Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Dil temizliği/Tonsillektomi sonrası tat değişimi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
teddy
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı teddy Cevaplabullet Konu: Dil temizliği/Tonsillektomi sonrası tat değişimi
    Gönderim Zamanı: Bugün Saat 21:14
Bademcik ameliyatı olduktan sonra dilime daha çok bakteri yükü bindiğini gözlemledim,bademciklerimi aldırdığımdan bu yana kokunun şiddetinde sanki azalma var gibi ama daha önce olmayan boğazın arkasında çok kötü tat sorunu yaşamaya başladım.Bu çok kötü tada eşlik eden koku da var tabii ki. Dilimi ne kadar temizlersem temizleyeyim geçmeyen bir tat var,özellikle yutkunurken bu ekşi metalik acımtrak tadı alabiliyorum. Ne yapmam gerek bilmiyorum en kısa zamanda bir kbb uzmanına görünmek istiyorum ama gittiğim doktorlar bir şeyin yok dediler ve dil köküme bakılmadı. Ama yutkunurken oluşan bu tat nerden geliyor anlayamıyorum ve de koku.
Şu sıralar Murat hocamın dediği gibi en az 3 dakika orta sert fırça ile aşağı yukarı hareketlerle dişlerimi fırçalamaya başladım (önceden hep yatay fırçalıyordum ve bu fırçalama tekniğini değiştirmek kokuyu azalttı fiş etlerime de iyi geldi ) ve kokuda da tatta da azalma hissettim. Çözüme yakın gibi hissediyorum artık ama bu fırçalamadan sonra bile dilimi de temizlesem çok hızlı bir şekilde gene kötü tat başlıyor,ağzımın kupkuru olduğunu fark ettim (antihistaminik kullanıyorum) ancak antihistaminik kullanmazsam bu kez geniz akıntım oluyor. Çok yoruldum mental olarak,derslerime odaklanmam gerek ancak bu konuyla uğraşıyorum (son 7 senedir hayat kalitemi etkilemekte)
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu