|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 302 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 05:28 |
Les (kös) gevşekliği yada yetmezliği tanısı alan var mı? Bu soruna ciddi şekilde yol açan etkenlerden biri bu. Mide kapaçığı mekanizmasında sorun varsa yeterince kapanmadığı için mide asitinin yemek borusu ve boğazda sürekli tahribat yapması. Bana yıllar önce bu teşhis konuldu. Ameliyatı çok düşündüm ama komplikasyonları ve ameliyat sonrası şikayetleri okuyunca vazgeçmiştim. Şuanda daha iyi teknikler uygulanıyor ama hala araştırıyorum.
Murat Aydın hocam Ankara’da les gevşekliği için hangi doktora /hastaneye gidebilirim lütfen fikir verin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |