|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
azizler07
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2014 Saat 15:39 |
Merhaba arkadaslar.Bende de agiz kokusu var ama bu kokudan hariç anormal bir de vücut yada ter kokusu var.Ben dis ve vücut temizligine çok dikkat eden birisiyim.Hele birde bu bitmek, geçmek bilmeyen bir kokuyla savasiyorsaniz bu dikkat, sizi vücudunuzla amansiz bir savasa sokuyor.Banyomu yapiyor dislerimi firçaliyor bütün çamasirlarimi degistirip öyle disari çikiyorum.Ama sonuç yine ayni.Girdigim odada kapilar pencereler açiliyor, arkadan gelen fisiltilarin sesini duyuyorum.Bunun için bir çok kez doktora gittim ama maglesef hepsi ya krem yada Ph degeri düsük sampuanlar ve ilaçlar yazip gönderdi.Sonuç hüsran.Bu kokuyu alanlar, ter kokusuna benzetiyorlar acaba agiz kokusu böle bir algi yarata bilirmi.Birde sizin kokunuz ne kadar etkili.Yani ne kadar mesafeden hissediliyor,bir odayi dolduracak kadar etkilimi.Bir tahmin yürütürmüsünüz.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Ailenizde (kan baginiz olan birisinde) her hangi birisinde de bu durum var midir? Idrar ve diski kokusu da var mi? Kaç yasindasiniz? Kaç yildan beri var? Kesinti oluyor mu?
|
|
![]() |
|
azizler07
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam, öncelikle cevap verdiginiz için tesekkür ederim.
Ailemde babam da ve kardesimde agiz kokusu var ama okadar etkili degil. Idrar ve diski kokusu bende ve ailemde var. 23 yasindayim. Fark ettigimde 14 yaslarindaydim. Kesintisi hiç bir antibiyotik ilaçlarla filan olmadi.Denizdeyken vücut ter kokumda biraz kisa süreli azalma oluyor. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Azizler07, ben de vücut kokusu oldugunu düsünüyordum. Ama artik aklim iyice karismis durumda. Birçok cildiye uzmanina gittim, onlar da bir karar veremedi. Birisi koku var diyor öteki yok . Ben de önce agiz kokusu sorununa egildim. Vücut kokusu olduguna nasil karar verdin ?
Sen cildiye uzmanina gittiginde ne dediler ? Bir de mideyle ilgili sorunlarin var mi ? ( hazimsizlik, gaz, gastrit, reflü vs ) |
|
![]() |
|
azizler07
![]() ![]() ![]() |
Yukarda belirttim zaten yüzüme karsi söylemler ve arkadas tanisi mevcud.dermotoleji uzmani da fark etti maglesef sampuan ve krem yazdi çaresi olmadi |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |