|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Sebeps
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Halitosil gargara neden yok
|
|
![]() |
|
Tospik
Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 281 |
![]() ![]() ![]() |
Ben yıllar önce bi eczaneye gidip sormuştum, kaç tane istiyosun demişti, 2 tane demiştim, ertesi gün gel al demişti. Depoya sipariş ediyorlar ecza deposundan geliyor. Eczaneye sorsanız getirirler, üreten firmanın adını falan da öğrenip öyle gidin eczaneye, gerçi onlar bulur internetten. |
|
![]() |
|
Kelime
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 216 |
![]() ![]() ![]() |
Trendyol'da var. Oradan da sipariş verebilirsiniz. Denthor diye bir ürün de var, Halitosil'e çok benziyor ek olarak zeolit kullanılmış. Üretici firma da aynı.
Eve gelmesine çekiniyorsanız hepsiburada'da teslimat noktaları var, trendyol'da böyle bir uygulama varsa ürünün oralara teslim edilmesini isteyebilirsiniz. Siz gidip alırsınız. |
|
![]() |
|
Sebeps
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hepinize
|
|
![]() |
|
Halitosil
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ağustos-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Merhabalar
Halitosil ürünlerimizi isterseniz bizdende temin edebilirsiniz WhatsApp hattımızdan sipariş ve bilgi alabilirsiniz. 0530 5103342 www.halitosil.com Selam ve sevgiler İlhami Kotan (Halitosil üretim ve proje birimi) |
|
![]() |
|
Kelime
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 216 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba İlhami Bey,izninizle birkaç sorum olacak.
1) Halitosil'in güncel olarak hangi şehirde hangi eczanede bulunduğunu gösteren bir sayfa veya uygulama var mı? 2) Bu gargara dilde pas varken de tip-1 kokuyu giderir mi? 3) Denthor sizin firmanıza mı ait? Satışı var mı? |
|
![]() |
|
Halitosil
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Ağustos-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Halitosil için belirli bir eczane listemiz yok ancak iskooo bursaeczakopp ve güneyeczakoop mevcut bunun dışında eczacınıza "Farmazon'da mevcut olduğunu söylerseniz kendisi Farmazon'dan temin eder, ayrıca bizdende temin edebilirsiniz. Binlerce hastamız bizden koli bazında temin ediyor güvenle. Denthor üretimi bize ait ancak farklı bir ürün zeolit ve içerisinde kekik yağı mevcut. Selam ve sevgiler |
|
![]() |
|
Halitosil
![]() ![]() ![]() |
Dilde pas varken de tip1 kokuyu gidermeye yardımcıdır.
|
|
![]() |
|
Kelime
![]() ![]() ![]() |
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)
![]() |
![]() |