|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2021 Saat 18:27 |
Arkadaslar benim okulum açiliyor üniversiteye gidecegim yurtta kalacagim ve odalar 4 kisilik. Çok korkuyorum çok tedirginim benden rahatsiz olurlar igrenirler rezil olurum diye. Bana geçiçi çözümler verebilir misiniz ne yapabilirim kokuyu onlarin almamasi için
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
benim sana önerdigim o günlük agaci sakizini dene bak bitkisel sonuçta ne zarari olabilir bi 10-15 gün dene fazla abartmadan bende deniyicem onu faranjit, geniz akintisi, bademcik tasina iyi geliyor diyorlar ve mutlaka bi kbb doktoruna git okulun açilmadan faranjit tedavisi al yatmadan da dedigim sakizi em bir dene hiç bisey kaybetmezsin
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Forumda çörek otu yagi ile iyilesen bir baslik var.
Genzine damlatiyorsun burundan. Bir yorumda da hindistan cevizi yagi ile karistirip yapin yaziyor Hem iç hem burna damlat. Hem geniz bosalir hem midedeki mikrova iyi gelebilir. Kaynamis suyun içine limonun kabugunu kes koy biraz da adaçayi koy. Demle ve hem iç hem gargara yap. Bastirir en azindan. Yatmadan önce ve uyaninca bir çay kasigi karanfil tozu yut.toz halde satiliyor. |
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
kyk yurdunda zor bunlar. geçici çözümler, sakiz çignemek iyi. su içmek agizina nemli tutmak dis firçalamak karanfil de iyi çigne arada kahverengi karanfil leblebi de iyidir, arada at agzina |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Adaçayi aldim iyi geldigini duydum, bugün günlük sakizi alacagim bulabilirsem, çörek otu yagi kullandim daha önce ama bana faydasi olmadi. Naneli sakiz çigniyorum ama sanki o bile kokuyu bastirmiyor gibi hissediyorum. Çok korkuyorum yurtta kalmaktan ama mecburum
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Günlük sakizin buldum aldim ve çignedim çignedikten sonra yuttum ise yarayacak gibi duruyor sevdim
|
|
![]() |
|
Melike
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25-Agustos-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
![]() ![]() ![]() |
Nicksiz çigneme em aci suyu bitene kadar emiceksin o acilik geçtikten sonra ister at ister yut
|
|
Mlk
|
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Sekerli sakiz çigneme kokuyu çok daha kötü hale getiriyor.
Cinkolu sakizlar varmis onlari bi dene istersen. Derse de giriceksin bir de derste sakiz cigneyemezsin.Cinkolu gargara denedin mi Günlük sakizi birakma gerçekten faydasi olur insaallah düzenli kullaninca. Limon kabugu ile çay da yap o da rahatlatir. |
|
![]() |
|
SIFAARIYORUM
![]() ![]() ![]() |
Sakizi gerçi direk günlük sakiz kullaniyorsun baska seye gerek yok.
Saf c vitamini de almani tavsiye ederim tabi maddi gücün yeticekse. Her seyden biraz denesek bile maddi külfet Sekersiz saf c vitamini var more than marka. C vitamini yabanci kaynaklarda çok geçiyor. Bende deneyecegim insaallah |
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Hepinize çok çok tesekkür ediyorum hepimiz birbirimiz için çabaliyoruz çok duygulaniyorum :) günlük sakizina devam edecegim sanki agzimdaki kötü tadi aldi gibi oldu hem de mideye vs her seye çok faydaliymis. C vitaminini de deneyecegim vitamin takviyesi faydali olabilir benim tirnaklarim ve saçlarim çok kiriliyor vitamin eksikligim var. Derste sakiz çigneyebilirim çünkü maske var ya görmezler:))
|
|
![]() |
|
nicksizz4
![]() ![]() ![]() |
Melike bu günlük sakizini günde bikaç kez kullanabilir miyim
|
|
![]() |
|
Melike
![]() ![]() ![]() |
Sabah ve aksam alabilirsin bi zarari olmaz ama dedigim gibi kullan birde bir hafta 10 gün dene sonra yaz tekrardan bakalim etki edecek mi
|
|
![]() |
|
Melina
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Nicksizz4 günlük sakizi kullaniyormusun faydasi varmi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |