Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Teshisi konamayan koku hakkinda Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
bariss
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı bariss Cevaplabullet Konu: Teshisi konamayan koku hakkinda
    Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2014 Saat 00:17
Size sunabilecegim net bilgiler ;
a-)Askere gidene kadar en ufak bir koku yoktu.
b-)Askerden dönünce koku basladi.(2014 Mayis) 20'lik dislerim çikmaya basladi.1 hafta agri yapti sonrasinda hekimim dis çikisinda sorun olmadigini bildirdi.
c-)Farkli bir hekime koku sikayeti ile gittigimde dislerimde iki çürük varmis,dolgu yapti,düzelebilir bilgisi verdi.
d-) Farkli bir hekime sizlama sikayeti ile gittigimde dis etlerimin çok kötü durumda oldugunu bildirdi.Sert besinleri yerken ve firçalarken genelde dis etlerim kaniyor.
e-)Kendimi bildim bileli,uyurken salya akitma ve dis gicirdatma sorunum var.Salya ile ilgili dahiliye bölümüne basvurdum testler temiz çikti.Çogu zaman burnumdaki etin sismesi ile ilgili nefes almakta zorlaniyorum, tikandigi için nefes alamadigimdan agzim açik uyuyorum bu yüzden salya akitma olabilir denildi.Gicirdatma ile ilgili destek almadim.
f-)Bilek koklama testinde net bir sekilde makat(diski) kokusu aldim.Ama ailem agzimda diski kokusu degil,çok sert farkli bir kokunun oldugunu belirtti.Tip3'teki rahatsizliklarin hiçbirini yasamiyorum.
g-)Ailem bol su içtigimde kokunun ciddi oranda giderildigini belirtiyor.
h-)Sigara ve alkol kullanmiyorum. Disimde dolgulardan baska tedavi sekli bulunmuyor.
i-)Sorunum tip1 olabilir,dis çürügü,dis eti iltihabi,yarisi çikmis yirmi yas disi,dil üzeri birikinti...
IP
bymax
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 13
Alıntı bymax Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Kasim-2014 Saat 14:56
kardesim yirmilik dislerin duruyorsa parmaginla kenarlarini bastirarak kontrol et mutlaka iltihap akintisi vardir kötü kokar
IP
ahmetmehmet1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Kasim-2014 Saat 18:11
seker diyabet olabilirsin. dahiliye git tokluk açlik seker testi yaptir bana göre budur. 2.seçenek ise geniz akintisi bol su içtimi azaliyor genizdeki balgamlar
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu