|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04-Aralik-2013 Saat 23:12 |
Merhaba herkese,
Uçak seyahatlerimde sunu farkettim, uçaktayken sag kulagimda siddetli bir agri meydana geliyor. Agri yüzüme ve enseme kadar genis bir alana yayiliyor , özellikle inise geçildiginde agri oluyor. Agridan kulagimi kapatmak zorunda kaliyorum. Igne batmasi gibi çok rahatsiz edici bir sekilde oluyor. Sol kulagimda bu olmuyor. Koku da sag burundan geliyor. Arastirdim biraz, burun tikanikligi, septumda egrilik vs durumlarinda olur diyor. Septumum düzeltildi, burun tikanikligi desen öyle ciddi bir durumum yok. Hersey normal gibi, muayenede de normal deniyor.. Burdan bir yere varilabilir mi acaba? |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Yükselince genisleyen hava orta kulagi östaki borusundan geçerek orta kulaginizi terk edip bogaziniza gelir.
Uçak inerken orta kulaktaki hava hacim kaybeder. Orta kulaga östaki tüpü içerisinden (yani bogazinizdan) hava girerek basinci dengeler. Böylece agri duymazsiniz. Eger agri duyuluyorsa östaki tüpünün lümeni veya giris deligi daralmis veya tikanmis demektir. genellikle ödem veya alerjik sebepelrle bu geçici tikaniklik olusabilir. Bu tikaniklik özel bir sekilde anlamlandirilmayabilir. Sadece tikanan sagin soldan daha sabikali oldugu yolunda degerlendirilebilir. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |