|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
-zombi-
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Subat-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Subat-2014 Saat 19:30 |
Böyle bir baslik ile baslamak ilgi çeker düsüncesinde olarak böyle bir baslik attim :) Evet geçiyordu geri geldi. Peki Nasil oldu bu agiz kokusu nasil basladi nasil geçti hep beraber "o" güne gidelim:
Evet sanirim 2 yil önce baslamisti agiz kokum lise 3.siniftayken. O zamanlar fazla takmiyordum aslinda kokuyu almiyordum bile. O zamanlar fazla basim agrirdi doktora gittim sinüzit tanisi koydular ve ilaç yazmisti doktor ve sinüzit geçti yani artik basimda agrima vs. yok. O sira agiz kokum gitti gibi birsey oldu tekrar geldi.Sonra ara ara gidip geldikten sonra suan Üniversite 1.sinifim ve ilk dönem çok su içiyordum yani 1 günde nerdeyse 2,5-3 litre su içiyordum biraz kilo vermek için :) o aralar gitti gibi birsey oldu sonra bir arkadasim daha dedi agzin kokuyo ondan sonra anladimki "EFSANE" tekrar döndü :D sonra eczaneden agiz spreyi istedim FEE Soft isimli agiz spreyi verdiler nyse günlük 2-3 kez agzima sikiyordum koku kalmiyordu . ama sprey bitti ve almak yerine kalici çözüm istiyorum. Ayrica reflü de olabilir bende arada midemde eksime oluyor kapakçikda sorun olabilir diye gittim Lokman hekime Balli Kudret Macunu verdiler 5 gündür kullaniyorum midemde azaldi gibi eksime ama agiz kokusu halen gitmedi. Bu arada dilimin arka kisimlarinda sarimsi seyler var. Koku ya mideden geliyor yada o sarimsi seylerden sizden ricam durumu böyle olanlar nasil geçiriyor? Yada tavsiye ilaç,gargara varmi? Yarin Oxyfresh gargara almayi düsünüyorum faydasi olurmu ? simdiden tesekkürler.. |
|
Olmasaydin Olmazdik Ya Resullullah ...
|
|
![]() |
|
-zombi-
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Subat-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Son Durum: Evet arkadaslar bugün gittim eczanelerde Litzerin Gargarasi aldim maalesef oxyfresh bulamadim ve flagyl hapindan aldim sadece flagyl kullandim ve agiz kokum %100 olarak gitti :D çok sevindim :) Suan agiz kokusu kalmadi agiz kokum gelene kadar haptan yutmayacagim ona göre burdan bilgilendirme yaparim . Bu arada Saçim uzun ve 1-2 günde yaglaniyor cildimde öyle onun içinde Solgar Vitamin B-Complex aldim ve ondan da yuttum onun durumunuda burdan takip edebilirsiniz.
|
|
Olmasaydin Olmazdik Ya Resullullah ...
|
|
![]() |
|
helpme
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
bu ilaci doktor mu tavsiye etti neye göre aldin merak ettim.ne kadar süre kullandin?su anki son durum nedir bize bilgi verirmisin zombi?
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Zombi antibiyotikler uzun kullanim için iyi degildir hatta kullanimi bile hiç iyi degildir. Ancak doktor kontrolünde olursa o bile iyi degil. Saç yaglanmasini nasil tedavi ediyorsun? Benimde her gün saçimi yikamam gerekiyor çok yaglaniyor maalesef.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |