|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22-Mart-2015 Saat 17:55 |
Hareketsiz yasayanlarda, alkol kullananlarda, kilolu olanlarda karaciger yaglanmasi sikça görülüyormus. Doktorlar belli bir yere kadar pek umursamiyorlar, agiz kokusu için dersek belki de hiç umursamazlar. Halbuki tanisi çok basit elbisenizi siyirip karninizdan ultrason gibi bir bakiyorlar karacigerin ne halde oldugu anlasiliyor. Gastroenterolojiye gidenler bu durumu da sorabilir doktoruna.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |