|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj | |
marquex34
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Ekim-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Öncelikle cevap için tesekkür ederim.Yaklasik 2 yil geçmis siteye hiç giremedim hesabimin da sifresini unutmusum.Neyseki bu mesajlari bir sekilde bulabildim.Zaman çok hizli geçmis gerçekten... neredeyse üniversiteden de mezun olacagim is,staj ve okul döngüsünde geçiyor günlerim.Eger Istanbul da olsaydiniz kesinlikle gelmek için herseyi yapardim.Dedigim gibi en son psikolojik olarak koku oldugunu söylemisti Fatih hoca ama ben ne zaman nefesimi versem hohlasam koku hep var ki zaten agzimdaki kuruluk, ve o tat sebebiyle ne zaman olabilecegini ya da ne zaman çok koku olabilecegini anlayabiliyorum.Ve zaman geçtikte bu problem çözülmedikçe bu problemin yarattigi psikolojik yikim artiyor.Bu zamana kadar kiz arkadasim olmadi daha dogrusu olmasini ben istemedim neden çünkü beraber yanyana dipdibe biriyle konusamam agzim kokar düsüncesi (ki ben gerçekten koktugunu savunuyorum halen daha çünkü nefesimi verdigim de kötü kokuyu bariz bir sekilde alabiliyorum) bu gibi düsünceler yüzünden belki de hayatimda en mutlu geçirmem dönemlerimi heba ediyorum ve bir çözüm önerisi ariyorum.
Fark ettigim agiz kokusuna, kuruluguna sebep olabilecek farkliliklari yazmaya çalisayim: -Zaten en önemlisi deli gibi agiz kurumasi hele o sabahlari öyle bir kuruluk ve kötü tat,koku oluyorki insanin modu zaten sabahtan düsüyor -Çok sik acikabiliyorum bazen ama bunu diyince hemen diyabet akla geliyor birçok kez tahlil yaptirdim seker hastasi degilim 3-Dilim beyaz renkte oluyor dilimi firçalasam da ayrica dilimin orta ve arka kisimlarina dokunup kokladigimda çok kötü bir koku var bunu yeni farkettim nefes kokumdan da kötü ama dilimin ucuna dokununca kokmuyor bu dil kokmasi onemli olabilir belki. 4-Suanlik bildigim ya da sorun yasadigim mide, bagirsak, reflü tarzinda bir sikayetim yok dedigim gibi belki de sindirim sistemi kaynaklidir ama hiç doktora gitmedim sindirim sistemiyle alakali. Son olarak yani gerçekten o agiz kurulugu o kötü tat bile yetiyor insanin modunu düsürmesine bir de bununla beraber koku olunca hiç çekilmiyor gerçekten. Neyse önerilere açigim.Sizce ne yapmaliyim? |
||
![]() |
||
marquex34
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Ekim-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
|
Hocam ben koku hissettigim zaman direkt birinin yanina gidip uzaktan nefesimi versem onun da kokuyu alacagina eminim.Ama bunu ailemdeki birine bile çok fazla kez yapmak ya da sormak istemiyorum. |
||
![]() |
||
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Size teklif ettigim seyi baskasi ile yaptim. Link asagidadir
https://youtu.be/-z169GtzgSE Düzenleyen aydinmur - 21-Ekim-2024 Saat 19:55 |
||
![]() |
||
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |