|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
bad-i saba
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17-Subat-2015 Saat 00:22 |
Murat Hocam internette bazi yerlerde dil köküne radyofrekans uygulamanin agiz kokusu tedavisinde de kullanildigini gördüm. Bu yöntem hakkinda bize bilgi verebilir misiniz? Geçerliligi ve uygulanabilirligi olan bir sey mi? Kalici olur mu?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Ben böyle bir uygulamanin dogru olabilecegini düsünüyorum. Hangi dozda ne uygulandigini sormam için bu merkezin bana temas bilgilerini verebilir misiniz?
|
|
![]() |
|
bad-i saba
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2014 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.ent.com.tr/ent-haberler-radyofrekans-yontemi-ve-uygulama-alanlari-573s.html#.VOXrWOasVwY
Bu linkte radyofrekans yönteminin dil köküne uygulandigini ve agiz kokusu tedavisinde uygulandigini gördüm. http://dishastanesi.sifa.edu.tr/dis-hekimligi-fakultesi-hizmetleri Burdan da dil sirtindan agiz kokusu tedavisinin radyofrekans yöntemiyle yapilabildigini arayarak ögrendim ama tabii tibbi detaylar hakkinda bilgim yok. |
|
![]() |
|
bad-i saba
![]() ![]() ![]() |
Bir de verdigim ikinci linkte Sifa Dis Hekimligi Fakültesi Hastanesi Agiz Dis ve Çene Radyolojisi Temel Bilim Dali Ögretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Göregen, agiz kokusu konusunda mesai harcayan ve konuyla ilgilenen bir kisi anladigim kadariyla.
http://www.cihan.com.tr/news/Mustafa-Goregen_2159-CHMTYxMjE1OS8x Bu linkte konuyla ilgili fikirlerini okudum. Izmir'de ve Ege'de yasayan arkadaslar faydalanabilirler diye paylasiyorum. Hocam burdaki tüm arkadaslar size ve önerilerinize güveniyoruz. Bu konuda sizin yönlendirmeleriniz bizim için önemli. Siz bu radyofrekans yöntemini arastirip bize saglikli bilgi aktarirsaniz çok mutlu olurum. Ben açikçasi uzun arastirmalar ve kurdugum neden-sonuç iliskilerinin isiginda, her bölüme gidip pek çok tahlil yaptiran ama hiçbir hastaligi çikmayan pek çok arkadasimizin( ben de dahil) sorununun dil kökünde bakteri üremesi olduguna inaniyorum. Yani ortada hastalik falan yok, sadece dilde bakteri var bu da koku üretiyor. Bu konuda bu bahsettigim yöntem belki de bizi kurtaracak bir umut isigidir. Hocam firçalamak sadece 1-2 saat ise yariyor bize kalici ve kesin çözüm lazim, çabam bunun içindir. Siz bir danisana verdiginiz yanitta söyle demissiniz. "Dil kökünden bakterileri temizlemeye çalismak kasap dükkaninin önünden kedi kovalamaya benzer, ekoloji devam ettikçe kediler tekrar gelecektir." Iste bizim bu ekolojiyi kalici olarak degistirme konusunda firçalamaktan daha fazlasina ihtiyacimiz var diye düsünüyorum |
|
![]() |
|
pharmacy
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2013 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam radyofrekansla dil kökü tedavisini arastirip ögrenecegim yazmissiniz..Bu konudaki fikriniz nedir suanda siz muayenelerinizde uyguladiniz mi hic?
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Bilgi icin cok tesekkur ederim Bad i Saba.
Bende sanki bu konuda bir haber okumustum. Israil de bir hastanede boyle bir uygulama yapiliyormus,diye. Kfar diye bir hastanedeydi sanirim. Yanlis hatirlamiyorsam onlarda dile birseyler uyguluyorlardi ve kayganlasiyordu,ki oraya bir bakteri tutunamasin diye.Bu da boyle bir bilgi. |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Harika bir haber. Bad-i Saba tesekkürler.
Murat Hocamin yorumlari gelecektir sanirim konuyla ilgili. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Burun damlasi yeni bir halitometre üzerine çalisiyorum. Dil köküne lazer ve rf uygulamalarina egilemedim kusura bakmayin arkadaslar.
-M |
|
![]() |
|
ncort
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam agiz kokusu kanser gibi bir hastalik. Su burun damlasini cikarmaniza devlet izin vermiyor diye beklemeyelim. Formulu verseniz kendimiz yapamiyor muyuz? |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
ncort o kadar basit bir formul olabilecegini düsünmen enteresan:) evde hazirlanabilecek seyler degil bence.
Bu arada meraklilari için gelsin. Burundan RF operasyonu geçirdim 1 hafta önce. raht nefes aliyorum. ama kokuya faydasi olmadi simdilik. allergodil sprey verdi. suan sadece isime yarayan narivent sprey oluyor. burunda mukoza kalinlasmasi sorununa iyi gelen tek sey bu. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |