|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2016 Saat 17:40 |
Arkadaslar müstakil bir baslik olmasi gerektigini düsündüm bu konuda. Herkes denedigi ürün ve yiyecekleri burada paylasmali. Fayda görülen ürünlerden ve nasil kullanildigindan da bahsedilmeli.
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Almanlarin probiyotik lahana tursusunu yaptim yaklasik 1 haftadir tuketiyorum. Tadi gayet güzel. Probiyotik yönünden zengin agiz kokusuna faydali oluyor. Bagirsak sistemimi çalistiriyor ama bir daha ki yaptiginda 15 gün boyunca agzini acmayacagim. Bu sayede daha kuvvetli olacak. Tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
Meari
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Haziran-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bende sizlere kefiri önerecegim ben bir ara düzenli olarak içiyordum tabiki kesin çözüm olmadi ama kokuda azalma olmustu buaralar tekrar baslayacagim tadi ayran gibi çok güzel öneririm arkadaslar
|
|
Ya Safi
|
|
![]() |
|
Mehmet
![]() ![]() ![]() |
Sadece probiyotik ürünler ile bagirsagin düzelmesi bazi durumlarda 2 yili bulabilecek bir süreç.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Üstelik siz probiyotigi terk edince 1-2 günde eski haline geri döner. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |