bir çürük degildi ve dolgu yaptirmistim. Disime elimi sürünce ordan koku gelmiyor ama sizliyor ne yapmam lazim
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2021 Saat 11:24
Disini dilini manuel firçayla firçala daha sonra klorobeni bogazinda agzinda gargara yap özellikle bogazinda veya halitosil zn gargarasiyla.Bunlari yaptiktan sonra koku geçmiyormu veya en ufak bi azalma olmuyormu. Soruna gelince dis etini incitmis olabilirsn bi süre orayi firça degmesin geçebilir dene geçmezse en dogru teshis için dis hekimine görün.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2021 Saat 11:57
Malesef.. Disimi düzgünce firçaliyorum dis ipi de kullansam dilimi de firçalasam gargara da kullansam geçirmiyor :/
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2021 Saat 14:21
Normalde bende 30-40 dkka sürerdi firçalama gargara etkisi sonra eski koku yeniden baslardi simdi klorobeni 1 hafta kullandim 3-4 saate çikti biraktim simdi klorobeni bakalim ne olucak
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2021 Saat 16:21
Kokuya ek olarak baska sikayetlerin var mi. Mesela benim bademcik tasim var. Bazi günler bogazimda asiri eksilik oluyor. Agzimin tadi asiri berbat oluyor. Lapa lapa sanki. Kendi kendine bazen azaliyor.
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2021 Saat 16:52
Geniz akintisi var,bademcik tasi yok bende çikmiyor belkide yoktur dr yok demisti ama kulap çöpüyle bademciklerin yüzeyine dokunup koklayinca kötü kokuyor girintli yerlere kulap çöpü girerse kokar zaten ama yüzeyi neden kokar anlamadim
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2021 Saat 19:30
Içerisinde gömülü olarak bademcik tasin var büyük ihtimalle. Iç tarafta göremedigin yerlerde.
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2021 Saat 03:06
Olabilir ama ana sebep bu olamaz diye düsünüyorum geniz akintisi bence ana sebep çünkü kloroben kullanip biraktiktan sonra koku büyük ölçüde azaldi geniz akintim çok kesildi. Klorobenin sende ise yaramadigini söyledin ama yinede bademciklere tekrardan bakicam sifira indirmek lazim kokuyu.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2021 Saat 07:55
Ben de ne yapacagimi sasirdim. Bogazima dogru akan bir sey çok hissetmiyorum ama balgam hissi oluyor geniz akintim var yani ama sanirim çok siddetli degil. Dislerimde gizli çürük mü var acaba bilmiyorum o sizlayan disim sanirim çürüdü. 2 hafta sonra Bi dis röntgeni çektirecegim çürük varsa göreyim diye. Onun disinda midemde bazen reflü oluyor evet ama bu herkeste var nasil bu kadar siddetli koku yapar bilmiyorum bu ihtimali elemek istiyorum. Barsaklarda sorun yok. Geriye bademcik tasi kaliyor. Benim bir de dis eti çekilmelerim var dislerim arasi hafif bosluk var ama dis ipi kullaniyorum yani yemek artigi birakmiyorum oralarda. Bazen o bosluklar cidden kötü kokuyor ama dis ipiyle temizleyince o koku geçiyor ama agiz kokum geçmiyor. Burnum da çogu zaman tikali bu arada
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2021 Saat 11:24
Kbb doktoruna görün sikayetlerini anlat çekinmeden bende geniz akintisi hep var dr görünücem . Sende olsaydi hissederdin ya vardir ya yok. Varmi yokmu diye tereddütte kalmazsin yani .Burnun tikaliysa sinüs rinse kit kullan içine birazda tuz at öyle yap.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2021 Saat 12:10
4 farkli doktora gittim ocak ayindan ve doktor doktor geziyorum çare bulamadim. Sinüzit için, alerji için, geniz akintisi için aylarca antibiyotik kullandim fakat geçmedi. Midem için, reflü için, helicobakteri için yine aylarca antibiyotik kullandim hatta ayni anda 4 tane antibiyotik kullandim fakat geçmedi. Yoruldum artik ve son çarem bademcik ameliyati olacagim. Tek umudum bu kaldi. Her insanin bedavadan sahip oldugu seye biz paramizla bile sahip olamiyoruz. Kokmayan bir agiz ya cok mu sey istiyoruz
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2021 Saat 13:30
Ameliyattan sonra insallah geçer hayirlisi ne diyelim haklisin ama çaresi mutlaka var umutsuz olmayin.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2021 Saat 13:40
Umarim buluruz çaresini hepimiz kurtuluruz
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2021 Saat 15:14
Bende bir de söyle bi durum var. Tek bence oluyor sanirim. Dilimi sonuna kadar disari çikarip agzimi kapatiyorum dilim disaridayken, sonra burnumdan nefes veriyorum dilimin üzerine. Ve kötü bir tat hissediyorum o an dilimde. Bu nedendir ya
IP
Inception
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Inception Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2021 Saat 16:43
Herkeste farkli biseyler oluyor takma kafana
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu