Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Benimle ayni seyleri yasiyor musunuz? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
BlackSea58
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 17
Alıntı BlackSea58 Cevaplabullet Konu: Benimle ayni seyleri yasiyor musunuz?
    Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2023 Saat 02:02
Arkadaslar 7-8 senedir bu sorunla karsi karsiyayim en basit yasadigim seyleri yazacagim sizde olanlar varsa yorum atarsiniz.
Bulundugum ortamda sürekli koku olusuyor etrafimdakiler gazmi çikarttin diye soruyor, çok yakindan konustugumda ailem bile agzimin koktugunu söylüyor.
Sürekli geniz akintim oluyor agizim yapis yapis oluyor. Dilimin üzeri harita gibi oluyor beyaz oluyor.
Karin gurultum oluyor örnegin yataga uzaniyorum karnimda sürekli bir hareketlilik olacakmis gibi hissediyorum ayni sekilde bogazimda da oluyor bu durum ara ara.
Yaptigim seyler ise söyle; burun estetigi oldum sol tarafta egrilik vardi ve burnum büyüktü estetikle burnumu düzeltti doktor saniyorum soldaki egriligi de düzeltmistir :)
Dislerime gelirsek en az iki tane disim çürük ama kesinlikle eminim bu koku sorunu dislerimle alakali degil çünkü son zamanlarda olustu bu çürük ama benim sorunum 7-8 senelik.
Ben geniz akintisinin koku yaptigini düsünüyorum yine ayni sekilde mide kaynakli veya bagirsak kaynakli oldugunu düsünüyorum sizce ne yapmaliyim? bu arada bademciklerime falan hiç baktirmadim.
IP
kaderarkadaslar
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı kaderarkadaslar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2023 Saat 11:46
Hepimizin semptomlari ayni. Benim ilk halim gibisin. En basta parazit varmi diye doktora görün. Gastroentrolojiye git bence. Açik açik sikayetlerinden bahset. O süreçte bagirsaklarini da göster mesela yapabilirsen kolonoskopi yap. Endoskopi de yapabilirsen iyi olur. Zararli degil zaten.
Candida dilde pas yapiyor. Ona yönel. Tedavilerini arastir.
Kbb ye tekrardan bir görün. Ama hekime sikayetlerini söyle utanma.
Bu süreçte sabahlari dilini siyirmani öneririm baya azaltiyor. Ve dogal sirkeli su iç arada. Benim önericeklerim bunlar. Ilk gastroentrolojiye görün dememin nedeni cidden bagirsaklarimiz çok önemli. Ablam bir ara enfeksiyon geçirdi. Afedersin isal gbiydi fln. Hiç durmuyordu. Sonra bana agzinin koktugunu ve dilinde pas olustugunu söyledi. Dr kolonoskopi yapmasini önerdi. Ama bagirsaklari düzene girince yaptirmadi.

IP
cinali
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı cinali Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Kasim-2023 Saat 10:17
Iyi günler.

Arkadaslar agzimin koktugunu hissediyorum, çok önceden 2 farkli kisi söylemisti. Ama insanlara çok yaklasinca sanki burun kivirma yüz çevirme vb seyler yaptiklarini hissediyorum (belkide kafada mi kuruyorum acaba, anneme soruyorum kokmuyor diyor, hohlayinca nefes verince e her insanin koktugu gibi bir koku var öyle abartili bir sey yok diyor)

Semptomlarim:
Dilin arka tarafinda beyazlik.
Geçmeyen geniz akintisi, balgam. (Sigara kullanmiyorum)
Tuvalette uzun sürede yapiyorum, ve kötü kokuyormus.
Genelde kabiz oluyorum.
Agzimda bir agirlik var gibi, ferah degil.
Karnim acikinca o hissiyatin daha çok arttigini hissediyorum. Abur cubur yersem agzimin ferahligi iyi ce gidiyor agirlasiyor sanki, kirleniyor gibi. Dislerimi firçalayinca geri ferahlik geliyor.

2 Gün sabah aksam nidazol içtim ve agzim ferahladi. Beyazlikta %100 gitti diyemem ama bayaa azaldi.
Burnumun içindeki kemik hafif egriymis.

Fikir ve bilgilerinize açigim, ne yapmam lazim yardimlarinizi bekliyorum.
IP
BlackSea58
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 17
Alıntı BlackSea58 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Kasim-2023 Saat 02:05
Birebir ayni sikintilar bende de var.
Benimde burunda egrilik vardi estetik oldum ama hala ayni sikintilari yasiyorum. Ayrica bende gaz çikarmadigim halde bir anda gelen bir koku oluyor artik geniz akintisinjn kokusumu disari gidiyor mideden koku disarimi cikiyor noluyor bilmsyorum
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Kasim-2023 Saat 11:39
Karin gurultusundan kurtulan çözüm bulabilen oldu mu arkadaslar?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 201
Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2023 Saat 13:16
Merhaba bazenhissediyor ben kurtuldum Karin gurultusundan

Cok az var ama oda normal olan Karin gurultusu ..

Yüksek ihtimal sibodur sibo tedavisi olunca bende gitti
Siskinlik gurultu agri yok
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Kasim-2023 Saat 13:25
Arkadaslar aramizda candida pozitif olan ve tedavi olan kisiler varmi ?
IP
xfurkanx
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı xfurkanx Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Kasim-2023 Saat 13:58
Merhaba. Agzimdan ve burnumdan gelen bir gaz (koku) var ve her klinige gitmeme ragmen bir sey bulunamiyor. Bu koku inanilmaz bir sekilde bas agritiyor ve yüz yüze temas kurarken veya kapali bir ortamda çok daha kötü bir bas agrisi yapiyor ve bas döndürüyor. Ayrica kapali ortamda benle bulunan kisilerde (ben dahil) ayaga kalkarken bayilacakmis gibi bir bas dönmesi de oluyor. Bu yüzden kapali ortamlara dahi giremiyorum. Halitozis Uzmanindan tutun tüm hastanedeki kliniklere kadar gittim ama bir sey çikmiyor. Kendi kendime hava almayan bir ortamda dahi duramiyorum bu problemden dolayi. Lütfen bu problemin adini koyabilir misiniz?
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasim-2023 Saat 00:02
Orjinalini yazan: xfurkanx

Merhaba. Agzimdan ve burnumdan gelen bir gaz (koku) var ve her klinige gitmeme ragmen bir sey bulunamiyor. Bu koku inanilmaz bir sekilde bas agritiyor ve yüz yüze temas kurarken veya kapali bir ortamda çok daha kötü bir bas agrisi yapiyor ve bas döndürüyor. Ayrica kapali ortamda benle bulunan kisilerde (ben dahil) ayaga kalkarken bayilacakmis gibi bir bas dönmesi de oluyor. Bu yüzden kapali ortamlara dahi giremiyorum. Halitozis Uzmanindan tutun tüm hastanedeki kliniklere kadar gittim ama bir sey çikmiyor. Kendi kendime hava almayan bir ortamda dahi duramiyorum bu problemden dolayi. Lütfen bu problemin adini koyabilir misiniz?

Sendeki bas dönmesi psikolojik olabilir. Herkesin birden basinin dönmesi tuhaf. Kendileri mi söyledi?
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Kasim-2023 Saat 22:04
Orjinalini yazan: Gececekinsl

Merhaba bazenhissediyor ben kurtuldum Karin gurultusundan

Cok az var ama oda normal olan Karin gurultusu ..

Yüksek ihtimal sibodur sibo tedavisi olunca bende gitti
Siskinlik gurultu agri yok

Üstad nasil teshis aldin ve nasil ne kadar surede tedavi edildin sureci detaylica anlatir misin sana zahmet
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2023 Saat 13:07
Merhaba atkadaslar slm bazenhisseden sibo tedavisi gördüm ..
Tehsis 3 Saat sürdü ayni laktos testi gibi ämve her 15 dk da bir siringaya üflüyorsun sonra her 30 dk da 4 Saat e kadar sürüyor testlerin sonuclarina Göre..

Ve sibo okdugum cikti yazdiklari haplari aldim yüzde 90 yok oldu suan bazen gurulduyor ama normal guruldamasi sanki ..
Önce bütün gün gurulduyordu He bide su var

Ben mide amaleyati olmayan önce hic yoktu mesela amaleyattan 2 hafta sonra cok guruldamaya basladi

Doktora sordum neden oluyor diye mide kapagindan kapattik .ve agizdan gaz cikmadigi icin tüm yük bagirsaga yüklendi o yüzden dedi ..

Sobo testide pozitif cikmisti ..
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2023 Saat 13:22
Bir eklenmesi daha arkadaslar suan 2 bucuk ay gecti amaliyat olayi ve gercektende o ituci koku gitti ..
Mesela viseyler yedigimizde agzimizda bozulma gibi koku yok artik ..

Suan hissetiklerim su gögüs agrisi yok yanma yok itici koku yok ..
Mesela eskiden Cola icsem eksiyordu agzim cok kötü oluyordu ..suan o yok koku halen var ama o itici bakin bütün olayi bile kokudan koku yok çok az bisey kaldi oda bogazimdaki kirmizilik yüzünden oldufunu düsünüyorum bu cuma örnek icin Termini var ..

Daha demin berbere gittim normal konustum su bu hic bir tepki yokdu bi koku var ama etrafana yayilmiyor o baskin koku cok cok azaldi size tavsiyem Eger bogaziniz kizmizi ise ..Cola cikolata ne bilmiyorum cok fazla koku yapan ..
Veya colayi icince agziniz sekerleniyorsa ve o Seher böyle koku eksi bi tat birakiyorsa gidin ve barret ösophagus musunuz ona baktirin ..

Ben gün gectikce daha iyi oluyorum bu barret ösophagus
Doktorun söyledigine Göre bazilarinda 3 ay bazilarinda 6 bazilarindada 1 yil sürüyormus gecmesi ...

Gün gectikce iylesiyorum Eger bozimda giderse koku kalmiycak komplett gitcek

Ztn o asiri itici koku yok artik sükürler olsun gidin ve barret ösophagus varmi ona baktirin ...
Arkadaslar bu barret ösafagus tehsisi söyle bakin ..
Normal mide baktirma degil bu ben 4 defa normal baktirdim hic bisey cikmadi özel doktora gittim ve o Doktor tam o bölüme bakti ve kirmizi Doku degisikliligi oldugunu fotolarla bana gösterip amaleyat ol dedi 3 tane test yaptirdim iyi kadar verin tam tehsisi konulsun ..
Amaleyat icinde hepsi icinde 8 bin euro ödedim türkiyede fiyatlar nedir bilmiyorum ama imkani olan gidin baktirsin
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2023 Saat 18:40

Merhaba atkadaslar slm bazenhisseden sibo tedavisi gördüm ..
Tehsis 3 Saat sürdü ayni laktos testi gibi ämve her 15 dk da bir siringaya üflüyorsun sonra her 30 dk da 4 Saat e kadar sürüyor testlerin sonuclarina Göre..

Ve sibo okdugum cikti yazdiklari haplari aldim yüzde 90 yok oldu suan bazen gurulduyor ama normal guruldamasi sanki ..
Önce bütün gün gurulduyordu He bide su var

Ben mide amaleyati olmayan önce hic yoktu mesela amaleyattan 2 hafta sonra cok guruldamaya basladi

Doktora sordum neden oluyor diye mide kapagindan kapattik .ve agizdan gaz cikmadigi icin tüm yük bagirsaga yüklendi o yüzden dedi ..

Sobo testide pozitif cikmisti ..

üstad kokuya alistima da bu guruldamalar beni mahvediyor. Ve karnima ara ara giren düzensiz agrilar siskinlik meselesi çok yipratiyor psikolojik olarak çok muzdaribim. Normal gurultulara eyvallah ama bazen 3-4 saat tik yok sonra yeniden basliyor biktim biktim biktim
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2023 Saat 18:43
Guruldama karnin sag ve sol kisimlarinda ve pelvik denilen karnin en alt sag sol köselerinde de gerçeklesiyor orta kisimda da gerçeklesiyor, bu bir hastaligin semptomu mu hastalik ne? sibo da bir semptom olarak görülüyor sanirim kendi basina bir hastalik olsa da siboyu baslatan sebebin altta yatan farkli bir hastalik olduguna deginilmis internet sitelerinde TIP bu kadar çaresiz ve kötü seviyede mi gerçekten? neden bizimle ilgilenen kimse yok
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2023 Saat 18:55
Evet ayni sekli bendede oldu siskinlik agri ...
Guruldama yemin ederimki hepsi gecti ..

Amaleyattan sonra tam olarak hissettim ben ..
Hatta benim esimin karni bazen bütün gün gurulduyordu
Ben onla dalga geciyordum mesela esimde ara sira oluyor bu guruldama oda yedigi bisey dokaniyor o yüzden galiba
Bendeki farkliydi bütün gün haftalarca guruldadi ..
Bi duruyor aksam sisiyor agri giriyor ve gurulduyor ..
Sibo tedavisi varsa git baksinlar yoksa ..

Bana yazilan ilaclar colidium sabah Aksam bir tane ve bu bittikten sonra onmibiotik aldim suan icin hic siskinlik guruldama veya agri yok ..

Bi bu colidium sadece bagirsaga yerlesiyormus vucutta kalici degilmis öyle demisti Doktor

Kendi bilecegin is sibo tedavisi ol derim ama
He Bide su var sibo tedavisi öncesi laktos varmi diye baktirman lazim önce laktos son sibo bende öyledi
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2023 Saat 19:17

Ben onla dalga geciyordum mesela esimde ara sira oluyor bu guruldama oda yedigi bisey dokaniyor o yüzden galiba

Bana yazilan ilaclar colidium sabah Aksam bir tane ve bu bittikten sonra onmibiotik aldim suan icin hic siskinlik guruldama veya agri yok ..

Bi bu colidium sadece bagirsaga yerlesiyormus vucutta kalici degilmis öyle demisti Doktor

He Bide su var sibo tedavisi öncesi laktos varmi diye baktirman lazim önce laktos son sibo bende öyledi

Anladim usta insallah çözüm bulurum gastroentrolojiye gitmeliyim degil mi? kolonoskopi olmus muydunuz?
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2023 Saat 20:36
Èvet Gastronomie ve Koloskopie yaptirdim ikisinden bisey bulamadi Doktor..

Özel e gittim barret ösophagus cikti yani gittigini yere ..
Gittigini yerde önemli sanki ..

Aekadas senin bogazin kirmizimi böyle apse gibi cikiklikda varmi duvar kisiminda aynada bogazinin tam duvarina bakinca biseyler cikikmi ve kirmizi bu probleminde varmi baksene bi dk aynanaya Eger flasch ile Foto cekersen daha iyi görünüyor cok merkt ediyorum hepimizde bu bogazdaki kirmizilik varmi diye
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2023 Saat 20:49
Eger varsa kokuyu yapan kesin o arkadaslar ..
Bakin mide amaleyati sonrasi o itici asiri koku gitti suan bogazim kokuyor hissediyordum cünkü icten gelen o asiri koku yok ..amaleyattan önce yediklerim 5 dk sonra sanki tarihi gecmis bozuk gibi agiz kokusu yapiordu .

Bu yok suan yiyorum iciyorum ve hatta Cola vesayre bunlar koku yapmiyor artkk yemekden sonra asiri balgam yok çok az geliyor ...
Onuda Doktor söyle aciklamisti barrett-ösophagus yüzünden mide borusunun tahris olmus senelerce ve iylesene kadar balgam sürer sonra gider diyor ..

Bunlarin hepsi birbirine bagli ..mide barrett-ösophagus
Mide borusunu ve bogazi tahris ediyor ve balgam olusuyor
Amaleyattan sonra mide asidi ve icerigi geri kacmadigindan balgam baya azaldi tahris etmiyor ..
Kokuda bayabi azaldi fazla rahatsiz etmiyor artik sanki zamanla gececek bakalim ..

Suan cuma örnek var yarin labor rendevum var sonuclar pazartesi gelirim ne Tür bir bakteri var görecegiz bakteri tehsisi yapilmisti fakat gecmemisti mide asidi yüzünden 3 kez önerilen Antibiotik aldim gecmedi ..i

bendeki umut tam bu arkadaslar ..son umudum bu baskada bisey yapmiycam ztn üsütmeseydim simdeye yapmistim ..
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Kasim-2023 Saat 21:26
Bakin kücük bir özet ztn yazdim ama yinede yardimci olur diye yeniden yaziyorum arkadaslar ..

Ben tam genclik yilimda 20 yasinda bu hastaliga bulastim ..
Agir bir bogaz enfeksionu gecirmistim .. 3 4 hafta sonra ev doktorama gittim Antibiotik yazdi gecmedi ..

Sonra kulak burun a gittim ..
Ilk tehsisi koyan olan Adam schrökenfuchs a gittim ..
Ilk dedigi suydu 13 sene önce demisti bunu bana
Asiri mide asidi var sende oda bogazini yakiyor ve balgam olusuyor dedi o yüzdende bogazin ve balgam gecmiyor dedi ..
Beni cok yerlere yönlendirdi ich hastaliklar hepsine gittim son olarak akh ya gittim burnumdan mideme kadar bi alet taktilar asid ölcümü icindi ve asiri mide asidi reflü cikti yine akh ya viyananin en büyük hastanesine yolladi mide kanser bölümüne
Oraya gittim ve istemedigim seyler oldu ztn o aralarda bu kokuya alisamamistim cok utangac ve konusamiyordum cok kötüydü cok zoruma gidiyordu birden basima bela olmustu

Neyse akh ya gittim ve tam kagitlarimi sekretere uzattim oturcam kadin bir hekim geldi ..elimden kagidi Aldi burasi kanser olan insanlar icin kbbye gidin diye bana bagirdi ve azarladi beni resmen herkesin önünde rezil etti normal söylese bisey demiycektim ama öyle olmadi kadina hayati boyunca duymadigi küfürler ettim sonra kadinda türk cikti bide türkce basladim küfüre ..bayabi kimse durduramadi beni okadar sinirliydimki

o kadin yüzünden 7 8 sene bir daha bisey yapmadim okadar utanc verici bir durumdu benim icin .. bide görseniz kücük siyah basi kapali siyah cöp torbasi gibi biseydi ..o kadin olmasaydi belkide o gün bisey olcakti ve iylesecektim ..

Olmadi sonra biraktim hayat devam ediyor calis yardirmaya devam diyerek yasadik ..

Son girdigim is son noktaydi cok kötü olmustum nefes almam bile zorlasmisti ..sonra son 6 7 aydir yine basladim labot haric hep özel doktora gittim özele gitme sebebim bile o cirkef pis kadin en büyük kötülükler onun basina gelsin .. hala zoruma gidiyor arkadaslar sanki kendi cebinden ödüyor benim masraflarimi bohh hala sinirleniyorum
Burda ayliginin neredeyse 3 de 1 i sosyal devlete gidiyor 2 bin kazanmasam 600 eurosunu devlet benden aylik aliyor tabiki bakacak bana sanane yav ...

IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 393
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2023 Saat 05:04
Orjinalini yazan: bazenhissediyor

Anladim usta insallah çözüm bulurum gastroentrolojiye gitmeliyim degil mi? kolonoskopi olmus muydunuz?

Muhtemelen ülseratif kolit var bizde

tikla

Belirtileri burda
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasim-2023 Saat 11:22
Bilmiyorum burdaki ismi ( dünndarmfehlbesiedlung )
Ince bagirsak yanlis yerlesim gibi laf ..
Okudum baktimda böyle seylerin cok cesiti oluyor yav

Reflununde kac tane cesidi var ..
Koku gün gectikce azaliyor .. herseyin tetikcisi barrett-ösophagus arkadaslar ben söylemis oluyum bana öyle geliyor bide Video gördüm Youtube buna bakarken Kaliningrad biri misafirlige gidemiyordum cok iyi diyor bak Youtube ama kadinda hersey yapilmis barret yakilmis kelepce ve safra kesesini almislar bakin sene hersey dokaniyordu diyor felan ayni bu durumu anlatiyor kadin laz bir kadin galiba ..
Bende yakma olmadi zamanla gecer dedi yaptirmak istedim yok dedi daha cok gencsin bosver zamanla gececek gecmesse yakariz demisti
IP
Atci
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Atci Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Temmuz-2024 Saat 22:51
Arkadaslar agiz kokusu karsi tarafta burun akintisina göz yasina sebep olur mu bilen söylesin kimle konussam burnunu çekiyor agliyor resmen
IP
Tospik
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 393
Alıntı Tospik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2024 Saat 05:17
Orjinalini yazan: Atci

Arkadaslar agiz kokusu karsi tarafta burun akintisina göz yasina sebep olur mu bilen söylesin kimle konussam burnunu çekiyor agliyor resmen

Olabilir neden olmasin? Bildigim kadariyla soganda sülfür var ve bu gaz gözyasina ve burun akintisina sebep oluyor. Senin nefesinde de yogun bir sülfür gazi olabilir.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu