|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
firindamakarna
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13-Agustos-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17-Eylül-2015 Saat 15:51 |
arkadaslar akciger için doktora giden ve sonuç alan tanidiklariniz veya eski üyeler var mi? Sanki tek çarem orasi kaldi gibi geliyor benim ki agiz kokusu degil nefes kokusu
|
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
Gittim ben defalarca camerali taramada yaptilar ordanda sonuc cikmadi
|
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
yaniliyor da olabilirim kesin konusmak istemem ama koku akciger kaynakliysa agiz kokusundan daha büyük bi problemle karsi karsiyayiz demektir bence. yani agiz kokusundan baska daha belirgin belirtiler verir akciger hastaliklari. bende biçok kez gögüs hastaliklari bölümüne gittim ama hiçbisey çikmadi,daha önce de yazdim babam 5-6 yildir KOAH hastasi sürekli balgam çikarir agzi nefesi zerre kokmaz. sen yine git baktir ama bisey çikmayacagina neredeyse eminim:))
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam size ve herkese bir sorum var.Akciger hastaliklari ve agiz kokusu arasinda dogrudan bir iliski var midir?ben de bronsit varmis ve doktorun dedigine göre astim baslangici da...TESEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |