|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2019 Saat 11:18 |
Tip 1 agiz kokusunu gidermek amaci ile üretilen Dil macunu çikti.
Halitosil dil macunu Halitosil gargaradan daha etkili bir sekilde dil papilleri arasina girer ve agiz kokusunu etkin bir sekilde ortadan kaldirir. Istenilen siklikla kullanilabilir. Halitosil gargarayi üreten ayni firma satiyor. Ilhami bey: 530 5103342 ![]() Bu ürün ile benim aramda hiç bir ticari iliski bulunmamaktadir. -M |
|
![]() |
|
Green
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Mart-2019 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam tebrik ederim vatana millete hayirli olsun gidip tung alicaktim yoksa iyi oldu bunun çiktigi 😊
Baktim simdi internet alisveris sitelerine daha konulmamis ama |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrikler !
![]() |
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
Kelime
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 285 |
![]() ![]() ![]() |
Bu macun halitosil yerine mi geçiyor yoksa ona destek mi oluyor?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2401 |
![]() ![]() ![]() |
Dil macunu Halitosil gargaradan daha etkili ve degerlidir. Halitosil gargara dil macunundan sonra daha da uzun etkili olmasi beklenir.
Tabi Tip 1 agiz kokusundan bahsediyoruz. Diger tip kokulara tamamen etkisizdir. -M |
|
![]() |
|
jazeera
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Ekim-2013 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam,
Ürün sanirim henüz satisa çikmamis. Nereden, nasil temin edebilecegimizle ilgili bir bilgi var midir? Tesekkürler. |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Isin ticari kismini bilmem. Formülü hazirladim verdim. Dagitim basladi denildi bana. Yukardaki fotografin altinda verdigim telefon firma sahibinindir. Arayip hangi eczanede bulundugunu sorunuz. -M |
|
![]() |
|
bazenhissediyor
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hocam klorün emilimin insan sagligina zararli oldugunu isittim Canan Karatay hanimdan , o bir kenara dursun dis macunu eskiden yoktu buna sart mi insanlar kullanmaya? bu olmadan neler eksik olur ne fazlasi var kullaninca
|
|
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..
![]() |
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Florsuz macun eksiktir amacina hizmet etmez. Bir küçük detayi abartir ve yönünü degistirirseniz ruhsatsiz silaha dönüsür. Klorun emilimi, florun zehiri, macundaki antifiriz, dolgudaki civa ve daha sayisiz detayi abartip silaha dönüstürüyorlar. Halkimizin sirtindan para kazaniyorlar. Örnegin flor zehirli deyip florusz macun satiyorlar Aldehit zehirli deyip aldehitsiz pat satiyorlar Civa zehirli deyip kompozit dolgu satiyorlar vesaire Bu konuda güzel bir derleme yazdim okumak isterseniz tiklayin http://www.drmurataydin.com/yonlendirilmis-abarti.html |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 394 |
![]() ![]() ![]() |
Youtube da Murat Aydin hocanin bir videosu önüme düstü ve orda birisi yorum yazmisti. Yorumunda dilini dis macunuyla firçaladigini belirtmis.
Ben de dislerimi firçaladiktan sonra en sonda firçada kalan köpüklü macunla dilimi de firçaliyordum bugüne kadar ve dildeki pasin büyük çogunlugu gidiyordu. Fakat bu arkadas disleri firçaladiktan sonra firçayi temizleyip tekrar macun sürüyormus. Bu sefer ben de öyle yaptim ve sonuç çok etkileyiciydi. Dilim köpürdü ve macundan dolayi hafiften yanmaya basladi. Firçayi yavasça ögürene kadar, dayanabildigim kadar bogazimin en dibine soktum ve ordan öne dogru çektim, defalarca bunu yaptim ve agzimi iyice duruladim. Aynanin karsisinda dilime bakinca kipkirmizi oldugunu, pas tabakasinin tamamen gittigini gördüm. Inanir misiniz 10-12 saat rahat ettim koku falan almadim. Meger disleri firçaladiktan sonra ayni firçayi dile sürünce firçadaki mikroplari dile bulastiriyormusuz sanirim ki bu kadar temiz olmuyor dil. Hemen bu aksam yatmadan önce sabah kahvaltidan sonra dedigim gibi yapin bir de siz deneyin bakalim fark edecek mi sizde de. Sabah aksam yapsak gün boyu kokusuz sekilde gezeriz. Muhtemelen forumdakilerin çogu dil kaynakli Tip 1 kokuya sahip ve dili dogru temizleyemedigimiz için bu sikintiyi çekiyoruz. |
|
![]() |
|
esatt
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2023 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
ben o dedigini uzun süredir yapiyorum ise yaramiyor.Hatta her sabah kahvalti yapiyorum agzim kokmasin diye o gün sabah disimi de dilimi de firçalamistim.Isyerinde birisi 2 metre mesafede olmasina ragmen rahatsiz oldugunu söylemisti.Iste o gün herseyden umudumu kestim.
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 394 |
![]() ![]() ![]() |
![]() O kadar uzak mesafeden kokuyu aldiysa tip1 dilden kaynakli olmayabilir senin. Geçen bi gönderi gördüm, vücutta magnezyum eksikligi olunca kötü vücut kokusu olurmus. Belki de nefes kokusunu da magnezyum, kalsiyum, demir vs bi seyin eksikligi yapiyor da olabilir kim bilir. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |