|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bariss
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Kasim-2014 Saat 00:17 |
Size sunabilecegim net bilgiler ;
a-)Askere gidene kadar en ufak bir koku yoktu. b-)Askerden dönünce koku basladi.(2014 Mayis) 20'lik dislerim çikmaya basladi.1 hafta agri yapti sonrasinda hekimim dis çikisinda sorun olmadigini bildirdi. c-)Farkli bir hekime koku sikayeti ile gittigimde dislerimde iki çürük varmis,dolgu yapti,düzelebilir bilgisi verdi. d-) Farkli bir hekime sizlama sikayeti ile gittigimde dis etlerimin çok kötü durumda oldugunu bildirdi.Sert besinleri yerken ve firçalarken genelde dis etlerim kaniyor. e-)Kendimi bildim bileli,uyurken salya akitma ve dis gicirdatma sorunum var.Salya ile ilgili dahiliye bölümüne basvurdum testler temiz çikti.Çogu zaman burnumdaki etin sismesi ile ilgili nefes almakta zorlaniyorum, tikandigi için nefes alamadigimdan agzim açik uyuyorum bu yüzden salya akitma olabilir denildi.Gicirdatma ile ilgili destek almadim. f-)Bilek koklama testinde net bir sekilde makat(diski) kokusu aldim.Ama ailem agzimda diski kokusu degil,çok sert farkli bir kokunun oldugunu belirtti.Tip3'teki rahatsizliklarin hiçbirini yasamiyorum. g-)Ailem bol su içtigimde kokunun ciddi oranda giderildigini belirtiyor. h-)Sigara ve alkol kullanmiyorum. Disimde dolgulardan baska tedavi sekli bulunmuyor. i-)Sorunum tip1 olabilir,dis çürügü,dis eti iltihabi,yarisi çikmis yirmi yas disi,dil üzeri birikinti... |
|
![]() |
|
bymax
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Kasim-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() |
kardesim yirmilik dislerin duruyorsa parmaginla kenarlarini bastirarak kontrol et mutlaka iltihap akintisi vardir kötü kokar
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
seker diyabet olabilirsin. dahiliye git tokluk açlik seker testi yaptir bana göre budur. 2.seçenek ise geniz akintisi bol su içtimi azaliyor genizdeki balgamlar
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |