|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07-Nisan-2015 Saat 14:36 |
Selamun aleyküm arkadaslar benim kokum dislerimi firçalasam bile gitmeyen bir yogunliktaydi yani 7/24 devam ederdi ama internettde orabrush diye bir dil firçasi buldum dil kökününden süpürürek iyice temizliyorum sonra kasikla kaziyorum hani sokaklarda hali yikanirya çekicekle fazla suyu alirgibi öncesinde dilin her yerini öne arkaya firçaliyorum sonra süpürürgibi dilimeden atiyorum bi 5 dk ugrasiyorum kasikla iyice sadece salya gelene kadar devam ediyorum bakin bende herzaman beyaz pas vardi o gidene kadar sadece salya gelene kadar yapiyorum bende bayagi ise yariyor önceleri biraz kanardi simdi kanama olmuyor dilimde etkili bir dil temizligi yapiyor gibime geliyor ama kesinlikle colgatenin üçlü etki macunuyla daha iyi oluyor bir de girtlaga kadar su çekmekince betaz beyaz parçalar leiyor hepsini temizleyince beni baya rahatlatti beni
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
Arayan, böyle devam et. Çok dogru bir yoldasin.
umarim günde yaklasik 10 defa dis ve dil temizligi de yapiyorsundur. Bu konuda ileride daha da olumlu sonuç alacaksindir. yeter ki sen hijyenden vazgeçme. ( verim almadigini düsünüyorsan bile ) Ve elinden geldigince bunu hayatinin bir parçasi haline getirmeye çalis kardesim. Öyle ki günde en az 5 defa hijyen yapmadiginda kendini eksik hissediyor olman veya böyle olacak olman ne kadar güzel olurdu ;) bir de bu söylediklerine ek olarak ta elinden geldigince dis ipi kullanman çok daha iyi olur. Kullanabilirsen de (ki gerçekten tavsiye ederim) Phormal zn gargarasini da bunlarla birlikte kullanirsan harika olur. Ancak her seyden önce günde 10 defa dis ve dil temizligini ihmal etmemeye bak. Yine hijyenden bahsetmisken;) bir sey daha tavsiye etmek isterim. dis firçasi olarak" Banat " 'in o klasik, kutu içinde olan, eski tip dis firçasi var ya;) iste onu siddetle tavsiye ederim. Gerçekten çok etkili bir firça. Her ne kadar çin mali gibi basit dursa da kaliteli bir firça oldugunu söyleyebilirim. her seyden önce firçanin genis bir yüzeyi olmasi ve killarinin aerodinamik bir vaziyette olmamasi çok önemli bence. Bu firçanin killari dis eti dahil bütün disleri kapsayacak sekilde olmasi diger güzel bir tarafi bence. Neyse bu sadece bir tavsiye. Alip almayacaginiza karisamam. Ancak denemenizi tavsiye ederim. Fiyat olarak ta çok ucuz. Bu nedenden olsa gerek bazi büyük marketlerde ve çogu eczanede bundan bulunmamakta:) bilginize. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
Arayan
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
![]() ![]() ![]() |
Tavsiyelerin için sagol uygulayacagim benim kokunun menzili bile bayagi geriledi gerçekden arkadasima sordugumda koku varmi diye burnunu agzimin içine sokmak zorunda kaliyor yani o kadar fark edilemez oldu tabii senin dedigin gibi hijyen .Ben iyilesdim demiyorum ama kontrol edebiliyorum ALLAH CC in izniyle rahatladim sizlerdem ricam forumu terk etmeyelim bu sorunla bas edemeyen insanlara ALLAH CC rizasi için desdek olalim yol gösterelim bilgimiz kadari ile ben bu forumdan ve senden ögrendiklerimle artik daha iyiyim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |