|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Mece94
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Subat-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Subat-2023 Saat 16:17 |
Merhaba arkadaslar soru sorma kismini zor buldum :) Ben suan 28 yasindayim.lisedeyken 17 yaslarinda annem bana nefesinde agzinda kötü bir koku var .ayni babanda lahmacun falan yediginde çöp kutusu gibi koktugunu söyledi. bosandilar ben kötülüyor sandim ama maalesef esimde söyleyince moralim bozuldu. Esim ramazanda farkettim,açliktan kokuyor sandim ama aylar geçti koku hala var dedi. Küf gibi kokuyor diye söyledi.bende dis hekimine gittim eski 4 tane dolgum vardi.onlari yenilemek için israr ettim. Koku var evlenecegim dedim.kadinda önermiyorum siyah dolgu daha iyidir. Dedi ama beni kirmadi . hatta bir disim sonra 5 6 ay agri yapti . Kanal tedavisi yaptirmak zorunda kaldm. Disim çekilecekti neredeyse. Ben disten önce dahiliye ye gittim.mide yanma /eksime sorunun yok. Sana endoskopi yapamam dedi dislerine baktir dedi. Ne yapacagim bilmiyorum .yardim edin :((
|
|
M96
|
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 400 |
![]() ![]() ![]() |
Dilinizi firçalamayi denediniz mi hiç?
|
|
![]() |
|
kaderarkadaslar
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Agustos-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
![]() ![]() ![]() |
Siz kokuyu almiyor musunuz? Acaba bademcik kaynakli olabilir mi ? Gerçi bence ailenizde de varsa helikobakter olabilir diye düsündüm. Agzinizda kötü tat, dilinizde sari- beyaz tabaha varmi aynaya baktiginizda ? Saglikli dil pembe olmali. Tabaka varsa sizde bizim gibi çare ararken geçici de olsa sabah uyanir uyanmaz dil siyirma islemini yapin. Arastirin ve tahris etmemeye dikkat edin. Dil Macunu da mevcut onuda edinebilirsiniz. Gün içinde kurtariyor birazda olsa. En korktugum sey iliski kurmak kurarsam nasil olucak ? Allah yardimcimiz olsun🤲🏻
|
|
![]() |
|
Mece94
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Subat-2023 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Dilimi firçalamayi denerim. Sindirim sorunu da yasiyorum.su tüketimim az. O yüzden de acaba mideye mi yansiyor diye süpheliyim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |