|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Subat-2023 Saat 15:55 |
"Hastayi koklayarak yapilan (organoleptik) muayene neden yanlistir" konusunu masaya yatirmistim.
Yurt disindakilere anlatiyorum, faydalaniyorlar ama kendi ülkemizdekilerin haberi olmuyor. Bunun engellemek için uluslarasi yayinlarimin bir Türkçe koyasini internete koyuyorum. Sonuncu makalemi de bu gün Türkçeye çevirmeye firsat buldum. Ilgilenen olabilir.: https://www.agizkokusumerkezi.com/organoleptik-muayene/ |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Muayene sirasinda sizleri koklayan doktor oldu mu?
Anlatmak isteyebilirsiniz |
|
![]() |
|
subib
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Mayis-2022 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
![]() ![]() ![]() |
hocam koklayan dr degil de konyanin en iyi ozel hastanesine kbb ye gitmistim kadin dr dislerini fircala yuruyus yap koku en cok sabah saatlerinde olur deyip dalga gecmisti daha once disciye gittigimi alerjik rinit tanisinin konuldugunu soyledigim halde sinirden kafam tir tir titremisti onunde
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Üniversite revirinde bir kbbci hanimefendi doktor vardi.Ilk gittigimde uzun süre muayene etti.Çesitli testler yaptirdi.Epey de ilgilenmisti benimle(yigidi öldür hakkini yeme..).Dedi ki bak yarim saattir agzin açik muayene ediyorum ve hiç koku almadim.Hocam dislerimi firçalayarak geldigim içindir deyince yarin o zaman sabahtan aç karnina gel öyle bakalim dedi.Sabah aç karnina ama yine dislerimi firçalayarak gittim.Bi baktim bi tane daha doktor arkadasini getirmis.Snra ikisi sirayla koklayarak muayene yaptilar.Utançdan ölmüstüm ve de korkmustum okulda adim çikacak diye...
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Eee ikincide ne oldu onu da yazmamissin? Ben de erkek kbb ciye gitmistim. Öyle höt diye direkt söyledim agzim kokuyor bademciklerimi al diye. Muayene etti, senin bademciklerin alinamayacak kadar küçük bi kere dedi. Üstelik de bak kaç dakikadir agzinin içine baktim, muayene ettim, koku falan almadim, sende koku yok dedi. Ordan çikinca kizmistim içimden adama bi halttan anlamiyor diye. |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Hesap soruyomus gibi olmus sanki...
Iki doktorlu muayene sonunda da agiz kokum olmadigina hükmedildi. Hikayenin ironik tarafi doktor hanimefendinin agzi kokuyordu. Bunu ona söylemedim elbette fakat odasindan kafam bi hayli karisik çiktigimi hatirliyorum.. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |