|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
poyraz
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Subat-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09-Nisan-2013 Saat 08:19 |
15-20 gun sonra bademcıklerımı aldıracagım ama aldırıpda gecmeme ıhtımalı var bana aldırıpda gecen bir kişi bile yazsa buraya bu bana yetacek varmı acaba bademcıklerını aldırıp kokudan kurtulan.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Sadece ağız kokusu sebebi ile bademcik alınıyorsa ben olumsuz oy kullanıyorum. Tekrarlayan inatçı infeksiyon, taşıyıcılık, ASO yükselmesi, hipertrofi, peritonsiller süpürasyon, veya başka sebeplerle alınıyorsa ameliyat olunması için olumlu oy kullanıyorum. -M |
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
Ben aldırdım bir umut ama birşey değişmedi.Bademciklerinde önemli bir sorun yoksa aldırma bence
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Eğer bademciklerinden beyaz parçaçıklar geliyorsa ve sürekli boğazın şişiyorsa bence aldır. Ben aldırdım ve dünya varmış dedim.
|
|
![]() |
|
furkan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Subat-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslara banada doktor firçanin ters tarafiyla bademcigine bastir parçalar çikar dedi ama denedim ögürmekten yapamiyorum olmuyor bunu deneyen varmi aranizda benim agzimdaki aci tadi söküp atmam gerek en son bende bademciklerimi aldiracagim artik son çarem geriye baktirmadik bisey kalmadi
|
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
bademcigim aldirdim ama kötü tat gitmiyor agzimdan. bademcikle alakali oldugunu sanmiyorum
|
|
![]() |
|
Worselife
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2016 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar kurtulan var mi hiç acaba bu illetten.ben ilk defa bugün intihar yöntemlerini taradim.
|
|
![]() |
|
allahkurtarsin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2017 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Isterseniz hadi ordan diyerek içinizi rahatlatirsnz ister kabullenip hayata dair umut ve sevincinizi bu foruma girmeden önceki günlerde birakirsiniz siz bilirsiniz ama sunu hepimiz itiraf edemesekte biliyoruz ki basit agiz içi problemleri disinda genel olarak hiç birimiz iyilesmedik iyilesmiyoruz ben artik isi metafizik olarak düsünmeye basladim ve bunun gerçekten imtihanim oldugunu Baska bir açiklamasinn olmadigini düsünüyorum herkesi saygi sevgiyle selamliyorum
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
@ALLAHKURTARSIN.. YANLIS YOLDASIN.. BEN AYNI BENIM GIBI ERGENLIGINDEN BERI BU KOKUYLA YASAYIPTA KURTULAN 2 INSAN TANIYORUM. YANI 15 SENEDIR YAKLASIK BU KOKUYLA UGRASAN. SIMDI TERTEMIZLER.. YANI ELBETTE IMTIHAN AMA ÇIKIS YOLU VAR.. AMA BÖYLE KARAMSAR OLARAK INTIHAR DÜSÜNEREK BIR YERE VARAMAZSINIZ.. SAKIN OLUN.. HER DERDIN BIR ÇÖZÜMÜ VARDIR MUTLAKA BIZIMKININDE OLDUGU MUHAKKAK.. BU 2 KISI DE DIYETLE IYILESMISLER.. VE BEN BU DIYETI YAPTIGIM DA VE SU IÇME PROSEDÜRÜNÜ UYGULADIGIMDA KOKU RAHATSIZ OLMAYACAK SEKILDE AZALIYOR.. BEN SONUCUMUN BURADA SAKLANDIGINA INANIYORUM.. SINDIRIM DE SIKINTIM VAR.. YANI SEN BU ORGANLARINA YÖNELIK TEDAVI UYGULADIN MI? KBB MIDE BAGIRSAK BADEMCIK VS HERSEYI DENEDIN DE MI VAZGEÇIYORSUN?.. ÇOK ERKEN PES ETMISSIN.. PES ETME, VAZGEÇME..
|
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
su içme prosedürü nedir abi?
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
allahkurtarsin
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2017 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
Denedim kardesim denedim ..
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Ne denedin mesela da etkisi olmadi ?
Yemeklerden yarim saat önce en az 500 ml su ve yemeklerden en az 2.5 saat sonra su ve günde en az 2.5 litre su icmelisiniz. Bu sindirimi rahatlattigi için koku çok azaliyor. Su an diyette degilim yani vega test sonucu bekliyorum. Ve normal besleniyorum çikolata vs de yiyorum ama koku o kadar az ki ya anlatamam size. Çay mesela kokuyu tavan yapardi bende o kadar az ki sanki sadece çay kokusu var. Ayni zamanda bu su içme protokoluyle kabizligida çözdüm sayilir. Her sabah tuvalete de çikmaya basladim.. bir deneyin pisman olmazsiniz. Ben sabah aç karnina 750 ml su içiyorum yarim saat sonra kahvalti sonra 2.5 saat bekleyip su içiyorum ve kahvalti ile ya da aksam yemegi ile asla birsey içmeyin. Yemek yedikten hemen sonra da birsey içmeyin tatli yemeyin. Ve yemek aralarinda da o 2.5 saatte de asla birsey yiyip içmeyin. Tatli yiyecejseniz de yemekten 2.5 saat sonra.. Su an çok rahatim sizin de bunu yasamanizi istiyorum. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |