|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
esmacetinkurt
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2021 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2021 Saat 07:33 |
Merhaba herkese dün de olmak üzere 1,5 gün herhangi bir agiz bakimi yapamadim islerimden dolayi yogundum sabah uyandigimda dislerimi firçalayacakken dis eti diplerimde beyaz çizgiler oldugunu gördüm bunun geniz akintisi veya reflü ile bi ilgisi var midir?
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Bu beyazliklar uzun süre kalinca dis tasi olusturuyor. Bende de oluyor bazen firçalasam bile oluyor. 1 gün firçalamasam hemen tas olusmaya basliyor. Yani o beyazliklar olusuyor. Sebebi üst solunum yolundaki bozukluklar, geniz akintisi olabiliyor evet. Ben de bilmiyordum ama burada ögrendim. Rahat nefes alamamak bile dis etini etkiliyormus
|
|
![]() |
|
esmacetinkurt
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15-Haziran-2021 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim yanitladigin için nicksiz, o zaman bizim sorunumuz bunlardan dolayi oluyor degil mi ya bu sebeplerin üstüne gitmek gerekir
|
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Yani sanirim bunlardan dolayi diye düsünüyorum. Bende eskiden çok tartar vardi ve bu sebeple dis etlerim biraz çekildi. Arada bosluklar olustu. Kücükken cok bakmiyordum dislerime ailem de çok üstüne düsmemis. 2 yildir falan düzenli temizletiyorum hiç tartar olusumuna izin vermedim ama iste sürekli firçalasam bile o beyazliklar olusuyor yani sabahtan aksama kadar bile olusabiliyor. Demekki ters giden biseyler var cünkü ailemde herkesin disleri saglikli ve hiçbiri dis firçalamaz. Evde tek ben firçaliyorum ona ragmen böyle..
Burnumdan saglikli nefes alamiyorum sebep bu olabilir, hatta agiz koku sebebi de bu cünkü geniz akintisi yapiyor. Üstüne gitmek lazim |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |