|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Cchfz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Aralik-2020 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06-Nisan-2021 Saat 12:57 |
Merhaba, dislerimde 5 aydir sikintilar var. Dolgusu deforme olan var, kenari kirilan var... Ciddi koku yapiyorlar ve saglikli sagliksiz azi dislerimde sanki içten gelen bir beyazimsi sari renk degisimi olusmaya basladi. Bir süredir idare ettim doktora gitmeden pandemi nedeniyle. Ancak bu sorunlu disler saglikli diger dislerimi de olumsuzca etkilemeye basladi. Doktorada gitmeye korkuyorum anksiyetem var, bu dönemde dis doktoruna giden ve sikinti yasamayan var mi? Öneri ile rahatlamaya ihtiyacim var bu yüzden buraya yaziyorum.
|
|
![]() |
|
sincaramistico
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Ocak-2021 Konum: Yozgat Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
Ben gittim, dis taslarini temizlettim, her hangi bir sikinti olmadi.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |