Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Pharmol Zn Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3
Yazar Mesaj
sifaas
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 10
Alıntı sifaas Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2018 Saat 02:49
murat hocam tip 1 agiz kokusu ne kadar etkili olabilir mesela sokakta yürürken önünde ki insani rahatsiz edebilir mi ya da cam açik oldugu halde bütün bi odayi doldurup girip çikani rahatsiz edebilir mi ? Cevaplarsaniz sevinirim.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2018 Saat 11:41
Bu siddette bir agiz kokusu imkansiz degildir fakat eger bu siddette bir agiz kokusu varsa bir defalik ortaya çikmaz hep vardir, bireyde siddetli ve önemli baska bazi hastaliklar bulunuyor olmasi beklenir ve bireyin bunu duymasi beklenir.
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2019 Saat 22:43
Hocam, sayfanizda yazanlari okurken agiz kokusu için oxyfresh adli ürünü gördüm. Daha önce nane limon gargarayi kullanmistim ferahlik veriyordu ama agiz kokusu için kesin çözüm olmamisti. Sitesine baktigimda gayet kesin konusmuslar:

" Oxyfresh agiz bakim sulari oksijen ihtiva eder. Bu ayricalikli içerik agiz kokusunu tamamiyle ve güvenli bir sekilde kaynaginda yok eder. Oksijen sülfür bilesenleriyle savasarak agiz kokusu yapan mikroorganizmalari yok eder."

Genelde bu tür ürünlerde "yardimci olur." ifadesi kullanilirdi. Ürünün içerigi mi degisti acaba? Siteyi gezerken sunu düsündüm: "Abart iyice; Oxyfresh çinkolu olan dis macununu al, yaninda oxyfresh nanelimin gargarayi al, üstüne de halitosil kullan ne koku kalsin ne bir sey." Bu kadar ürünü üst üste kullanmak etkiyi artirir mi yoksa bosa masraf mi olur?

Oxyfresh çinkolu olan nane limona göre daha etkili olmaz mi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mart-2019 Saat 07:29
Güzel bir soru fakat pratikte sonuçlar çok fark etmiyor

Ben bir çalisma yaptim. 8 tane gargarayi karsilastirdim.
Agiz kokusu üzerine ani etkilerini ve ferahlik hissi etkisini karsilastirdim.

Agiz kokusu engelleyen etkilere göre ilk 3 tanesi söyle siralandi: Halitosil > Çesme Suyu > Oderol

Agizda biraktigi hos tat soruldugunda bireylerin cevaplari su sekilde siralandi: Oksifres limon-mint> Oderol > Halitosil

Diger gargaralar (CB12, ColgatePlax, Listerin Total Care, OralB proexpert, Signal Expert) ilk 3 e giremedi.

Sunu gördüm: Agiz kokusu artiran gargara bile var.

Zaten biliyordum simdi bunu bilimsel deliller ile ispatlamis oldum. Makale seklinde yayinlandiktan sonra daha detayli paylasirim.

-M
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mart-2019 Saat 15:35
" Agiz kokusu engelleyen etkilere göre ilk 3 tanesi söyle siralandi: Halitosil > Çesme Suyu > Oderol "

Hocam; yani oxyfresh, çesme suyu kadar bile agiz kokusunu engellemiyor mu?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mart-2019 Saat 20:04
Bu anlik (instant) etkidir
Yani hemen o dakika ortaya çikan etkidir. gargara yapilan dakika ortaya çikan etki karsilastirildi. Belki 3 dakika 5 dakika veya 15 dakika sonra gargaranin etkisi baslayacak olabilir. Bunu ölçmedik.

Sadece o degil. 7 tanesinin de ilk dakikada çesme suyundan az etkin oldugu tespit edildi. Bu çok önemli degil. Bu çalismada asil önemli tespitimiz: agiz kokusunu artiran ve üzerinde agiz kokusu gargarasi yazan ithal gargaralardir.

Makale yayinlandiktan sonra daha çok ve daha detayli konusalim. Çünkü yayinevleri henüz yayinlamadiklari bir makalenin konusulmasina sicak bakmiyor.

-M

IP
izmir35
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 22
Alıntı izmir35 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2020 Saat 08:08
Orjinalini yazan: aydinmur

Arica Ben o ilacin formülünü gelistirip Halitosil ismi ile üretilmesini söylemistim. Zannedersem artik pharmol zn piyasada bulunmuyor veya bulunmayacak
Onun yerine halitosil kullaniniz. Daha etkilidir

http://halitosil.com

Hocam Halitosil'in yapisimi degisti ? Son siparis verdigim 3 halitosil de su gibiydi resmen. Tarihlerine de baktim tarihi geçmemisti. Daha önce kullandiklarim agiz hafif buruk hos bir tat birakiyordu ama bu son kullandiklarim su gibiydi. Bir bilginiz var mi ?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2020 Saat 16:59
O islerden anlamam. Ilhami beye sorar misiniz
530 5103342
IP
<< Önceki Sayfa   3
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu