|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
seahorse
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15-Mayis-2020 Saat 13:16 |
merhaba arkadaslar, psikolojik mi degil mi bilmiyorum ama alt dudagi üst dudagin üstüne gelecek sekilde baski yapip hafif hafif agizdan nefes verince çok tuhaf bir koku aliyorum. Bunu bazen üst dudagi burun deliklerini kapatacak sekilde yukari kaldirirken de hissediyorum.
Ayni sekilde alt dudagi üst disler veya üst dudak arasina sikistirip nefes alip verince yine tuhaf bir koku geliyor. Ayrica bu bende aliskanlik haline geldi. Artik gün içinde bazen istemsizce böyle davranislar sergiliyorum. Açikçasi keyif de almiyor degilim,degisik bir duygu. Tabi böyle degisik tuhaf dudak burun hareketleri yapinca bazen karsimdaki insanlarin çok yanlis anlayacagi korkusu da yok degil? Benim kafama takilan ise bu durum herkeste de var mi? Yani normal bir insan da böyle bir koku hissediyor mu?Agiz kokusu veya nefes kokusu ile dogrudan bir iliskisi var mi acaba? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |