|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 |
Yazar | Mesaj | |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
|
Forumun kapaginda yaziyor. Dikkat çeksin diye slogan gibi kapaga yazdim.
Disardan verilen kokunun algi limitinin yükselmesi tek basina teshis olmayip diger ip uçlari ile birlikte yan yana konuldugunda teshise götürür. |
||
![]() |
||
nisaluce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 69 |
![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaslar dilimin en pasli halinin, orta pasli halinin ve dislerimi ve dilimi firçaladiktan sonraki halinin fotograflarini paylasiyorum, mesela bir veya birkaç gün firçalamasam pasin en yogun hali fotografta gördügünüz gibi oluyor. bazi günlerde pas çok azaliyor birkaç günden iki haftaya kadar neredeyse passiz ve kokusuz olabiliyorum, bazende gördügünüz gibi bütün dilimin üstünü kaplayan yogun pas ve koku oluyor. Insanlar dillerini hiç firçalamiyor ama benimki gibi pas olmuyor, bu pasin 6 senedir neye göre azalip neye göre çogaldigini çözemedim.
Agzim kokmuyorkende yillar öncesinden zaten dislerimi firçaladiktan sonra dilimide firçaliyordum dilim pembe renk oluyordu, ilk kez agzin kokuyor tepkisini aldigimda dislerimi firçalamistim dilimi firçalayacaktimki ilk o zaman dilimi beyaz renkte gördüm. O gün bugündür dilimdeki beyazlik en iyi temizlikte bile azaliyor ama önceden oldugu gibi pembe olmuyor, kokuda pasla dogru orantida artiyor veya azaliyor. Dili benim gibi olan arkadaslar var mi? Ilk ne zaman ve baska hangi belirtilerle basladi? https://hizliresim.com/VVVRim https://hizliresim.com/R5lD5D https://hizliresim.com/po8fKf |
||
![]() |
||
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ölçüm cihazina hiç girdiniz mi
|
||
![]() |
||
nisaluce
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Ocak-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 69 |
![]() ![]() ![]() |
|
Korona vakalari biraz azalsin mutlaka gidecegim. Yukarida yazdigim ve gördügünüz gibi pas bazen asiri artiyor o zamanlarda koku siddetleniyor bazende çok azaliyor kokuda azaliyor, pas yogunken ölçüm yapan bir doktora gitsem tetkiklerle kokunun varligi kanitlanabilir ancak pas azalmisken gidersem tip 5 teshisi bile konulabilir. Murat hocam benim durumumda olan birine ne önerirsiniz? Ölçüm zamaniyla ilgili sizin tasarrufunuz nedir?
|
||
![]() |
||
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
|
Ölçümde Tip1 çikanlarin yüksek orani tip1 +tip 2 oluyor forumdaki mesajlastigim ve belirtilerini okudugum kisilerin çogu öyle zaten Murat hocada soyledi tip 2 yüzünden dil sirtina bakteri yükü oluyor
|
||
![]() |
||
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
|
Verdigin bilgiler için tesekkür ederiz.
Ne kadar tecrübe, bilgi, o kadar çare 👍 |
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Dil pasi, dil beyazligi denen bu illetten kurtulabilen var mi? Firçalayinca beyazligi geçirebilen biri?
|
||
![]() |
||
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
|
Merhabalar, müge anli'da reklamini gördügüm bir ürün var: "dil pasini yok eden pastil" diye slogani var. Adini bir türlü tam olarak göremedim. Bu Ürünü bilen var mi?
|
||
![]() |
||
anonim93
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
Gececekinsl
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
|
Selam evet bende Bundan süüheleniyorum cürük son 20lik disim var benimde ayni 24 ünde randevum insl dedigin gibidir :)
|
||
![]() |
||
Kelime
![]() ![]() ![]() |
|
Dil temizligi için yeni bir dis hekimi ve ürün buldum. Aytug Altundag'in tahta spatula ile yaptigi temizligi su, macun ve vakumla yapiyorlar. Ankara, Serkan Kadakoglu. Ürünün adi TS1. Ürün Almanya menseiliymis.
Serkan Kadakoglu tedavi mi yapiyor yoksa bu ürünü dis hekimlerine mi satiyor anlayamadim. Instagram'a Serkan Kadakoglu yazin görürsünüz. Ayrica TS1 yazinca da ürünün sayfasi var. Trendyol üzerinde de satiliyor. Haliyi temizledigimiz gibi önce suyla silip sonra elektrik süpürgesi ile çeker gibi vakum yapan bir cihaz. Daha dogrusu dis hekimindeki böyle yapiyor. Normal kullanicilara sattiklari farkli görünüyor. Onda suyla yikama, vakum yapma özelligi yok gibi. |
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
|
Töbe estagfurullah o neymis öyle 🤣🤣 Arkadaslr birimizin duasi kabul olmus. Demistik ya hali yikar gibi çitilsek 😅😅😅 Yapmislar
|
||
![]() |
||
Kelime
![]() ![]() ![]() |
|
Masallah dedigimiz üç gün yasiyor🤦 Adam sirketten istifa etmis. Dil firçasini siparis vermistim. Siparisten önce konusmustuk; vatandasin aldiginda yikama, vakum yok. Disçilerde saksin mi ne varmis onunla vakum yapiyorlarmis.
Iyi yönden bakarsak nerede, nasil oldugunu biz bilmesek de dünyanin bir yerlerinde agiz kokusu tedavisi için çalisan insanlar/firmalar var. |
||
![]() |
||
Kelime
![]() ![]() ![]() |
|
Üstteki mesajda bahsettigim ürünü aldim. Iki tarafli bir ürün. Bir tarafi firçalama bir tarafi da kazima görevi görüyor. Firçalama kisminda firça kili falan yok, tirtikli bir yüzey var. Papilla arasina ne kadar girebilir bilmiyorum. Dil firçalamadan çok 'dil masaji' yapiyor gibi 😉😉
Ürünün en iyi yani dilin çok arkasina gitmesine ragmen ögürme hissi yok denecek kadar az oluyor. Sanirim sebebi baslik kisminin ince olmasi. Killari olmayan dis firçasini düsünün. Kazima yapilan kisimda ise üç tane kazima bariyeri var. Öndeki kaziyor ortadaki kaziyor ve sondaki kaziyor. Dili kanatmiyor. |
||
![]() |
||
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
|
Neticede dil ayni dil. Ben sikildim artik anlik kurtaricilardan. Sabahlari güzel uyanmak istiyorum. Içten düzelmeli. Birkaç takviye kesfettim. Birinin yorumlarinda vücuttaki kötü kokulari giderdigi söylenmis. Tam ihtiyacim olan sey. Ama cesaret edemiyorum çünkü ne bulsam denemekten yoruldum :(
|
||
![]() |
||
<< Önceki Sayfa 4 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |