Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Kokunuzun ne kadar etkili Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
azizler07
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 10
Alıntı azizler07 Cevaplabullet Konu: Kokunuzun ne kadar etkili
    Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2014 Saat 15:39
Merhaba arkadaslar.Bende de agiz kokusu var ama bu kokudan hariç anormal bir de vücut yada ter kokusu var.Ben dis ve vücut temizligine çok dikkat eden birisiyim.Hele birde bu bitmek, geçmek bilmeyen bir kokuyla savasiyorsaniz bu dikkat, sizi vücudunuzla amansiz bir savasa sokuyor.Banyomu yapiyor dislerimi firçaliyor bütün çamasirlarimi degistirip öyle disari çikiyorum.Ama sonuç yine ayni.Girdigim odada kapilar pencereler açiliyor, arkadan gelen fisiltilarin sesini duyuyorum.Bunun için bir çok kez doktora gittim ama maglesef hepsi ya krem yada Ph degeri düsük sampuanlar ve ilaçlar yazip gönderdi.Sonuç hüsran.Bu kokuyu alanlar, ter kokusuna benzetiyorlar acaba agiz kokusu böle bir algi yarata bilirmi.Birde sizin kokunuz ne kadar etkili.Yani ne kadar mesafeden hissediliyor,bir odayi dolduracak kadar etkilimi.Bir tahmin yürütürmüsünüz.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2014 Saat 16:24
Ailenizde (kan baginiz olan birisinde) her hangi birisinde de bu durum var midir? Idrar ve diski kokusu da var mi? Kaç yasindasiniz? Kaç yildan beri var? Kesinti oluyor mu?
IP
azizler07
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı azizler07 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2014 Saat 16:47
Hocam, öncelikle cevap verdiginiz için tesekkür ederim.
Ailemde babam da ve kardesimde agiz kokusu var ama okadar etkili degil.
Idrar ve diski kokusu bende ve ailemde var.
23 yasindayim.
Fark ettigimde 14 yaslarindaydim.
Kesintisi hiç bir antibiyotik ilaçlarla filan olmadi.Denizdeyken vücut ter kokumda biraz kisa süreli azalma oluyor.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2014 Saat 17:03
Azizler07, ben de vücut kokusu oldugunu düsünüyordum. Ama artik aklim iyice karismis durumda. Birçok cildiye uzmanina gittim, onlar da bir karar veremedi. Birisi koku var diyor öteki yok . Ben de önce agiz kokusu sorununa egildim. Vücut kokusu olduguna nasil karar verdin ?

Sen cildiye uzmanina gittiginde ne dediler ? Bir de mideyle ilgili sorunlarin var mi ? ( hazimsizlik, gaz, gastrit, reflü vs )
IP
azizler07
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı azizler07 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2014 Saat 22:00
Orjinalini yazan: serdar

Azizler07, ben de vücut kokusu oldugunu düsünüyordum. Ama artik aklim iyice karismis durumda. Birçok cildiye uzmanina gittim, onlar da bir karar veremedi. Birisi koku var diyor öteki yok . Ben de önce agiz kokusu sorununa egildim. Vücut kokusu olduguna nasil karar verdin ?

Sen cildiye uzmanina gittiginde ne dediler ? Bir de mideyle ilgili sorunlarin var mi ? ( hazimsizlik, gaz, gastrit, reflü vs )

Yukarda belirttim zaten yüzüme karsi söylemler ve arkadas tanisi mevcud.dermotoleji uzmani da fark etti maglesef sampuan ve krem yazdi çaresi olmadi
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu