|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aksan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2015 Saat 01:54 |
Arkadaslar kbb uzmani; agiz kokumun, alerjiden dolayi geniz akintim oldugunu ve bu durumun agiz kokusu yaptigini, neye alerjim oldugunu bulursak sorunu çözebilecegimizi söyledi. Bu durumda olan arkadaslar var mi??
|
|
![]() |
|
rifki
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
ben de nacizane yaptigim arastirmalar neticesinde böyle bir durumu epeyce düsündüm ve hiç mantiksiz gelmiyor. söyle ki bir çok insan ile ayni seyleri yedigimiz ya da ayni ortami paylastigimiz göz önünde bulundurulursa bizim bünyemizin kabul etmedigi ya da farkli reaksiyon verdigi bir sey var , bu da akla alerjik bir durumu getiriyor. önüne kalici olarak geçilemeyen bir geniz akintisinin kuvvetle muhtemel her gün farkinda olmadan yapilan ya da yenilen bir seyden kaynaklanabilir diye düsünüyorum. zaten ben de en kisa sürede gerekli testleri yaptirmayi düsünüyorum.
|
|
![]() |
|
aksan
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
![]() ![]() ![]() |
alerji ilaçlari iyi geldi, fakat toza veya baska hergün karsilastigim biseye alerjim çikmadi. Bende kan testi yaptirip (total IgE) tekrar bir kbb uzmanina gitmeyi düsünüyorum alerjim var evet ama sadece alerjinin bu kadar koku yapacagini düsünmüyorum, alerji sadece kokuyu tetikliyor
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |