Ağız Kokusu
     

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.


 
  Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Önemli bir tavsiye Lütfen okuyun Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Hopeless
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 01-Şubat-2022
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 29
Alıntı Hopeless Cevaplabullet Konu: Önemli bir tavsiye Lütfen okuyun
    Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2022 Saat 01:37
Merhaba Arkadaşlar
Bugün benim için çok zor bir şey yapıyorum .İlk defa bu konu ile ilgili (Bir kaç doktora anlatmam dışında)bir şeyler paylaşıyorum.Bunu yapmamın sebebi gerçekten çok yıkıcı süreçleri olan insanı yıpratan yalnizlastiran bu illetten muzdarip ben dahil bir sürü arkadaş var forumda ve çaresizce her şeyi denemeye çalışıyor hem maddi hem manevi büyük kayıplar yaşıyoruz.En azından kendi yaşadıklarımı anlatmak ve birlikte bu süreci kolaylaştırmak istiyorum hepimiz için.
Öncelikle yazim uzun olabileceğinden sonuna kadar okumazsaniz diye endişe ettiğimden (aslinda bir çoğumuz forumdaki hemen hemen bütün yazıları okumuştur eminim buna ) başta belirtmek istiyorum ki arkadaşlar imkanınız varsa direk Adana'ya Murat hocamıza gidin ve kokunun nereden kaynaklandığını tespit ederek işe başlayın.Emin olun bu size hem zaman açısından hemen maddi açıdan daha faydalı olacaktır.Cunku nereden kaynaklandığını bilmediğimiz için gitmediğimiz bölüm, doktor kalmıyor.Ve emin olun bu alanda gerçekten faydali çok az çalışma yapan doktor var ve bence Murat hoca dışında gerçekten bu kadar bilgili bu alanda çok emek harcamış kimse yok Ben İstanbul Acıbadem de Aytuğ altundaga gittim.Kendisi önce smart chroma denen cihazla ölçüm yaptı (muayene ucreti+ilk test ücreti) sonra dilimi dil cubuguyla neredeyse 20 dakika kaziyarak temizledi.Tekrar teste koydu beni(tekrar test ücreti)sonra çıktılarını verdi pek açıklama yapmadan bana 2 sayfa liste verdi ve listede resmen her şey var mesela mide ilacı bile yazıyor bana bunları uygulamami sonra tekrar gelmemi söyledi.Resmen ya tutarsa diye her şeyi deneyecektim.Bana aşırı mantıksız geldi hangi hastalıklarım var bilmeden her şeyi uygulatmak istemesi.Neyse dil üstündeki o pas için test yapmak istenirse onunda ayri ücreti var tabi.Buyuk bı hayal kırıklığiydi benim için.Zaten Murat hocaya gittiğinizde demek istediğimi anlayacaksınız.Kendisi en az 1 saat daha da fazla olabilir şikayetlerinizi dinliyor sabırla sorular soruyor.Sabirla diyorum çünkü ben sorulara net cevaplar veremiyor karışıklık yaratıyordum ister istemez.Sonra kapsamlı bir sürü test yapıyor ve sizinle de neler yaptığını neden yaptığını paylaşıyor hiç aklinizda soru işareti bırakmıyor.Ve gerçekten çok ilgili mütevazı bir doktor kendisi.

Yazım çok uzadığı için kısaca size neler yaşadığından neler yaptığımdan bahsedeyim.
Ben ilk olarak bundan 7 -8 yıl önce bir arkadaşımın asansördeyken ben konuştuğum an aniden burnunu kapatmasiyla ve yuz ifadesinin değişmesiyle farkettim bunu.Sonrasinda insanlardan hep uzak durdum konusmamaya başladım.Ama hiç kendim koku almadım.Yine de hep mesafeli konuşuyordum fark etmesinler diye.Ben hala çok utanıyor doktorlara bile açamıyordum bu konuyu bir şekilde sikayetlerimi anlatmaya çalışıyordum.Bi gün böyle olmayacağını anladım bı özel hastanede KBB doktoruna ağzım kokuyor sebebi ne olabilir dedim.Kendisi ağzın kokmuyor bak hoh de dedi.Bende hayır dedim rahatsız oldum koklatmadim.Sonra gerekli incelemeleri yaptı sinüzit dedi.Sonra beni reflü olabilir diye doktora yönlendirdi ve endoskop çektiler.Endoskopi sonucu reflum olduğunu söyledi ve hem reflü hem sinizut ilaçları kullanmaya başladım.Ayni zamanda gastroentroloji bölümüne gittim ve midemde Helicobacter pylori olup olmadığini anlamak için gaita testi istedi.Pozitif çıktı.Yani hem reflü hem sinüzit hemde Helicobacter için ilaç kullanıyordum.İlk arkadaşımın tepkisinden sonra bı arkadaşım sarımsak mı yedin dedi bana.O gün hiç yemediğim halde böyle bı şey isittim ve daha da şaşırdım Demek ki sarımsak gibi bir kokuydu benimkisi.(bu arada bu ilaçları kullandigim donemdi bu)
Bu arada bademcik ameliyati da oldum ama arkadaslar Murat hocamızin yazılarını iyi okuyun herkes aldirmak zorunda değil hatta farenjlt gibi hastalıklara yol acabilir.Gerekliyse gercekten alınmalı Velhasil ben ilaçlar bittikten sonra da anlamadım kokum geçti mi bilmiyordum çünkü ben hiç kokumu almadim.Yine insanlarla mesafeli konuşuyordum.Biri burası kokuyor dese üstüme aliniyordum.Yada burnuna elini göturse acaba kokuyor muyum diyordum kendi kendime.Hala aynıyım bu arada henüz bı şey atlatmadim.Gecmis gibi oldu cumlelerim.Ama ben daha bu cumartesi gittim Murat hocamıza ve daha pek dışarı çıkmadim.Ama şunu söyleyeyim ben kardeşlerim annemlerden bile çekiniyorum konusurken ya kokuyorsam da yüzüme vururlarsa diye yani yüzleşmekten bile korkuyorum.Sadece son bı yıldır bir kardeşime soruyorum kokuyor muyum diye hayır diyor hep belki de uzulmeyeyim diye.
Murat hoca bana tip5 olduğumu yani psikolojik olduğunu söyledi bu arada.İnanamadim.Ne kadar hocamıza guvensemde hala inanamiyorum gerçekten illet bır şey bu durum arkadaşlar ne kadar zamana yayilirsa tahribatı da o kadar büyük oluyor Kendimle savaş icerisindeyim hala.Murat hocamız iyi bir psikiyatriste gitmemi önerdi.Simdi en kısa zaman içerisinde gitmeyi planlıyorum.
Arkadaşlar çok uzun oldu yazım sorularınız olursa cevaplarım.Dedigim gibi bence imkanı olan herkes gecikmeden Murat hocamıza görünmeli kendisi gerçekten çok ilgileniyor ve götürdüğüm test sonuçlarında doktorların ne kadar yanlış yönlendirmeler de bulunduğunu da anlattı.Cunku gerçekten maalesef bu alanda iyi olan çok nadir doktorlar var.
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 365
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2022 Saat 13:02
@Hopeless, bu illet öyle bir şey ki en ölümcül kanser türlerinden birine bile yakalananlar bir anda savaşçı kesilir, seni yeneceğim diye kendine güven telkin eder ama bizim gibiler hemen foruma üye olurken rumuzunu ümitsiz, hopeless, yaşamak istemiyorum, kokarca, tarzı şeylerden seçer

Dua et ki psikolojik çıkmış senin sorunun. Şunu hep unutuyoruz, her insanın ağzı bazen kokar. Yemekte baharat vardır kokar, soğan sarımsaklı bi şey yemişsindir kokar, açsındır kokar, mideni üşütmüşsündür kokar, bademciklerin hafiften şişmiştir kokar, dişlerini iyi fırçalamamışsındır kokar, kadınsındır, ay başı halindir ağzın kokar, kokar oğlu kokar.

Bir iki kişi farklı zamanlarda ağzın kokuyor dedi diye hayata küsmek anlamsız. Muhtemelen o 2 gün evet ağzın kokuyordu ama ya kalan 363 gün?

Sigara artı şekerli çay içenlerin ağzı insanı bayıltacak şekilde pis kokar. Muhteşem kombodur bu, korona virüsünü bile öldürebilir. :)

Sen güzelce psikologa git, tedavini ol, hayatına devam et. Murat hocaya Allah uzun ömürler versin yaptığı iş çok anlamlı ve önemli. İnşallah herkes ona gidip muayene olacak maddi duruma ulaşır.
IP
Hopeless
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 01-Şubat-2022
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 29
Alıntı Hopeless Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2022 Saat 16:52
Yorumun için teşekkürler Tospik.Evet önüme bakmam gerekiyor ama dediğin gibi oyle bi illet ki yapamıyorum.Hala kafamdan bir sürü düşünce geçiyor.Acaba testleri yanıltmıs olabilir miyim diye.Neler neler düşünüyor insan.Psikolojik olduguma inanamıyorum ne yapsam da
Neyse umarım hepimiz atlatırız bu süreçleri
IP
Kelime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 271
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Şubat-2022 Saat 11:21
Hopeless, aşırı kaygılı olduğun belli. Insanlar sana koku yok diyorsa kafana takman gerekmez. Tabiî "kafana takma" demekle geçmez. Bu artık piskolojik bir durum olmuş. Psikoloğun vereceği bir iki ilaçla inşallah bir ay sonra boşuna o kadar üzülmüşüm dersin.

Aytuğ hocaya ben de gittim. KBB ilaçları, mide ilaçları, bilmem ne yağları verdi değil mi? Artı olarak Dil macunu ve dil fırçası... Herkese aynı ilaçları veriyorsa neden ağız kokusu testi yapıyor anlamadım.

--Bundan sonraki kısım mide bulandırıcı. Burun sinüs temizliği ile ilgili.---

Aytuğ hocanın verdiği burundan su çekip diğer burun deliğinden su çıkardığımız Rinsekit vardı. Onu kullandım ve inanılmaz bir şey oldu. Burnumdan öyle yoğun sarı bir balgam veya her neyse çıktı ki inanamadım. Hatta su bitti sarı yoğun birikinti hâlâ çıkmaya devam ediyordu elimle çeke çeke çıkarttım. O andan sonra âdeta burnumun ıçi oksijenden yandı.

Aynı olayı yıllar önce bir dişçide yaşamıştım. Dişci koltuğunda oturuken başım arkada uzun süre beklemiştim. Sonra ağzımı çalkalamaya gittiğimde burnumdan yine kanla karışık bir şeyler boşalmıştı ve birden nefes almam çok iyileşmiştibve aynı oksijen yanması olmuştu.
IP
Kelime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 271
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Şubat-2022 Saat 11:27
Hopeless, diğer ağız kokusu tipleri olsa belki yanlış teşhis olabilir ama tip-5 demek cihazda koku algılanmadığını gösterir. Yani hoca yanılsa da cihaz yanılmaz. Cihazın, var olan bir ağız kokusunu yok olarak algılaması mümkün değil. Bence psikolog işini hiç erteleme. Gerekirse Murat hocanın verdiği raporu da götür. Psikolog zaten her gün onlarca değişik olaylara aşina olduğu için sana tepki göstermez veya durumunu tuhaf karşılamaz. Kaygılarını, kafanda sıkıntı yaratan düşünceleri rahatlatacak ilaçlar yazar.
IP
Agızkokusu1
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2022
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 26
Alıntı Agızkokusu1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Şubat-2022 Saat 19:42
Hopeles, seninle aynı durumda olan İnception isimli bi arkadaş vardı onunda tip 5 çıkmıştı ama inanamamıştı ailesinden fln da tepki aldığını söylemişti arkadaşlarından da ağzı koktuğuna yönelik tepki aldığını söylemişti. Bu aralar pek yok buralarda senin gibi aynı durumda bir çok arkadaş var.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Adana
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2373
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Şubat-2022 Saat 21:31
Geçen hafta bu forumda bulunduğunu ifade eden ama forumdaki ismini bilmediğim bir hanımefendi geldi. O da Tip 5 vakaydı.

Giderek artan şekilde forumdaki tip 5 yoğunluğu dikkatimi çekmeye başladı. Elini kolunu sallayıp gelen forum dışı hastalarda böyle sık olarak tip 5 vaka çıkmıyor.

Yurt dışındaki forumlarda beni tanıyıp Türkiye'ye ağız kokusu muayenesi için gelenlerde de tip 5 çıkıyor. Yani sadece ülkemize ait bir durum değil. Yurt dışındaki forumlar da tip 5 ağırlıklı galiba.

Tuhaf.



IP
Melina
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 06-Temmuz-2021
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 220
Alıntı Melina Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Şubat-2022 Saat 22:15
Hocam peki tip 5 vakalar çevrelerinde de ağızlarının koltuklarına dair uyarı alıyorlar mı benim mesela koku kendime herzaman geliyor cevremdende uyarı aliyorum yinede tıp 5 olavilirmiyim yani bu durum psikolojik nedenlere bağlı olabilir mi
IP
Hopeless
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 01-Şubat-2022
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 29
Alıntı Hopeless Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2022 Saat 11:22
Orjinalini yazan: Kelime

Hopeless, aşırı kaygılı olduğun belli. Insanlar sana koku yok diyorsa kafana takman gerekmez. Tabiî "kafana takma" demekle geçmez. Bu artık piskolojik bir durum olmuş. Psikoloğun vereceği bir iki ilaçla inşallah bir ay sonra boşuna o kadar üzülmüşüm dersin.

Aytuğ hocaya ben de gittim. KBB ilaçları, mide ilaçları, bilmem ne yağları verdi değil mi? Artı olarak Dil macunu ve dil fırçası... Herkese aynı ilaçları veriyorsa neden ağız kokusu testi yapıyor anlamadım.

--Bundan sonraki kısım mide bulandırıcı. Burun sinüs temizliği ile ilgili.---

Aytuğ hocanın verdiği burundan su çekip diğer burun deliğinden su çıkardığımız Rinsekit vardı. Onu kullandım ve inanılmaz bir şey oldu. Burnumdan öyle yoğun sarı bir balgam veya her neyse çıktı ki inanamadım. Hatta su bitti sarı yoğun birikinti hâlâ çıkmaya devam ediyordu elimle çeke çeke çıkarttım. O andan sonra âdeta burnumun ıçi oksijenden yandı.

Aynı olayı yıllar önce bir dişçide yaşamıştım. Dişci koltuğunda oturuken başım arkada uzun süre beklemiştim. Sonra ağzımı çalkalamaya gittiğimde burnumdan yine kanla karışık bir şeyler boşalmıştı ve birden nefes almam çok iyileşmiştibve aynı oksijen yanması olmuştu.


Evet aynı seyleri veriyor herkese demek ki ya tutarsa diyr her seyi denettiyor e verdiklerini yapınca geçerse neyden dolayı geçtiğini nasıl anlayacagız o da muamma.Birde onca şeyi ne hastalıgı oldugunu bilmeden vermek de bence çok zararlı
Senin agız kokun bitti mi bu arada?
IP
Hopeless
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 01-Şubat-2022
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 29
Alıntı Hopeless Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2022 Saat 11:27
Orjinalini yazan: Kelime

Hopeless, diğer ağız kokusu tipleri olsa belki yanlış teşhis olabilir ama tip-5 demek cihazda koku algılanmadığını gösterir. Yani hoca yanılsa da cihaz yanılmaz. Cihazın, var olan bir ağız kokusunu yok olarak algılaması mümkün değil. Bence psikolog işini hiç erteleme. Gerekirse Murat hocanın verdiği raporu da götür. Psikolog zaten her gün onlarca değişik olaylara aşina olduğu için sana tepki göstermez veya durumunu tuhaf karşılamaz. Kaygılarını, kafanda sıkıntı yaratan düşünceleri rahatlatacak ilaçlar yazar.

Gittim psikiyatriste anlattım zorlandım anlatırken ama sonunda gittim.Bana sorular sorup ilaç verdi.Ben o kadar takıntı yaprım ki ya bu ilaçda koku yaparsa düşünüyorum şu an dedim.Biraz konustuk sonra obsesif kompulsif oldugumu söyledi ilaç kullanmazsam ilerleyeceğini söyledi.Henüz cesaret edip baslayamadım günlük yaşamımı etkiler diyr korkuyorum.Acaba beni psikolaga yönlendirmesini istesem ilk etapta olmaz mı?
IP
Hopeless
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 01-Şubat-2022
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 29
Alıntı Hopeless Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2022 Saat 11:28
Orjinalini yazan: Agızkokusu1

Hopeles, seninle aynı durumda olan İnception isimli bi arkadaş vardı onunda tip 5 çıkmıştı ama inanamamıştı ailesinden fln da tepki aldığını söylemişti arkadaşlarından da ağzı koktuğuna yönelik tepki aldığını söylemişti. Bu aralar pek yok buralarda senin gibi aynı durumda bir çok arkadaş var.

Ben mesafeli konustugum için herkesle ailemle bile tepki almıyorum kaçıyorum.
IP
Diloy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 28-Ağustos-2021
Konum: Bursa
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2022 Saat 17:58
Orjinalini yazan: aydinmur

Geçen hafta bu forumda bulunduğunu ifade eden ama forumdaki ismini bilmediğim bir hanımefendi geldi. O da Tip 5 vakaydı.

Giderek artan şekilde forumdaki tip 5 yoğunluğu dikkatimi çekmeye başladı. Elini kolunu sallayıp gelen forum dışı hastalarda böyle sık olarak tip 5 vaka çıkmıyor.

Yurt dışındaki forumlarda beni tanıyıp Türkiye'ye ağız kokusu muayenesi için gelenlerde de tip 5 çıkıyor. Yani sadece ülkemize ait bir durum değil. Yurt dışındaki forumlar da tip 5 ağırlıklı galiba.

Tuhaf.





Hocam çünkü koku var stresle direk ilişkili. Bir an aşırı yükselip rahatken ortadan kayboluyor. Defalarca örneğini yaşadım. Bu tip5 teşhisli vakaların artması tesadüf değil kesinlikle. İnsanlar sizin yanınızda stres yaşamadığı için koku olmuyor ve cihaz tespit edemiyor. Bence bunun covidle bi bağlantısı var.
IP
Hopeless
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 01-Şubat-2022
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 29
Alıntı Hopeless Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2022 Saat 19:30
Orjinalini yazan: Diloy

Orjinalini yazan: aydinmur

Geçen hafta bu forumda bulunduğunu ifade eden ama forumdaki ismini bilmediğim bir hanımefendi geldi. O da Tip 5 vakaydı.

Giderek artan şekilde forumdaki tip 5 yoğunluğu dikkatimi çekmeye başladı. Elini kolunu sallayıp gelen forum dışı hastalarda böyle sık olarak tip 5 vaka çıkmıyor.

Yurt dışındaki forumlarda beni tanıyıp Türkiye'ye ağız kokusu muayenesi için gelenlerde de tip 5 çıkıyor. Yani sadece ülkemize ait bir durum değil. Yurt dışındaki forumlar da tip 5 ağırlıklı galiba.

Tuhaf.





Hocam çünkü koku var stresle direk ilişkili. Bir an aşırı yükselip rahatken ortadan kayboluyor. Defalarca örneğini yaşadım. Bu tip5 teşhisli vakaların artması tesadüf değil kesinlikle. İnsanlar sizin yanınızda stres yaşamadığı için koku olmuyor ve cihaz tespit edemiyor. Bence bunun covidle bi bağlantısı var.

Ama ben sonuçlar var çıkacak diye aşırı endişeliydim stresliydim
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007
Konum: Adana
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2373
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2022 Saat 13:30
Orjinalini yazan: Melina

Hocam peki tip 5 vakalar çevrelerinde de ağızlarının koltuklarına dair uyarı alıyorlar mı benim mesela koku kendime herzaman geliyor cevremdende uyarı aliyorum yinede tıp 5 olavilirmiyim yani bu durum psikolojik nedenlere bağlı olabilir mi



Bireysel soruları yanıtlayamiyorum. Çünkü cevabını bilemiyorum. Ama yukardaki sorunuzun genele yönelik olan kısmını yanıtlarım:

tip 5 vakalar çevrelerinden ağızlarının koltuklarına dair ima tarzında uyarı alırlar. Bu belirti, hastalığın 2inci fazdan çıkılıp üçüncü faza ilerlediğini gösterir.
https://www.agizkokusu.org/psikolojik-agiz-kokusu.html
IP
Kelime
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 271
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2022 Saat 17:13
Hopeless, bu tür duygular zaten pisikolojik desteğe ihtiyaç duyduğunun göstergesi. Obsesif insanlarda "Ocağı açık mı unuttum?", "X yaparsam ya kötü bir şey olursa?", "Söylediği söz aslında bana laf sokmak içindi.", "Otobüs şoförü ben binince yüzünü astı." vs vs vs hep olumsuz düşünceler olur. Kaldı ki herkesin hayatında bizi sevmeyenler olabilir, bize değer vermeyenler olabilir.

Biz, başka insanların beyninde yaşayan kişiler değiliz. Kendi hayatımız kendi hayat görüşümüz var. O ilaçları kullandığın zaman en azından bu olumsuz düşüncelerinden kurtulacaksın. İlk günler belki uyku yapar, cinsel isteksizlik yapar veya tam tersine başka olumsuz duygular ortaya çıkarabilir. İlaç etki etmiyorsa psikoloğunla görüşerek değiştirebilirsin veya dozajını artırabilirsin. Genellikle iki dört hafta içinde etkisini gösterir. Muhakkak kullan, okyanusu geçip psikoloğa kadar gitmeyi başardıktan sonra derede takılıp kalma.
IP
Tospik
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 365
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2022 Saat 19:30
Dikkat ettim de bu forumdakiler hep kaliteli insanlar. Oturup kalkmasını, yazmasını bilen insanlar. Çok ilginç, belki de hepimiz tip5 hastasıyızdır, en azından çoğumuz. Aşırı hassas, takıntılı, pimpirik tipler.
IP
Hopeless
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 01-Şubat-2022
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 29
Alıntı Hopeless Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Şubat-2022 Saat 22:14
Teşekkürler desteğin için çabalıycam daha fazla İyi ki bu forum var
IP
Çaresiz 99
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 07-Mart-2024
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 8
Alıntı Çaresiz 99 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2024 Saat 20:13
Selam arkadaşım tip 5 tedavini oldunmu, ben de başlayacağım, doktor adı veren olursa sevinirim
IP
İst34
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 15-Mart-2024
Konum: İstanbul
Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı İst34 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2024 Saat 22:06
İstanbul’da olan kadın üyemiz varsa görüşmek isterim. Öğretmenim ve sürekli çocuklar burunlarını kapatıyor psikolojik olacağına inancım hiç yok keşke öyle olsaydı :(
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Dünyada ve Türkiye'de ağız kokusuna katkılarım (Dr. Murat Aydın)


Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu