|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Cchfz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Aralik-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2021 Saat 02:56 |
Merhaba, normal zamanda veya gece uyurken çok fazla terliyor ve bu da vücutta rahatsiz edici bir koku yapiyorsa tavsiyem "aile hekiminize danismak sartiyla" D vitamini ampulü kullanmaniz. Ayda bir tane D vitamini ampul kullaninca etkisini gösteriyor ama kesinlikle önce hekime veya eczaciniza bir danisin, ben danistim öyle kullandim. Ben faydasini gördüm. 4 ampül kullandim, her ay bir ampül olmak üzere. (Yani toplam 4 ayda toplam 4 ampül yani her ay bir ampül seklinde kullandim). 4 ay önce ile kiyaslayinca artik sabahlari çok daha az terlemis sekilde uyaniyorum. Ilk firsatta aile hekiminize bir danisin bu konuyu bence. Insallah ise yarar.
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Gece teri baska bir seydir. Terin kokmasi çoook baska bir seydir. Ikisini ayri tutunuz
Gece teri olarak bilinen rahatsizlik akciger hastaliklari, kabizlik , kemik hastaliklari ve kalsiyum metabolizmasinin bir belirtisi olabilir. Kandaki kalsiyum seviyesine bakilmasi bir ip ucu verebilir. Kandaki D vitamini seviyesine bakmayiniz. Yanilticidir. Ancak gece teri bulunan bir insanda bunlarin hiç birisi bulunmuyor da olabilir. ter kokusu için buraya bakiniz: http://www.ter.kokusu.org/ |
|
![]() |
|
Cchfz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Aralik-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam bilgilendirmeniz için tesekkür ederim. Pandemi döneminde günese hasret kalinca D vitamini basladim. Gözlem yapinca fark ettim gece terlemesinin azaldigini, paylasmak istedim. Tibbi açidan tabii bir dayanagim yoktu. Tekrar bilgi için çok tesekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |