|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28-Kasim-2020 Saat 20:39 |
arkadaslar bi kac kere zirid 50 mg ilacini kullandim sut urunu cay ekmek yemedim mideyi asiri doldurmadim cok yiyince koku artiyor nedense ozellikle ekmegide cok yedigimde bi baktim koku yok nefes kokusu gitmis tam geniz akintim azaldi mide kramplari oluyordu mide yanmasi tarzi ama belirgin bisey yok yani midede ciddi sorun var mi dersen herkeste oldugu kadar ustune dusmedim ilaci ictikten sonra mide agrisi kramp hic olmadi kokuda inanilmaz bir azalma oldu bende gastrit yok sadece reflu var ama asit reflusu degil hissetmiyor cogu zaman reflu oldugumu bile bilmiyodum siz anlayin.
kötu kokulu geniz akintim var oda bi gecse tam olarak koku diye bisey kalmicak belkide midemi bu lanet sey bozdu.banyoya giriyorum mideme sicak su tutuyorum kafamada tutuyorum geniz akintim azaliyor hemde midem rahatliyor koku sifir oluyor gerctekten sifir bende hissediyorum deniyorum ne nefes kokusu kaliyor ne agiz kokusu bende tahminimce ya mide tembelligi var yada mide hasarli hasardan kastim illa gastirt olmasina gerek yok mide sorunlu mide bulantisida oluyordu arada yanma oluyor ztn hep olmasada mide tembelligi oldugnu dusunuyorum belirtileri ögurme agiz kokusu yanma eksime vb yada sadece hasar görmus ve onarmam lazim bunu soylemek icin yaziyim dedim ve sizede tavsiye veriyim son olarak eczaneden bu ilaci alin recetesiz satiliyor yemekten 15 20 dk once icin dislerinizi iyice fircalayin bogaz gargarasida yapin 1 gun boyunca ekmegi azaltin su icin yemekle birlikte cok icmeyin sisiriyor sindirimi zorlastiriyor yemek aralarinda icin mumkunse sut urunu yemeyin bakalim ne olucak kokuda eger bi azalma olursa mideyide listeye ekleyin derim |
|
![]() |
|
Murat880
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09-Mayis-2020 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 377 |
![]() ![]() ![]() |
bu ilaci uzun sure kullanmayin zararli olabilir
|
|
![]() |
|
Murat880
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar benim kokum burundanda cikiyordu nidazol kullanmistim ama agzimda hani %10 20 biraz ferahlama oldu gecirmedi flaglyde gecirmedi geniz akintisi devam ediyordu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |