|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
gepupagep
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Agustos-2014 Konum: Burdur Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2015 Saat 10:33 |
sabah kalktigimda bir anda bogazimdan bir parça geldi kanli bi parçaydi sari renkte vardi tam inceleyemedim bi an telas yapip tükürdüm. hocam bu ne olabilir agiz kokusuyla bir baglantisi var midir acaba
|
|
![]() |
|
gepupagep
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Agustos-2014 Konum: Burdur Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
murat hocam bi fikriniz yok mu cevap verin lutfen
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum. Her(hiç) bir sey olabilir.
Bir doktora görünmeye ne dersiniz? -M |
|
![]() |
|
bikkinnn
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mart-2015 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
Ben doktora göründüm dalga geçer gibi yemek artigi dedi. Hiç ilgilenmedi. Ve agiz hijyenine dikkat et dedi. Ben sanki dikkat etmiyorum. Dogru doktoru bulmak da önemli
|
|
![]() |
|
gepupagep
![]() ![]() ![]() |
Dimi dogru söylüyosun ben de gidicem bu hafta içinde bakalim ne söyleyecek yazarim buraya. Umarim geçistirmez de yine bi doktorun yanindan buruk ayrilmayiz
|
|
![]() |
|
gepupagep
![]() ![]() ![]() |
bugün doktora gittim bogazimdan gelen parça için yemek artigidir dedi. Bogazimda bir sey var yutkunuyorum gitmiyo dedim çok mu streslisin dedi o stresten olur oradaki kaslar kasilir dedi. Bogazima bakti bir sey goremedi burnuma bakti alerjin var dedi ama cok onemsemedi kisacasi kbb yollu bir sey bulamadi. Ama yinede cok ilgiliydi sikintima çare bulamasakta güler yüzü yeter canim doktor :) bogazima bakarken nefesimi cok rahat bi sekilde alacak yakinliktaydi ben hiçbir koku alamadim dedi ama dislerimi fircalayali bir saat olmustu ondan alamadi buyuk ihtimalle olsun yine de bazi zamanlarda agiz kokusunun gecebilecegini bilmek guzel :) dislerimin arka tarafinda dis taslarim varmis onlari temizleticem bi de ülserim oldugu icin dahiliyeye yonlendirdi tabiki bunlari da ramazandan sonra halledicem umarim sorun bulunur bu sefer yazarim buraya. Aslinda baska bir seyden bahsetmek istiyorum bu sorunu yasayanlarin bazilarinda çok kötü bir tat hissi oluyor ya sürekli bende de çok rahatsiz edici bir sekilde var. Bu tadin en önemli sebebi b12 vitamini ve demir eksikligiymis. Mide rahatsizliklari da b12 eksikliginin bir nedeniymis. Yani b12 takviyesi yapacak yiyecekler tuketirsek iyiye giden sonuçlar alabiliriz sanirim bu tadin gitmesi için. Cünkü sanki bu tat gitse koku da gidicekmis gibi hissediyorum. Yani agiz kokusu cekenlerde agizda cok kotu bir tat da oluyorsa mide kaynakli bi sorunu olmasi cok daha yuksek ihtimalmis bu nedenle ilk olarak sorunu burda aramalari mantikli olacaktir. Neyse benden bu kadar Allah hepimize sifa versin kalin saglicakla :)
|
|
![]() |
|
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar sunu farkettim agiz kokusuna sahip çogu kiside bademcik tasi var saglikli insanlardada bu tas üretiliyormu bizi digerlerinden ayiran bu tassa bunun uzerinden yürümeliyiz.
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Selen hanim bu konu islenmisti, hatirlar misin bilmem, 5-6 ay önce Murat bey instagram canli yayininda KBB uzmani bir doktoru konuk etmisti, sanirim o demisti belki de Murat hoca da demis olabilir; Bademcik tasi çok kiside var ama herkeste koku yapmiyor çünkü agzinizdaki koku tükürükle bademcik ceplerine girip ordaki taslari da kokutuyormus. Yani söyle düsünün, bi tutam hidrofil, sterilize edilmis pamugu doktor bademciginizle bogazinizin arasina bir yere iyice yerlestirse ve 12 saat sonra çikarip koklatsa o da pis kokacak çünkü tükürükle beraber o da islanip kokuya maruz kalacak. |
|
![]() |
|
Selen123
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 36 |
![]() ![]() ![]() |
Öylemi izlemedim o canli yayini ama bu görüs bana hiç mantikli gelmedi çünku ben bademcigimi aldirmadan önce çok büyuk bi bademcik tasi kendilignden düsmustu ve bendeki koku birden kesildi eger sahip oldugum bi koku olsaydi bademcik tasi dusuncede olurdu zaten çok zaman gecmeden yenisi üretilio.simdide ayni takilmayi ve kokuyu hissediorm muhtemeln vucut urettigi icin bi yerlere tutunuolar bogazmda bademciklerimi aldrmak bana ekstr bi eziyet ve bagiskligimi çokerten bi hata oldu yani. Konumuza dönecek olursak bademcik taslari olan ve agzi kokmayan birine rastlayan varmi acaba aramizda..?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |