Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Arkadaşlar çözdüm.. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   3
Yazar Mesaj
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 114
Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasım-2021 Saat 13:49
Bu kadar ameliyat ve çabadan sonra geçmeyen koku utansın yaa
.
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 28-Ağustos-2021
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasım-2021 Saat 15:45
Orjinalini yazan: I feel ıt comın

Diloy ne ameliyatı olacaksın. Geniz eti mi geniz eti yetişkinlerde pek problem yaratmıyor diye biliyorum daha çok çocuklarda tıkama yapıyor hem kbb dr muayenede net görebilir g. etinde problem olup olmadığını dr söylemediyse ısrar etme bence ameliyatta. Yine de senin kararın inşallah iyileşirsin ameliyat sonrası.


Geniz eti değil. Benim orta konka yapışıkmış karşı tarafa o engelliyor hava gitmesini dedi maksiller sinüs girişiyle de bi işlem yapacak etmoid sinüsleri de temizleyecek. Yani anatomik problemleri halledecek. Hocam dedim geçecek mi canımdan bezdim yüzde 90 geçecek dedi baya iddialı konuştu. Umudum yüksek bu sefer olacak nolur olsun artık..
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasım-2021 Saat 17:17
Diloy inşallah çözüm bulursun ya senin şikayetlerin benimkiyle çok benzer senin durumuna göre bende goruneyim gittiğin doktora zaten burun ameliyatı olmam gerekiyordu
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 114
Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasım-2021 Saat 17:40
Aaa benim de konkalar sis.
Senin büyük oranda iyi olur diye düşünüyorum iyi bir doktormus iyi ilgilenmiş
IP
I feel ıt comın
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 26-Aralık-2017
Konum: İzmir
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 56
Alıntı I feel ıt comın Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasım-2021 Saat 18:30
Diloy umrım iyileşirsin anladığım kadarıyla burun etin büyük bundan dolayı ona bi müdahele olacak, maksiller sinüslerin kapakçıklarını açacak, etmoid sinüslerini de temizleyecek. Sende zaten tomografi ile teşhisi konmuş bi sinüzit vardı. Bu müdahele büyük oranda rahatlatır umarım. Geçmiş olsun haberdar et.
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Kasım-2021 Saat 21:31
Diloy merhaba durumun nasıl naptin nasıl geçti ameliyetim umarım iyisin dir
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 28-Ağustos-2021
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2021 Saat 10:51
İyi geçti ameliyat tamponlu burnum şuan dinleniyorum antibiyotiklere devam ediyorum 3 gün kaldı bitmesine. Çarşamba tamponlar çıkacak. Günde 2 kere zyrtec alıyorum. Çarşamba alerji tedavisine başlayacağını söyledi dr. Bu sefer olacak eminim.

Bu forumdaki bir çok kişinin hastalığının kaynağı kbb. Burun testiyle siz de bunu teyit edebilirsiniz. Bir burun kokuyor diğeri kokmuyosa benimle aynı dertten muzdaripsiniz demektir. Bizim sorunumuz aşırı alerjik bünye ve burun veya sinüste anatomik sıkıntıdan kaynaklı kurtulamadığımız anaerobik bakteri.

Semptomlar:
-geniz akıntısı (ağzınızı kokutan bu aslında burnunuz kokuyor)
-bağırsak, gastrit, faranjit gibi diğer sağlık sorunları. (alerjiyle alakalı)
-bir an var olan bir an yok olan seviyesi değişkenlik gösteren koku
-yediğine içtiğine göre kokunun artıp azalması (alerjen gıda/gıdaları yiyince mukoza kalınlaşıyor hava geçişi azalıyor)
-sigara alerjisi (bir çoğunuzda var bence dışarıda daha çok tepki almamızın sebeplerinden biri)
-stres altında kokunun artması (bunun sebebi ne emin değilim.
-konuşmazken bile birden etrafa yayılan koku (bu koku enfekte olan burundan geliyor yukarıdaki sebeplerden biri oluştuğunda geliyor muhtemelen)

Bu benim diyorsanız beni bekleyin ben iyileşince siz de benim yaptıklarımı yapıp iyileşirsiniz eminimki. 🙏
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 114
Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2021 Saat 17:05
Belirtiler çok benzer.
Allah şifa versin hepimize amin
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 28-Ağustos-2021
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Kasım-2021 Saat 18:30
Güncelleme yapayım:

Bugün tamponlar çıktı enfekte sağ taraf tamamen açık durumda dr kontrol etti kamerayla bir daha tıkanaklık yapmaz falan dedi o problemli konka için. 3 gün oldu sanırım antibiyotik kullanmıyorum koku hala yok nefes alışverişim çok iyi. Şunu anladımki benim alerjim varmış bu yaşa kadar hiç umursamamışım zyrtece ameliyat öncesi başlamıştım zaten başlar başlamaz farkı gördüm akıntımı ne kadar azalttı ve burnum tamponluyken bile nefes alabildim burnumdan.
Önceki ameliyatta 2 gün tamponlu durmak bile mahvetmişti beni. Bu sefer 6 gün tamponlu durdum hiç rahatsız etmedi.
2. Bi alerji ilacı daha yazdı dr zespira. Bunu bu akşamdan itibaren kullanmaya başlıycam bakalım bir fark yaratacak mı. Kesinlikle sigarayı bıraktım bu çok önemli çünkü alerjik bünyemi daha da yorup sinüslerimi dolduruyordu. Sigaralı ortamda bile bulunma bir süre dedi dr. Geniz akıntım oldukça az ameliyatlı olmama rağmen ağzımı da ferah hissediyorum. 1-2 hafta içinde kesinleşir kurtulup kurtulmadığım ama hissediyorum bu sefer oldu.

Yıllarca sinüzitten kaynaklı faranjit yüzünden ağız kokusu çektim. Kötü beslenme alışkanlıkları, sigara-alkol ve üst üste grip olmak vs (çünkü bu lanet iltihaplar yıllar geçtikçe bağırsağı mideyi mahvediyor bağışıklık düşüyor) artık sinüsler dayanmadı (yapısal bozukluk ve alerji de var tabii) hücre ölümü sebebiyle insan içine çıkılamayacak bi koku çekmeye başladım 4 aydır. Ama artık eskisinden de iyi olacağım sebebi bulup doğru tedaviyi uyguladığımı düşünüyorum umarım yanılmam.
IP
Murat880
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09-Mayıs-2020
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Kasım-2021 Saat 23:50
konusu açılmışken bende bi kaç şey eklemek istiyorum 2016 agustosta omzumdan amelıyat oldum 2 tur agrı kesıcı bıde antıbıyotıklı bı ılac daha verdı ısmını hatırlamıyorum. ondan sonra kardesım bı kac kere uyardı o donem yemem cok bozuktu hem ac kalırdım hemde yedıklerım çöp seylerdı beyaz ekmek peynır zeytın vb hem az yerdım ve yedıklerım bunlardı o donemdem sonra bı kac defa antıbıyotık daha verdıler anlamıyordum sorunu asıl kötulestıren antıbıyotıktı en son antıbıyotıkten sonra fark ettımkı artık aşırı bı genız akıntım ve cıddı bı bagırsak duzensızlıgı oluştu sındırımım baya yavaslamıstı et balık tarzı haysansal proteın yedıgımde genız akıntım cok artıyordu nedenını arastırdım buna baglı vucut kokusu oluyordu bunu burnumu sıkarak o anda nefes aldıgımda anlıyordum megersem proteın seven kötu olan ıltıhap yapan bakterıler hayvansal proteınden hıstamın uretıyormus ve hıstamın demekte genız akıntısı demek kısaca bagırsak floram bozulmus ve dısbıyosızım var sınuzıt oldugmu bıle bılmıyordum. beslenmemi tamamen degıstırdım sıfır şeker meyve serbest(turuncgıl meyveler harıc). gunde 2 ogun saat 8 den sonra yemek yemıyorum kalkar kalkmaz ılk 2 saat adacayı veya devedıkenı cayı ıcıyorum duruma gore degısıyor hangısını ıstersem bazen maden suyu ıcıyorum gun ıcındede ıctıgım oluyor normal cay kahve uzak duruyorum bunlarda hıstamını arttıyor malesef. acık cay belkı ıcılebılır ben ıcmıyorum. aksam yemegıyle sabah yemegı arasınd en az 12 13 saat bırakıyorum.

yedıgım seyler
magnezyum klorur ve cınko

magnezyum klorur yenılebılır olanından bulun yada her onunuzue gelenı almayın ustunde yenılebılır yazması onemlı tadı cok ama cok acı ben 100gram olarak aldım bu hıstamını cıddı sekılde dusurur takvıyelerde satılanlar genelde magnezyum sıtrat fakat sıtrat sıtrık asıttır ve fermente edılerek yapılır yanı hıstamınlıdır o yuzden kullanmıyorum. magnezyum kolrururun trendyolda kapsullu olanınıdna gormustum sız alabılırsınız ıstersenız cınkoda cok onemlı gunde 15mg olarak alın takvıye seklınde. buda hıstamını dusurur.magnezyum klorur ıse 1 cay kasıgı toz halınde bol suyla dırek yutun agız bekletırsenız agzınız yanar acılıgından yutamazsınız. gunde 2 3 maden suyu veya 2 3 bıtkı cayı ıcıyorum karısık olanlar degıl adacayı veya devedıkenı cayı oluyor genelde.


gunde 2 çeşit çiğ olarak 150 gram kadar yıyorum ornegın nohut ve kuru fasulye(yarım su bardagı kuru fasulye yarım su bardagı nohut toplamda ortalama 150 gram yapıyo)
3 4 kasık zeytın yagı salatay koyuourm markette satılanlar degıl extra vırgın asıtsız olandan dıgerlerı iyi degıl ınternetten aldım market fıyatıyla aynı soguk sıkım ve extra vırgın yazmasına dıkkat edın
sebze serbest domates nadır yerım meyve(turuncgıller harıc) kuruyemısler serbest 1 avuc kadar gunde max 3 ogun yıyorum aralarında en az 5 saat oluyor baklıyatları mutlaka 1 gun onceden suda bekletıyorum 1 2 kere suyunu degısıyorum ıcınde lektın var suda cozunuyor dırek pısırsenız genız akıntısı yapar hepsı bu kadar. busekılde beslendıkten 5 gunununde genız akıntısını artık hıssetmedım gunde sabah aksam olarak 2 kez dişimi ve dılımı fırcalıyor dil fırcalamak ıcın tung dıl fırcası aldım arkadan once fırcalıyorum sınuslerı açıyor dıs macunu olarakta

https://www.google.com/search?q=dent%C4%B1ste+ag%C4%B1z+kokusu&tbm=shop&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwisyq6br6D0AhXNlosKHbrxDikQ_AUoAnoECAEQBA&biw=1366&bih=657&dpr=1#spd=17717163179093397596

bu macunu kullanıyorum dıl fırcasına suruyorum ve nanelı oldugu ıcın sınuslerdekı akıntıyı acıyor gercekten cok faydalı pıyasadkaı herhangı bı ekstra nanelı dıs macununu kullabılırsınız.ornek paradontak extra ferahlık dıs macunu fırcaladıktan sonra burnuma
https://www.akakce.com/serum-fizyolojik/en-ucuz-zade-vital-nigefix-15-ml-nazal-sprey-fiyati,260619356.html
bu spreyı sıkıyorum ıse yarıyor mu bılmıyorum antıbakterıyel oldugu ıcın belkı buda ıse yaramıstır emın degılım kullanıyorum.
hepsı bu kadar bunların bana aylık masrafı 200tlyı gecmıyor ılk gunler yapamadıgımı fark ettım alıskanlıktan   nedenı bılmedıgım bı sekılde 12 13 saat ac kalmaktan olsa gerek cok az seyı canım cekıyor artık et balıktan nefret edıyorum mesela sut urunu hıc yemıyorum canımda hıc cekmıyor sekerde aynı sekılde cunku meyve yıyorum suan cok ıyı durumdayım sınuslerım boş ve eskısı gıbı bas agrısı dıkkat dagınıklıgı halsızlık vs hıc yok.
IP
Murat880
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09-Mayıs-2020
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Kasım-2021 Saat 00:04
diloy bunları bı nevıde senın ıcın yazdım bundan sonra beslenmenı degıstırmezsen genız akıntın yıne artar bu sadece burunla alakalı degıl zamanla kullanılan antıbıyotıkler yuzunden vucudun koruyucu barıyerı(probıyotıkler) cok azalıyor zararlı yıyeceklerı artık tolere edemıyorsun ben eskıden tolere edebılıyordum artık edemıyorum genız akıntısı yapıyor bundan sonra bu dedıklerıme dıkkat edersen kendın ıcın ıyı yaparsın.
IP
Arda
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 17-Kasım-2021
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 13
Alıntı Arda Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Kasım-2021 Saat 02:43
Acı kavun işe yaradı mı?
IP
SİFAARIYORUM
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 04-Eylül-2021
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 114
Alıntı SİFAARIYORUM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Kasım-2021 Saat 07:05
Murat880 çok güzel düzenli ve zararsız bir tedavi.
Allah şifa versin.
Süt ürünleri, et kolonda bakteri olunca koku yapıyormus.
Bende de kokuya sebep oluyor.
Bende bu ara kaynamış suya limon sıkıp içiyorum (icebilecegim kadar sıcak) iltihap kurutucu özelliği var, bağırsak için de iyi olabilir.
Gerçekten yeme içme çok çok çok önemli.
Normal kokunun da üstüne çıkıyor ve burnumu tıkatiyor bazı yiyecekler.
Hazır gıda, un,şeker bunlar beni çok zora sokuyor
IP
Cihangir
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 27-Ekim-2021
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 24
Alıntı Cihangir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasım-2021 Saat 00:28
Dostum sorunun çözüldü mü?
IP
Murat880
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09-Mayıs-2020
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasım-2021 Saat 02:54
bana mı dıyorsun
IP
I feel ıt comın
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 26-Aralık-2017
Konum: İzmir
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 56
Alıntı I feel ıt comın Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasım-2021 Saat 16:24
Antibiyotik kullandı diye geçmeyen ağız kokusu olan birini şimdiye kadar ne duydum ne de gördüm. Diloy sinüzit tedavin tamamlanınca düzelirsin inşallah. Alerji de bir etmen tabi onu da ortadan kaldırmak gerek. Sigara dumanına son zamanlarda çok maruz kaldığımdan bir miktar koku kontrolden çıkar gibi oldu. Ben de ilk fırsatta alerji konusunda bi uzmana danışacağım.
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 28-Ağustos-2021
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasım-2021 Saat 21:17
Koku hala yok.

Sigaralı ortamda da dursam alkol de alsam koku yok. Sağ taraftan artık rahatça hava geçişi var rahatça boşaltabiliyorum. Antibiyotiği ameliyattan 2-3 gün sonra bitirmiştim zaten. Ameliyat olalı 10 gün oldu. Defalarca test ettirdim insan içine de çıktım koku yok. Sanırım bu sefer oldu.
Bu arada acı kavun azalttı ama tamamen işe yaramadı çünkü sıkıntı yapısal enfekte tarafın sinüsleri havalanmıyor ve boşalamıyor.

Ben inanıyorum ki herşeyin başı sinüslerimizde veya burnumuzdaki yapısal bozukluk. Hava geçişi az olduğu için deviasyon konka vs sebeplerle bakteriler ürüyor yapısal bozukluktan boşaltım gerçekleşmiyor hele alerji de varsa tuz biber üstüne.
O iltihaplar aka aka faranjit, gastrit, ibs vs haatalıklar da yapıyor ve birden fazla tip kaynaklı ağız kokusuyla mücadele ediliyor. Bende sinüzit yok demeyin olmasa da deviasyon kaynaklı vs bi bölgede bakteri oluşumu var.
Burdan tanıştığımız pesyok nickli arkadaşımla aynı şehirdeyiz buluştuk dertleştik her şeyimiz tıpa tıp aynı ama onda sinüzit olmadığı için derdinin devasını başka bölümlerde aramış 15 yıldır. Şimdi ameliyat olacak umarım iyileşecek. Burnundaki deviasyon için koku yapmaz dedikleri için hiç üstüne düşmemiş geniz akıntısının üstünde hiç durmamış drlar.

Yediklerinizden kaynaklı koku değişince insan mideye yöneliyor ama değil o sinüslerdeki bakteri yenilen içilen şeye göre kokuyu azaltıp artırıyor. Et vs yenilince o bakterilere bayram.
Çoğu kişi helipak kiti kullanıyor kullandığı sürece koku yok bırakınca geliyor o halde mide diye düşünüyolar. Aslında o setteki tedavi sinüsteki bakterileri de öldürüyor fakat yapısal bozukluk düzeltilmediği için bakteri tekrar ürüyor. Gibi gibi bu örnekler artırabilir.

Yıllarca faranjit gastrit, ibs, kronik yorgunluk, sık hastalanma vs hep çektim. Zamanında araştırsaydım bu konunun üstüne düşer sinüzitimi iyileştiremesem bile kontrol altına alırdım mutlaka.

Drlar bu ağız kokusu konusunda bilgili değil o yüzden röntgende deviasyon görünce koku yapmaz diyorlar mukozal kalınlaşma neden değil diyolar vs.
İlk ameliyat olduğum dr sağ taraftaki konkanın karşı duvara yapışık olmasını sorun etmediği için iyileşememişim bu dra anlatınca sorunlarımı ne zaman artıp azaldığını hava geçişi ne kadar azsa o kadar artıyor vs diye direk o konkayı gösterdi kamerayla fakat ilk dr o problem değil demişti.

Yani sonuç olarak dişlerde problem yoksa önceliğiniz kbb sorunları olsun bu problem değil, şu koku yapmaz demelerine bakmayın yapıyor çünkü. Sorun giderildiğinde vücuttaki sorunlar da (gasteit faranjit ibs) zamanla düzelicek artık o iltihaplar olmadığı için.
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 360
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasım-2021 Saat 21:46
Hadi geçmiş olsun, irtibatı koparma lütfen. Çok sevindim senin adına. Bende de deviasyon var.
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasım-2021 Saat 22:18
diloy katılıyorum. ayrıca dil pası, gün boyu akan geniz akıntısının yapışık yapışık olması nedeni ile, bir şey yediğimizde mandalina mesela, orada suyu kalıyor yapışık olduğu için sonra koku yapıyor, dil pası yapıyor.
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Kasım-2021 Saat 12:17
Diloy kendim iyileşmiş gibi mutlu oldum. Bende deviasyon var ameliyet olucam hangi doktora göründün hangi ilde doktor yazabilirmisin lütfen bende görünmek istiyorum
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 360
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2021 Saat 10:34
Dolar 12 oldu. Zaten böyle devam ederse 85 milyonun da açlıktan ağzı kokacak. :d
IP
Marsss
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2021
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 34
Alıntı Marsss Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2021 Saat 12:19
Diloy ilk sinüzit ameliyatını hangi hastanede oldun? Yani dokunulmamıs olan sinüs ameliyatından bahsediyorum. Bu özelde miydi devlette miydi? Doktoru neden şikayet etmedin? Şehir ve isim verebilir misin? Şimdi yeni olduğun şifa bulduğunu düşündüğün ameliyatını nerede oldun ve aynı sorum yine olacak devlette mi özelde mi oldun? Bize biraz bilgi verebilir misin?
IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2021 Saat 12:58
Evet aynen son gittiğin doktor kimdir hangi ildedir fiyatı nasıldı bende gidecem aynı doktora lütfen dönüş yaparmisin diloy ilk firsatta
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 28-Ağustos-2021
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2021 Saat 13:48
Orjinalini yazan: Marsss

Diloy ilk sinüzit ameliyatını hangi hastanede oldun? Yani dokunulmamıs olan sinüs ameliyatından bahsediyorum. Bu özelde miydi devlette miydi? Doktoru neden şikayet etmedin? Şehir ve isim verebilir misin? Şimdi yeni olduğun şifa bulduğunu düşündüğün ameliyatını nerede oldun ve aynı sorum yine olacak devlette mi özelde mi oldun? Bize biraz bilgi verebilir misin?


2side özelde. İlk ameliyatımı olduğum drun ünvanı yardımcı doçent sanırım profesörün bi tık altı oluyor. Ona direk kokum var şikayetiyle gittim yani doğru düzgün bi neden sonuç ilişkisi kurmadan kafamda dra emanet ettim kendimi sonuçta o bilgili bu kokunun sebebini bulup çözer diye düşündüm. O ara gastroya, dahiliyeye falan da gidiyordum. Sinüzit, deviasyon, konka ve bademcik hepsini birden 7 bin tlye oldum. Ama tamponlar çıktığından itibaren sağ burnumdan sümkürdümğümde gelen bi koku vardı içten içten ve boşaltamıyordum burnumu sürekli genzimden akıyordu o taraf. Kafayı yiyordum o zamanlar dışarıda tepki alıyordum ama iyileştiğimi düşünüyordum.

Sonra günlerce araştırdım düşündüm bin kere kokuyu test ettirdim sorunun ne olduğuna kesinlikle emin oldum. Prof bi kbbciye gittim 2 saat sürdü hem muayene hem soru cevap vs. Benim düşündüklerimi onaylar nitelikte şeyler söyledi. Tabii sadece sordum ve dinledim bu böyle bu şöyle diye ukalalık yapmadım drlar sevmez bilirsiniz. Neyse muayene 1.500 lira tuttu istediği testler de 3 bin tl falan. Ameliyatın 30 binden aşağı tutmayacağını anladım. Maddi durumum olmadığı için başka dr arayışına girdim sonra alerji konusunda uzman bu dru buldum bursa pedmer tıp merkezi Necmettin uzunalioğlu.

Tomografimi götürdüm durumu anlattım prof kbbcinin dediklerini söyledim ne zaman artıp azaldığını belirttim. Ameliyat öncesi ve sonrası tomografiye baktı ilk ameliyatta daha kötü hale getirmiş dr dedi. Yüzde 90 geçecek ameliyattan sonra eğer sorun buradan kaynaklanıyorsa dedi. Dedim kesin eminim burnumun sol tarafı kokmuyor çünkü. 10 bin istedi pazarlıkla 8 bine düştü. Aynı akşam ameliyat etti sağolsun.

Sonuç olarak kesinlikle durum daha iyi eskiye göre. Sümkürebiliyorum, geniz akıntım baya az ve hava geçişi çok daha rahat. Koku yok ama gelir mi o konuda tabii ki emin değilim dua etmekten başka çarem yok ama hissediyorum ya oldu bu sefer.

Şöyle bir şey var illa bu dra ameliyat olmak zorunda değilsiniz. Her hangi bir drun yapabileceği bi ameliyat. Deviasyon düzeltilecek, sinüsler açılacak, et varsa halledilecek ve alerji ilacına başlanacak. Bunu her kbbci yapabilir.
IP
Marsss
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2021
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 34
Alıntı Marsss Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2021 Saat 16:39
Öncelikle açıklaman için teşekkür ederim Diloy. İnşallah sağlığına kavuşmuşsundur. Bende burada bir çok hastanın kbb kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Senden tek ricamız durumunu güncellemen. Dualarımız seninle..
IP
Sercan
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2021
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 16
Alıntı Sercan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2021 Saat 16:42
Hocam bu hangi doktor konum zaman verebilme şansınız var mı?
IP
Sercan
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2021
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 16
Alıntı Sercan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2021 Saat 16:44
Hocam size mesaj atamıyorum mesaj kutunuz dolu sanırım.
IP
Murat880
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09-Mayıs-2020
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 377
Alıntı Murat880 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2021 Saat 17:46
@diloy burun etini yaktı mi yoksa cerrahi olarak kesip küçülttü mu hangi yontemle yaptı söyler misin
IP
I feel ıt comın
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 26-Aralık-2017
Konum: İzmir
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 56
Alıntı I feel ıt comın Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2021 Saat 22:22
Diloy ne durumdasın haber et lütfen. Deviasyon + burun eti + sinüzit + alerjisi olan kişiler senden gelecek haberleri bekliyorlar, bekliyoruz.
IP
<< Önceki Sayfa   3
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu