|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2016 Saat 13:11 |
Agiz kokusunu anlamak üzerine verdigim bir konferansi video olarak paylasmak istiyorum
https://www.facebook.com/halitorium/ -M |
|
![]() |
|
zeynep
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
birsey sormak istiyorum agizda diski kokusu deniyor ya bunun gazlarini yazmissiniz hocam facedeki sayfaniza bakmistim. peki bu gazlari vücudun neresinde üretildigini bilirsek nereden geldiginide anlamis olmazmiyiz birde bu gazlarin nereden geldigi bilinebilir mi neden üretildigi*
|
|
![]() |
|
pharmacy
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2013 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
Süper bir konferans..Çalismalariniz, emeginiz için çok tesekkürler hocam..
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Diski kokusu diye bir tanim yoktur. Siz diski kokusu gibi dersiniz, baskasi kedi idrari der, bir baskasi ahir kokusu der. Biz ona sabit koku diyelim. Çünkü bu soruyu baska türlü cevaplayamayiz. Sabit kokular kaynagini aldigi organ veya dokuyu isaret etmeyebilir. Ayni sabit koku farkli organ veya dokulardan gelebilir. -M |
|
![]() |
|
denizedogru
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam ben de sunu sorayim. Bademcik kaynakli koku surekli midir cunku bazi arkadaslar bademcik sabah biraz koku yapiyor kahvaltidan sonra azaliyor vs. demisti acaba tedavi olmadikca ilerledikce mi koku artar
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Akut Bademcik infeksiyonu var ise sürekli koku yapar
Kronik bademcik infeksiyonu genellikle koku yapmaz -M |
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
hocam benim olay bazen agiz kokusu bazende nefes kokusu olarak tecelli ediyor ve agizdan daha çok burumdan çiktigina sahit oluyorum sebebi nedir
|
|
![]() |
|
denizedogru
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Pekala bademcik ceplerine yerlesen taslar veya ona benzer birikintiler?
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Bilmiyorum. Bana sahsiniza özel sorular sormayin. Bilemem. -M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |